Gość: nowakt@op.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:15 Proszę o przekazanie mi wszelkich informacji o czerwonej ławeczce.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupatup Re: czerwona ławeczka 30.09.05, 12:23 na czerwonej ławeczce jest kamyczków troszeczkę jest kawałek łańcuszka i ścieżynka, ścieżuszka. pod prąd chodzic nie można (a jeśli..cii..z ostrożna) trzeba obciąć pazurki żeby wdrapać się w górki tipsy złamać się mogą jak nie tak staniesz nogą a jak butem zahaczysz to wnet gwiazdy zobaczysz tylko stapać racz sprawnie by nie gwiazdy- te na dnie a poza tym jest ładnie czasem coś z góry spadnie a i koziczki miłe pozują na pochyłej po stromiźnie tuptanie nie wszystkim zalecane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acc Re: czerwona ławeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:07 Czyżby wyszukiwarka przestała działać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: czerwona ławeczka IP: 217.97.133.* 30.09.05, 21:04 Pieknie, pieknie i jakże prawdziwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: czerwona ławeczka IP: 217.97.133.* 30.09.05, 21:14 Ławeczka jest spoko, ale trzeba mieć troche praktyki w chodzeniu po Taterkach. I tak jak w wierszyku poniżej. A tak w ogóle to zanim dojdziesz do ławeczki to najpierw kilka godzin podejscia. Z Hrebienoka do Terinki, tu mały odpoczynek i jak pogoda pozwoli( ja miałam dwa razy deszcz i burzę) dalej to już, juz... i wybór albo w lewą mańkę-Czerwona albo w prawą -Lodowa Przełęcz- tez godna polecenia( szczególnie upiorne piargi). Szlak jednokierunkowy, podejscie z łańcuchami, niektóre nieco w pionie, a później upragniona szczerbinka a na niej koniecznie piwko(ponoć taka tradycja). A później to juz z górki...Powodzenia_:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: czerwona ławeczka 03.10.05, 13:08 piękny wierszyk i jakze prawdziwy ode mnie: szlak dosc trudny, szczególnie o tej porze roku pewnie jezszce bardziej, jednokirunkowy, z łańcuchami, stromy i niebezpieczny, zalezy też dla kogo, dla mnie napewno Odpowiedz Link Zgłoś