Dodaj do ulubionych

Wybory - status quo

17.11.14, 13:31
A nie mówiłem. JNPJW jeszcze sie umocnił, bo do Rady weszło jego 10 bezradnych plus 4 pisiory to już zrobi co zechce. Czy ktoś ma jeszcze złudzenia co do II tury? No chyba że pisiory z piękna Panią Sylwią pójdą za Orychem. To może... status quo zamienimy tą sentencją : Praeteritum tempus numquam revertitur. I oby nie wrócił.
Obserwuj wątek
    • tadek1947 Re: Wybory - status quo 17.11.14, 21:13
      Miniony czas nigdy nie wraca.
      ---------------------------------------
      Często rzucony bumerang wraca.

Wraca, jak zły szeląg. !!!!!

To takie mareckie Déjà vu !!!!!

On był tu, jest i będzie ?????
      • luzerka Re: Wybory - status quo 17.11.14, 21:36
        przeca można gościa normalnie posunąć trza tylko chcieć .... recepta iść za dwa tygodnie na dogrywkę i zagłosować na tego drugiego ... Wierzcie mi Werczyński nawet jak straci posadę to krzywda mu się nie stanie... fakt z zawodu jet burmistrzem, ale w końcu chyba jakieś znajomości sobie wyrobił tylu znajomym dał zarobić, na pewno ktoś zechce się odwdzięczyć...

Hm... może na początek jakąś odprawę dostanie?!!!
        • tadek1947 Re: Wybory - status quo 17.11.14, 22:27
          W Mszczonowie rekord: burmistrz będzie rządzić 30 lat
          85 proc. mieszkańców Mszczonowa poparło urzędującego burmistrza Józefa Kurka, dając mu mandat na kolejną czteroletnią kadencję. Jeżeli dotrwa do końca kadencji, będzie rządzić w gminie aż 30 lat. Już jest najdłużej urzędującym burmistrzem w Polsce.

NASTĘPNYM REKORDZISTĄ W 2022 BĘDZIE BURMISZTRZ Z MAREK
        • zielu52 Re: Wybory - status quo 17.11.14, 22:32
          Jest sposób, ale Orycha chyba na to nie stać. Zebrać wszystkich meneli z Marek (a jest ich niemało) i za flaszkę podpiszą co zechce. Tak robił jeden bezradny z Pustelnika i miał niezłe wyniki i przez kilka kadencji wchodził do Rady. Ale już dawno, go nie widziałem.
          A co do drugiej tury na poważnie. Szansa jest tylko wtedy jeżeli ktoś, by zrobił manewr z komisją jak z filmu Nietykalni. Inaczej cienko to widzę.
          • luzerka Re: Wybory - status quo 17.11.14, 22:41
            Zielu błagam... te 70 proc. mogłoby tyłki ruszyć... bez krętactw ... wystarczyłoby, aby połowa z nich powiedziała nie tej beznadziei wokół
            • zielu52 Re: Wybory - status quo 17.11.14, 22:45
              Luzerka - widzę, że nie oglądałaś filmu Nietykalni. Polecam.
              • luzerka Re: Wybory - status quo 17.11.14, 22:50
                nie, nie oglądałam - przyznaję może stąd mój idealizm.... ale może jednak lepiej, gdy po II turze obejrzę, to jeszcze przez dwa tygodnie bedzie mi się chciało jadem troche popluć :) (trochę jestem zła na tę społeczność markowską)
                • zielu52 Re: Wybory - status quo 17.11.14, 23:03
                  luzerka Skoro nie oglądałaś to ja ci powiem w czym rzecz ale na priva. Napisz do mnie na mail z tego forum zielu52@gazeta.pl bo jest aktywny a nie wiem czy twój jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka