Dodaj do ulubionych

Sprzatanie

07.12.12, 16:26
Witam wszystkich zapracowanych mieszkancow Marek i okolic. Mam 28 lat i od kilku lat sprzatam domy i mieszkania. Dodatkowo dorywczo opiekuje sie dziecmi. Bardzo starannie wykonuję powierzone mi obowiązki i potrafię dostosować się do wymogów pracodawcy. Jestem uczciwa,dokladna, pracowita i godna zaufania. Podejmę stałą współpracę jak również jednorazowe zlecenia.
Obserwuj wątek
    • nowa1974 Re: Sprzatanie 14.12.12, 10:23
      Witam, jaka jest pani stawka za sprzątanie 180 m.kw. domu plus prasowanie? Raz w tygodniu?
      • yulia1984 Re: Sprzatanie 14.12.12, 15:52
        Stawka dokladnie ustalana jest na spotkaniu. Ciezko okreslic dokladna stawke za posprzatanie domu gdyz kazde mieszkanie jest inaczej urzadzone. Domy są różne "puste i czyste" oraz "zagracone" są duże i mniejsze ale kwote jaka mniej wiecej moglabym okreslic to Od 150zl, nie wliczajac prasowania.:)
        • nowa1974 Re: Sprzatanie 19.12.12, 12:21
          oj to dla mnie za drogo. Dziękuję.
          • opsrea Re: Sprzatanie 29.12.12, 16:37
            Witam,
            chciałabym orientacyjnie zapytać jaka była by kwota za posprzątanie domu 180 m, jeżeli sprzątanie dotyczny:
            - wycierania kurzy,
            - mycia podłóg,
            - mycia drzwi raz w tygodniu,
            - mycia luster,
            - sprzątania łazienek,
            - odkurzania,
            - utrzymania ogólnego porządku w domu.
            bez prasowania, prania, gotowania, zakupów, układania w szafkach. W domu jest jedno dziecko.
            Z góry dziękuję za odpowiedź.
            Dom jest utrzymany w czystości. Sprzątanie 10 godzin w tygodniu.
            • orszulka66 Re: Sprzatanie 29.12.12, 18:01
              100zł to maksymalna kwota za taki zakres i czas sprzatania.
            • yulia1984 Re: Sprzatanie 30.12.12, 10:08
              Kwota za posprzatanie domu to 150zl. Referencje moge pokazac na zyczenie. Pozdrawiam
              • yulia1984 Re: Sprzatanie 30.12.12, 10:10
                A tak naprawde to na spotkaniu i obejrzeniu mieszkania mozna dokladnie okreslic kwote za sprzatanie,bo tak ciezko cokolwiek powiedziec nie widzac danego domu. A ceny podaje orientacyjne ze wzgledow metrazowych jakie mam w innych domach w ktorych sprzatam.
                • opsrea Re: Sprzatanie 31.12.12, 09:05
                  Witam,
                  dziękuję za odpowiedź, kwota orientacyjna mi odpowiada. Będę miała Pani kandydaturę na uwadzę. Pozdrawiam.
          • adaa715 Re: Sprzatanie 08.01.13, 14:03
            @nowa1974- Witam,jestem młodą osoba poszukującą dorywczej pracy na terenie Marek,chętnie podjęłabym się sprzątania za trochę niższą stawkę niż wyżej wymieniona. Dodatkowo chętnie się zaopiekuje "maluchami" ,gdyż mam doświadczenie z dziećmi :).
    • yulia1984 Re: Sprzatanie 01.02.13, 12:40
      Od 5-9 lutego mam wolne dni na sprzatanie. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na email lub telefonicznie. Po 11 lutym moge sprzatac w tyg. po godz. 16. Ze swojej strony moge zapewnic sumiennosc i dokladnosc. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka