Gość: Raffix IP: *.braun.de 13.05.02, 15:43 Osiedle domków w Strudze (na swojej stronie wciąż twierdzą, że jeden dom jest wciąż do kupienia :-)) www.subtrans.home.pl/jkj/main.html RaBoKs - czy to o tych domach wspominałeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RaBoKs Re: Deweloperzy działający w Markach IP: *.ppp.polbox.pl 14.05.02, 20:43 Tak, to jest na prawo od ul. Granicznej. Ew. zainteresowanym polecam. Na moje oko jakośc godna zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.L. Re: Deweloperzy działający w Markach IP: 213.77.127.* 14.05.02, 21:14 Szanowne Kolezanki i Koledzy, Strona o ktorej mowa (nota bene jej wlasciwy adres to: jkjdevelopment.pl ) zostala wykonana przeze mnie. Co wiecej, mieszkam na Granicznej, w domu wybudowanym przez tego developera. Do niedawna byl jeszcze rzeczywiscie jeden dom do sprzedania. Moge tylko polecic tego wykonawce. Jezeli jest zainteresowanie tym tematem, prosze mnie powiadomic odpowiem prywatnie lub na forum. Pozdrawiam wszystkich mieszkancow Marek, M.P.Lubiszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPL Re: Developerzy działający w Markach -JKJ IP: 213.77.127.* 15.05.02, 18:00 Aby dotrzec bezposrednio do projektu Graniczna 28: jkjdevelopment.pl/jkjdevelopment/start.html Pozdrawiam, M.P.Lubiszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix JW Construction IP: *.braun.de 21.05.02, 10:53 Sporo zbudował i chyba wciąż buduje w Markach JW Construction. Zestawienie z ich strony: Zbudowane 1. Marki k/Warszawy ul. 11-Listopada (58 domów) 2. Marki k/Warszawy, ul. Piłsudskiego (57 domów) 3. Marki k/Warszawy, ul. Wojskiego (6 budynków-530 mieszkań) 4. Marki k/Warszawy, ul. Lisi Jar W toku 5. Marki k/Warszawy, ul. Kosynierów (budownictwo wielorodzinne) Kiedyś dochodziły informacje o niskiej jakości budowanych przez tę firmę mieszkań i domków. Czy coś się w tym względzie poprawiło? Ciekawe jak np. mieszka się w osiedlu Lisi Jar. Odpowiedz Link Zgłoś