Dodaj do ulubionych

Klub malucha

24.09.12, 13:09
Wiem, że podobne wątki już kiedyś były ale chcę odświeżyć informacje.

Poszukuję klubu malucha w Markach, gdzie mogę zapisać swoją dwulatkę.
Zależy mi na placówce, gdzie będę mogła sama decydować o ilości godzin i o dniach w jakie dziecko będzie chodzić.
Ważne dla mnie jest to, żeby dziecko miało kontakt rówieśnikami, panie w sposób czynny (!!!) będą uczestniczyć w zabawie, w nauce piosenek, (celowo piszę w ten sposób, znam miejsca gdzie z placówki robi się przechowalnie dzieci a nie o to mi chodzi).
Szukam miejsca, gdzie moje dziecko będzie mogło się rozwijać w sferze plastycznej i manualnej.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mapola Re: Klub malucha 25.09.12, 08:26
      Baardzo proszę o opinie, żaden dwulatek z Marek nie chodzi na zajęcia dla maluchów? Widziałam oferty z okolicznych miejscowości, w Markach nic nie ma?
    • gniadekniejadek Re: Klub malucha 26.09.12, 12:44
      polecam przedszkole Zlota Rybka - moja corka tam chodzi - wiem ze przyjmuja od dwoch latek... nie wiem tylko jak w sprawie godzin - ale przedszkolanki z prawdziwego zdarzenia, mnostwo zajec, czas zagospodarowany na maxa, klimat rodzinny.... Anna
    • andzi-g19 Re: Klub malucha 26.09.12, 14:28
      Polecam ,,Chatkę Puchatka" w Markach ul.Cicha 16a.Wejdz na stronę internetową.Nowo utworzona od września grupa maleństw ,wiem bo syn chodzi do grupy pięciolatków-do tego przedszkola.Jeszcze raz polecam.
      Anna
    • nasza-bajka Re: Klub malucha 26.09.12, 19:22
      Zapraszamy dzieci od 2 roku życia do udziału w Akademii Malucha prowadzonej przez Fundację Naszą Bajkę w Markach przy ul. Turystycznej 10.

Codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 12:00.
      Grupa do 12 osób.

W ramach zajęć oferujemy dzieciom:
      1. bajkoterapię,
      2. warsztaty taneczno-muzyczne
      3. warsztaty plastyczno-techniczne
      4. zajęcia ruchowo-relaksacyjne z psem
      5. profesjonalną opiekę wychowawczą
      6. dobrą zabawę i niezapomniane wspomnienia.

Koszt to tylko 250 zł/miesięcznie, wpisowe 40 zł jednorazowo.

Zajęcia rozpoczynamy od 8 października br. Mamy jeszcze wolne miejsca. Zapraszamy do nas.
      Zapisy pod nr telefonu 530 807 169.

Pozdrawiam Małgorzata Kędzierska - Prezes Fundacji Nasza Bajka
    • szlendak24.waw Re: Klub malucha 28.09.12, 22:28
      Tu spis kilku żłobków i klubików z Marek - Żłobki - Klubiki Marki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka