Dodaj do ulubionych

Pytanie do Urzędu Miasta Marki

27.09.11, 11:52
Pytanie do Urzędu Miasta Marki, możesz zadać, ale odpowiedzi trudno się doczekać. Ostatnia odpowiedź jest datowana na 07-IX br.
Może nie płacą i odcięli im internet?
Może podpowiadacze przenieśli się na to forum?
Sam już nie wiem.
Obserwuj wątek
    • p33m3k Re: Pytanie do Urzędu Miasta Marki 27.09.11, 13:57
      Nie jesteś jedynym oczekującym :-(. Pytania wpadają jak w studnię. Ale warto przeczytać zapewnienie - "Odpowiedzi na pytania publikowane będą w możliwie najszybszym czasie" - to powinno dodawać otuchy - odpowiedzi jednak się pojawiają. :-)

Jednym z moich pytań "wiszących", które zadałem już drugi raz, bo pierwsze zapytanie rozproszyło się w cyberprzestrzeni Urzędu - były właśnie usprawnienia w funkcjonowaniu tego serwisu. Spytałem czy serwis pytań i odpowiedzi nie może działać tak, aby zadawane pytania były widoczne z datą wejścia, pytania (i sukcesywne odpowiedzi) były pogrupowane tematycznie. Ale, najwyraźniej, to nie jest dobry sposób dla transparentnego zarządzania i nadzoru nad jakością (treść, czas).

Dzisiaj pytanie wpada jak w studnię - musisz regularnie przeglądać stos udzielonych odpowiedzi by próbować odnaleźć swoje. To prowokuje również dublowanie się pytań. Zero szacunku dla czasu użytkowników i urzędników.
      • p33m3k Re: Pytanie do Urzędu Miasta Marki 27.09.11, 14:02
        zdaje się, że zasugerowałem również, że żeby zadać pytanie i tak trzeba podać adres e-mail - jaki jest problem przynajmniej z automatycznym wysłaniem odpowiedzi na skrzynkę w aktualnym systemie obsługi?
      • magdamagda_2012 Re: Pytanie do Urzędu Miasta Marki 27.09.11, 19:29
        Oj, pochlebiasz Urzędowi nazywając te 3 odpowiedzi na miesiąc "stosem" ;)
        Nie pisz tego tak na forum bo mogą pomyślec, że się zbytnio przepracowują i zaczną 1 odpowiedzi rocznie udzielać.
        • p33m3k Re: Pytanie do Urzędu Miasta Marki 27.09.11, 19:54
          oj tam!, oj tam! :-))) no dobra, może trochę przesadziłem ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka