Dodaj do ulubionych

pizzeria co polecacie

21.04.15, 06:30
w związku z zamknięciem maestro na radzymińskiej poszukuję jakiejś pizzerii w rozsądnej cenie :)
Obserwuj wątek
    • spongebobek Re: pizzeria co polecacie 22.04.15, 17:36
      podobno "Biesiadło" ma dobre pizze :)
    • mateuszczyk.slawomir Re: pizzeria co polecacie 22.04.15, 18:40
      W miarę blisko od Maestro masz Da Grasso na Gilarskiej, sporo dalej jest Biesiadowo w Markach na Dużej i w Ząbkach na Sikorskiego. Na Dużej nie byłem. Byłem tylko w Ząbkach i na Gilarskiej. Polecam je jeśli chcesz w miarę tanio nakarmić całą rodzinę.

Jeżeli natomiast chciałbyś zjeść coś fajnego to niezła pizza włoska, na cienkim cieście, jest w Rucoli na Ząbkowskiej - ale zjesz spokojnie jedną dużą na osobę, bo dobrze wchodzi :)
      pizzeriamarki.pl/
      ewentualnie u Enzo na Kondratowicza 18 (tu byłem) lub w Markach na Kościuszki (tu nie byłem):
      www.bellanapoli.com.pl/
      • wanty_08 Re: pizzeria co polecacie 22.04.15, 19:40
        Polecam Bella Napoli na ul. Kościuszki- caprese:-)
        • tygrynio1966 Re: pizzeria co polecacie 23.04.15, 06:13
          dzięki za informacje nie wiedziałem że na Gilarskiej jest DaGrasso kiedyś było w Ząbkach ale się zwinęli :(
    • santa2014 Re: pizzeria co polecacie 24.04.15, 07:08
      Witam, vis a vie markpola przy piłsudskiego widziałęm że będzie jakaś pizza.Ktoś coś słyszał??
    • miencjat Re: pizzeria co polecacie 05.05.15, 19:29
      zdecydowanie Bella Napoli na Kościuszki, jest tam prawdziwy Włoch to i pizza oryginalna.
      Pychota :)
      • silencer7 Re: pizzeria co polecacie 10.05.15, 20:29
        Bella Napoli pychota to prawda, ale żeby się najeść to chyba ze dwie trzeba wciągnąć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka