alchemik12 06.12.04, 09:18 Widziałem dzisiaj ok. 8 rano wypadek autobusu 718, chyba w okolicach przystanku "szwedzka". Stały karetki, a w autobusie byli lekarze. Wiecie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jobeel Re: Wypadek 718 06.12.04, 13:26 Gdy ja dojechałam w te okolice, to widzialam na zakorkowanej ulicy tylko samochód (coś w rodzaju cinquecento, w każdym razie mały, srebrny) w FATALNYM stanie. Wyglądał tak, jakby w coś wysokiego wjechał, albo jakby coś na niego spadło. Miejsce kierowcy zmiażdzone.... Karetek już nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Re: Wypadek 718 06.12.04, 15:40 Przejeżdżałem tamtędy ok. 9:00 rano. Autobus wyglądał jakby oberwał w lewy tył a ten osobowy miał uszkodzony lewy przód - tak jakby wjechał pod spód samochodu ciężarowego. Nie zwróciłem uwagi co to był za samochód - raczej obstawiam Skodę Fabię lub Renault Clio w kolorze srebrnym. Nie widziałem jego prawego boku, ale z ustawienia samochodów po wypadku wnioskuję, że osobowy otarł się o autobus prawym bokiem i uderzył lewnym przodem w tył jakiejś ciężarówki i to takiej bez belki zabezpieczającej tył. Nie zauważyłem jednak w okolicach żadnej ciężarówki. Sam przód osobowego nie był wiele uszkodzony. Całe uderzenie poszło górą po masce, ścięło lewy słupek i skończyło się tuż za fotelem kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś