solowido 29.03.15, 15:34 Witam szukam rehabilitanta do 7 l. dziewczynki z wadą postawy. Czy ktoś może kogoś polecić i ile to może kosztować. rehabilitacja w domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkawolny Re: rehabilitacja 29.03.15, 17:39 Tak, Warszawa ul. Przechodnia 2.Wspaniali specjaliści.wiem że są super efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko_loko Re: rehabilitacja 29.03.15, 19:54 Ja polecam bardzo dobrego fizjoterapeutę pana Czarka, dojeżdża do pacjentów. Tel do niego 606677123 Odpowiedz Link Zgłoś
dr-wstrzons Re: rehabilitacja 29.03.15, 23:21 Maciej Abakumow, najwyższy poziom PNF, uczciwy. Prawdomówny do bólu: nie pomoże - powie o tym. Specjalista w rehabilitacji dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym. U mojego syna rozprawił się z wadą postawy w mig (asymetria łopatek, skrzywienie kręgosłupa itp...) Konsultant fundacji Polsat i TVN. Trochę jak strzelanie z armaty do muchy - jednak jeśli chodzi o zdrowie dziecka, nie znamy umiaru. Jak wpiszesz "Activ-Reh" pojawi się jego strona. To żadna laurka. Efekty jego pracy widzę aż nazbyt często. Koszty? Czasami życie nas zaskakuje. Byłem przekonany, że nie będzie mnie stać. Jakżesz się myliłem... bulba Odpowiedz Link Zgłoś
pomocowo Re: rehabilitacja 09.11.15, 14:04 Witam .Polecam rehabilitacje domową poMOCowo dojazd do pacjenta , przyjaźnie nastawieni fizjoterapeuci ,korzystne ceny i co najważniejsze efekty z przeprowadzanej rehabilitacji .To jest nr 506 671 673 . Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz-j-1981 Re: rehabilitacja 30.10.17, 10:25 Bez wątpienia warto sprawdzić medikarhomecare.pl/rehabilitacja-z-dojazdem/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz-j-1981 Re: rehabilitacja 30.10.17, 10:25 medikarhomecare.pl/rehabilitacja-z-dojazdem/ Odpowiedz Link Zgłoś