Dodaj do ulubionych

Budżet Uchwalony

23.02.12, 21:13
W ostatnim kurierze na 2 stronie jest artykuł poswięcony budżetowi na 2012 r , wydatki miasta zaplanowano na kwotę ponad 84 000 000 zł w tym 4 mln zł kropelka w morzu potrzeb przeznaczono na budowę i utrzymanie dróg gminnych z czego 3,5 mln pójdzie na odszkodowania za grunty czyli zostanie 500 000 zł . Czy to dużo czy mało najlepiej widać własnie teraz , praktycznie nie ma ani jednej ulicy w Markach , która byłaby równa i przejezdna , wszędzie dziury , doły i kałuże. Zapraszam do dyskusji
Obserwuj wątek
    • nomad997 Re: Budżet Uchwalony 24.02.12, 20:14
      Spoko. Jest bańka w budżecie na pierwszą strefę biletową. Pewnie do wakacji będziemy świadkami spektaklu, aby się potem dowiedzieć że mimo szczerych chęci się nie udało, więc kasa pójdzie na co innego.
      • kama2201 Re: Budżet Uchwalony 24.02.12, 21:11
        Jechałem dzisiaj ul.Okólną.Co za przygoda!.Jak wyjechałem z niej to sprawdziłem czy mam wszystkie koła.Na szczęście były wszystkie.PozdKM.
        • sas101 Re: Budżet Uchwalony 24.02.12, 22:15
          Prawda jest taka że dziurawe drogi mają nie tylko Marki. Zapewne w każdym mieście znajdziemy dziurawe drogi. A budowane właśnie autostrady A-1 i A-2 już popękały, a nawet nie skończyła się jeszcze ich budowa. Ale nie traćmy wiary w sukces zgodnie z hasłem "Polska w budowie".
          • piotrg4 Re: Budżet Uchwalony 25.02.12, 13:00
            wczoraj przed mostem w kierunku sp1 stało BMW z totalnie rozerwana oponą, ciekawe od czego ?:)
            a druga sprawa... zamknięta lisa kuli i Bandurskiego przy Piłsudskiego... dlaczego od strony Lisa Kuli nie zrobiono objazdu dla niezorientowanych kierowców??
            skręcają oni w sportowa a później w lewo do głównej... i zonk droga bez wyjazdu. później motają sie Popiełuszki- Wyszyńskiego- J.P II, następnie w lewo w Jasińskiego i cofka bo prawie nie przejezdna, i wracają do początku albo w prawo dobra i Sowińskiego.....
            czy tak trudno było wytyczyć mapkę i znaki objazdu??
            Wczoraj to zgłosiłem, zobaczymy czy coś się zmieni w poniedziałek
            • zombi_123 Re: Budżet Uchwalony 25.02.12, 23:36

Obawiam się że nic z tego nie będzie , dopóki nikt głosno tego nie wykrzyczy przed UM nikomu nie zależy aby było tu normalnie.

piotrg4 napisał:

> wczoraj przed mostem w kierunku sp1 stało BMW z totalnie rozerwana oponą, cieka
              > we od czego ?:)
              > a druga sprawa... zamknięta lisa kuli i Bandurskiego przy Piłsudskiego... dlacz
              > ego od strony Lisa Kuli nie zrobiono objazdu dla niezorientowanych kierowców??
              > skręcają oni w sportowa a później w lewo do głównej... i zonk droga bez wyjazdu
              > . później motają sie Popiełuszki- Wyszyńskiego- J.P II, następnie w lewo w Jasi
              > ńskiego i cofka bo prawie nie przejezdna, i wracają do początku albo w prawo do
              > bra i Sowińskiego.....
              > czy tak trudno było wytyczyć mapkę i znaki objazdu??
              > Wczoraj to zgłosiłem, zobaczymy czy coś się zmieni w poniedziałek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka