Dodaj do ulubionych

Serwis laptopów

03.02.15, 12:23
Czy ktoś wie gdzie w Markach można naprawić sprzęt komputerowy? Bo strona na temat mareckich firm niestety ma error.
Obserwuj wątek
    • xxmarksxx Re: Serwis laptopów 03.02.15, 12:38
      A dokladniej
      • zielu52 Re: Serwis laptopów 03.02.15, 13:40
        Jak mam do ciebie napisać skoro masz pocztę z tego nicka nieaktywną. Podaj mail tel cokolwiek jak chcesz usługi robić skoro odsyłasz do kontaktu bez kontaktu.

Chodzi o laptopa ASUS model X53S po otwarciu ekranu wszystko miga. Mój znajomy informatyk mówi, że to przewody trzeba wymienić. Masz czas do 14:00 bo wychodzę o 16:00 jadę do serwisu na Bródnie. Ponadto ja potrzebuję fakturę lub rachunek. A ty słyszę działasz incognito>.
        • xxmarksxx Re: Serwis laptopów 03.02.15, 16:56
          Nie da rady...
          Poza tym.. Nie przyszło Ci do głowy, że email może być taki jak Nick? Jeśli nie, to zapamiętaj, ze na tym forum jesli nie podano inaczej, email zawsze jest w formacie: nickzforum@gazeta.pl

I jeszcze jedno.. A kto Ci powiedział ze działam "incognito"??
          Tez ten znajomy informatyk od kabli?
          :-)
          • zielu52 Re: Serwis laptopów 03.02.15, 21:16
            Panie Mądralo to trzeba było do mnie na ten nickzforum@gazeta.pl napisać. Nie bardzo rozumiem jak chcesz pozyskać klienta skoro zaczynasz od takich wpisów. Jak ja zakładałem na tym forum konto pewnie nie wiedziałeś, że takie jest bo klocki wtedy przekładałeś... gdzieś tam w Polsce. A ten informatyk od kabli wiele, by cię nauczył a już na pewno kultury wobec potencjalnego klienta. Po takim wpisie nawet gdybyś chciał zrobić tego laptopa za darmo to ja dziękuję. :(
            • xxmarksxx Re: Serwis laptopów 03.02.15, 23:00
              Wiesz co...
              Miałem tu coś napisać.. Ale pewnie jesteś za głupi, za stary i zbyt mało inteligentny aby to zrozumieć...
              Jednym mianem mogę Cię określić : TROLL
              Choć pewnie nie wiesz co to oznacza...

O moich klientów się nie martw.. Mam ich, są zadowoleni, i ja też..
              Tobie chciałem pomóc-nawet za darmo - ale jak zwykle (czego świadkiem wielokrotnie byłem obserwujac to forum) swoimi dziwnymi mądrością, szeptana kultura i rozrabiackim charakterem forumowy doprowadziłes do kolejnej awantury szpecac wpisami interesujące treści i wątki...

I mimo wszystko
              pozdrawiam i dobranoc
              • zielu52 Re: Serwis laptopów 03.02.15, 23:36
                I kto tu jest trollem. W dodatku chamskim trollem. Jeżeli myślisz, że net cie chowa to się mylisz. Za te inwektywy odpowiesz.

xxmarksxx napisał:

> Wiesz co...
                > Miałem tu coś napisać.. Ale pewnie jesteś za głupi, za stary i zbyt mało intel
                > igentny aby to zrozumieć...
                • xxmarksxx Re: Serwis laptopów 03.02.15, 23:51
                  Żałuje ze chciałem Ci pomóc,
                  żałuję że dalem się wciągnąć w tą twoja przyziemna grę...
                  Nie zasługujesz na pierwsze
                  nie zasługujesz na drugie

I juz wspomniałem
                  dobranoc.. Miłych i kolorowych snów
                  • zielu52 Re: Serwis laptopów 04.02.15, 00:00
                    wydrukowałem twoje inwektywy jutro zgłaszam o ściganie za naruszenie dóbr osobistych
                    • xxmarksxx Re: Serwis laptopów 04.02.15, 00:16
                      Oki..
                      Daj mi znać o efekcie. Kontakt znasz.
                      I wydrukuj tez swoje posty-inwektywy. Prawo działa tak samo na wszystkich.
                      A wiesz co znaczy wyraz "pewnie"? W odpowiednim kontekście zmienia znaczenie zdania....

I już wspominałem.
                      Nie chce mi się dalej grać w tą kiepska grę. Wiec daj spokój i nie prowokuj.

Naprawdę serdecznie Cię pozdrawiam
                      dobranoc życząc po raz kolejny
                      • zielu52 Re: Serwis laptopów 04.02.15, 00:31
                        Ja swoje? Które? Polecam twojej uwadze. Człowieku czy ty czytasz co piszesz?
                        • xxmarksxx Re: Serwis laptopów 04.02.15, 00:46
                          Panie "Zielu52",
                          Juz kilkakrotnie wspominalem..... game over

i naprawde musze rano wstac, wiec: DOBRANOC

3maj sie
                          :)
                          • zielu52 Re: Serwis laptopów 04.02.15, 00:52
                            to po co odpisujesz?

good luck serwismen
    • dr-wstrzons Re: Serwis laptopów 04.02.15, 23:00
      dalej dalej chłopy , ciekawie się robi

bulba