tygrynio1966 21.04.15, 06:30 w związku z zamknięciem maestro na radzymińskiej poszukuję jakiejś pizzerii w rozsądnej cenie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spongebobek Re: pizzeria co polecacie 22.04.15, 17:36 podobno "Biesiadło" ma dobre pizze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszczyk.slawomir Re: pizzeria co polecacie 22.04.15, 18:40 W miarę blisko od Maestro masz Da Grasso na Gilarskiej, sporo dalej jest Biesiadowo w Markach na Dużej i w Ząbkach na Sikorskiego. Na Dużej nie byłem. Byłem tylko w Ząbkach i na Gilarskiej. Polecam je jeśli chcesz w miarę tanio nakarmić całą rodzinę. Jeżeli natomiast chciałbyś zjeść coś fajnego to niezła pizza włoska, na cienkim cieście, jest w Rucoli na Ząbkowskiej - ale zjesz spokojnie jedną dużą na osobę, bo dobrze wchodzi :) pizzeriamarki.pl/ ewentualnie u Enzo na Kondratowicza 18 (tu byłem) lub w Markach na Kościuszki (tu nie byłem): www.bellanapoli.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wanty_08 Re: pizzeria co polecacie 22.04.15, 19:40 Polecam Bella Napoli na ul. Kościuszki- caprese:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrynio1966 Re: pizzeria co polecacie 23.04.15, 06:13 dzięki za informacje nie wiedziałem że na Gilarskiej jest DaGrasso kiedyś było w Ząbkach ale się zwinęli :( Odpowiedz Link Zgłoś
santa2014 Re: pizzeria co polecacie 24.04.15, 07:08 Witam, vis a vie markpola przy piłsudskiego widziałęm że będzie jakaś pizza.Ktoś coś słyszał?? Odpowiedz Link Zgłoś
miencjat Re: pizzeria co polecacie 05.05.15, 19:29 zdecydowanie Bella Napoli na Kościuszki, jest tam prawdziwy Włoch to i pizza oryginalna. Pychota :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencer7 Re: pizzeria co polecacie 10.05.15, 20:29 Bella Napoli pychota to prawda, ale żeby się najeść to chyba ze dwie trzeba wciągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś