10.10.10, 19:34
Super sklep tylko szkoda że bankomat który stoi przy głównym wejściu nie działa a kart niestety biedronka nie preferuje ...... Dziwne , prawda

Obserwuj wątek
    • mdzalewscy1 Zamykają BiEdRoNkĘ - skargę składa MarcPol 11.10.10, 21:19
      Nie wiem czy to prawda :-), ale słyszałem na ryneczku od kobiety co sprzedawała ziemniaki, że zażalenie złożył MarcPol na Biedronkę i mają ją zamknąć. Podobno chodziło o ceny, że sprzedają cole Hoopa pod swoją banderą za pół ceny MarcPolowej (4,40zł - Hoop), że zaniżają ceny "reklamówek", na które powinna marża wynosić przynajmniej 1000%. Że sprzedają banany za śmieszne ceny, itd.. Podobno swoje wyższe ceny argumentują automatyczną bramką wejściową (w Biedronce jest ręczna) oraz zawsze świeżym mięsem (dementują przy okazji pogłoski o padlinie). Podobno nie dopuszczą do tego aby Stonka miała alkohol bo to będzie już nieuczciwa masakra, wiadomo iż piwo nie może kosztować tyle ile sugeruje na puszce producent (2,90), tylko przynajmniej 3,50zł, bo te piwo jest duzo lepszej jakości niż identyczne piwo u konkurencji...
      • yulia1984 Re: Zamykają BiEdRoNkĘ - skargę składa MarcPol 12.10.10, 09:20
        smieszne....Biedronki napewno nie zamkna bo musieliby wszystkie biedronki zamknac:)))a to jest niemozliwe...od samego poczatku mieli takie niskie ceny a teraz marcpol ma konkurencje;)...marcpol powinni zamknac....sprzedaja nieswieze mieso i ceny maja wysokie. odkad sie zatrulam z rodzina wiecej tam nie robie zakupow, a pozatym kiedys u nich pracowalam wiec wiem jak postepuja.
        • mdzalewscy1 MarcPol - GRILL 12.10.10, 22:59
          mój wcześniejszy post to oczywiście ironia po tym jak zwymiotowałem kupując skrzydełka na grilla i powąchawszy je w domy. Już wiem co oni teraz tam u siebie grillują. Trzeba być ostro szalony kupując coś tam z grilla, który jest tylko po to aby pozbyć się padliny, dziś karkóweczka, jutro skrzydełka..... przy okazji kupowałem jakiś jogurt co miał na karteczce na ladzie cenę ok. 3zł, a zapłaciłem 7zł (wiem mogłem kody porównać i zrobić przedwstępne śledztwo) i colę Hoopa która tak stała że miała sugerowaną cenę ok. 3zł a w realu kosztowała 4,4, czyli tylko co oryginalna coca cola. Wiem mogłem lepiej patrzeć, ale jest coś takiego jak sugerowanie fałszywej ceny i wystarczy jogurt X postawić nad karteczką z ceną jogurt Y i większość przyjmie cenę Y
    • gnomek100 Re: biedronka 20.04.16, 15:32
      Gratulacje!
      Właśnie wygrałeś złotą łopatę za najstarsze wykopalisko.
      Złotą łopatę masz prawo wymienić na plastikowy żeton do koszyka w Biedronce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka