kangur76 10.03.10, 15:46 Pytanko, jakie pizze czy inne dania na telefon dowiozą do Marek ? Będę wdzięczna za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukieto Re: PIZZA 10.03.10, 21:17 Pizza Dominium 210 10 10. Mają stronę w internecie z ofertą. Ja jestem zadowolony z ich usługi. Na dostawę trzeba czekać ok 40 minut, punkt mają w Parku Smaku w M1. Wiem, że jeszcze Da Grasso do Marek dojeżdża, ale nie znam namiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
milka4321 Re: PIZZA 11.03.10, 02:07 Są dwa Da Grasso które dojeżdzają do Marek. Jedna z Zielonki chyba całe Marki obsługuje, druga z osiedla Derby na Białołęce - zasięg początek Marek i dodatkowo za dostawę w obu trzeba płacić. Namiary na stronie restauracji. Poza tym jest bar Sajgon (chińszczyzna) na Paderwskiego na przeciw bazarku, dowóz gratis - 889-932-693 i Spicy Chicken (coś w stylu KFC) - 781-33-83, dowóz też gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur76 Re: PIZZA 11.03.10, 14:55 Spicy Chicken o tym to nie wiedziałam maja stone internetową z Manu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: PIZZA 12.03.10, 01:50 Ostatio w Ząbkach obrodziło w Pizzerie, pewnie większość dowiezie również do Marek Najbliższe Marek to Kastoria na Narutowicza www.kastoria.waw.pl/menu_pizza.pdf Ale lista jest długa Na Żwirki www.pizzerianazwirki.pl/ Jest tez telepizza na Orlej www.telepizza.pl/lokale.html Polecam biesiadowo www.biesiadowo.pl/index_25.html Jest też PoloPizza na Szwoleżerów www.polo-pizza.waw.pl/ Na południowych rogatkach Ząbek jest jeszcze Pizzeria Milano www.milano.jeje.pl na Warszawskiej jest Primapizza . www.primapizza.com.pl/index2.html PizzaHut z M1 i Dominum z Parku Smaku nie będe wymieniał. W Zielonce znam i polecam również Cubanę www.cubanaristorante.pl/ Jeśli chodzi o coś poza Pizzą, to niedawno otworzyły się w Ząbkach na Sikorskiego siódemki z jedzeniem amerykańskim i z tego co widzę też dowożą. www.siodemki77.pl/content/view/9/10/ Odpowiedz Link Zgłoś