kamsonx 15.05.14, 11:06 Czy ktoś wie gdzie dokładnie ma to powstać? www.tubamarek.pl/aktualnosci/czytaj/71/W-Markach-powstanie-duze-centrum-handlowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arro28 Re: centrum handlowe 15.05.14, 11:45 Napisali że inwestycja jest w fazie koncepcji na razie. A lokalizacyjnie pasuje jak byk działka koło Policji tam gdzie zawsze stacjonuje cyrk albo wesołe miasteczko. Nie wiem czy to tylko się utrzyma. Duża Bliskość M1 i CH Targówek. A Odpowiedz Link Zgłoś
przemo690 Re: centrum handlowe 15.05.14, 16:35 Z tego co wiem, to właśnie M1 ma być rozbudowywane. arro28 napisał(a): > Napisali że inwestycja jest w fazie koncepcji na razie. > > A lokalizacyjnie pasuje jak byk działka koło Policji tam gdzie zawsze stacjonuj > e cyrk albo wesołe miasteczko. > > Nie wiem czy to tylko się utrzyma. Duża Bliskość M1 i CH Targówek. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: centrum handlowe 17.05.14, 09:26 Z tego co piszą to to centrum to nie koło policji. (...) gdyż inne centralne miejsce w Markach, które być może powstanie pomiędzy Al. Piłsudskiego a ul. Sportową jest nadal w fazie idei, a nie realnego projektu. (...) Odpowiedz Link Zgłoś