Gość: ins IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 17:58 ,,,,,chodzi mi oczywiscie o tysiac wpisow na tym forum. Moze z tej okazji zrobimy jakas internetowa imprezke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ins Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 17:59 winno byc LOMIANKI - sorry za przejezyczenie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: ...doganiamy Lomianki! IP: *.braun.de 18.06.02, 18:03 Impreza internetowa z okazji 1000 postów - obowiązkowo. Może wpadną wówczas dawno nie widziani na tym forum Markowianie - MIK, RaBoKs, MPL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... IP: *.braun.de 18.06.02, 18:08 Na wirtualną imprezę z okazji tysiąca wpisów zaprosimy też gości spoza Marek: Sloggi'ego, Jolę zza Lasu - miejmy nadzieję, że nie odmówią. Może wpadną też inni? Ale - z drugiej strony - nie szykujmy jeszcze zaproszeń. Zostało jeszcze ponad 100 wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... 18.06.02, 18:34 Witam szczegolnie Raffixa, ktory zaprosil Zyrardow na obchodzenie tysiecznego wpisu. Mam nadzieje, ze moja skromna osoba przyczynilam sie do szybszego swietowania. Pozdrawiam WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Impreza IP: *.braun.de 18.06.02, 18:43 Miło Bacha, że wpadłaś. My jeszcze do imprezy nie gotowi ale za kilka dni (jak dobrze pójdzie) pora będzie poświętować. Nie zapomnij wtedy nas odwiedzić! Serdecznie pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Impreza 18.06.02, 20:20 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Miło Bacha, że wpadłaś. My jeszcze do imprezy nie gotowi ale za kilka dni (jak > dobrze pójdzie) pora będzie poświętować. Nie zapomnij wtedy nas odwiedzić! > Serdecznie pozdrowienia! Czy "wtedy" moze oznaczac JUZ DZIS??? A czy macie juz plan imprezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Impreza IP: *.braun.de 18.06.02, 20:49 b_a_c_h_a napisał(a): > Czy "wtedy" moze oznaczac JUZ DZIS??? Któż to może wiedzieć, chociaż szanse jakby nieduże :-) > A czy macie juz plan imprezy??? Planu jeszcze nie ma. Sądzę, że powinna to być impreza typu "garden party" - wszak my ludzie podmiejscy :-) Gospodarzami byliby forumowicze mareccy. Może na przykład następujący podział obowiązków: Ins - jako osoba zagraniczna mógłby np. przyrządzać (opisywać) ciekawe drinki, takie jak to piją w USA Gaja - oczywiście proponowałaby przeróżne dania warzywne z grilla (jako, że jest ona przesympatyczną wegetarianką, nie muszę dodawać, że wszystkie potrawy w czasie imprezy byłyby bezmięsne). Gaja, co Ty na to? Raffix (czyli ja) - może spróbowałbym zabawiać gości cytatami z poezji? Jarek - masz pomysł, co jeszcze byłoby potrzebne gościom na imprezie? Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Impreza 18.06.02, 20:52 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Planu jeszcze nie ma. Sądzę, że powinna to być impreza typu "garden party" - > wszak my ludzie podmiejscy :-) > Gospodarzami byliby forumowicze mareccy. Może na przykład następujący podział > obowiązków: > Ins - jako osoba zagraniczna mógłby np. przyrządzać (opisywać) ciekawe drinki, > takie jak to piją w USA > Gaja - oczywiście proponowałaby przeróżne dania warzywne z grilla (jako, że jes > t > ona przesympatyczną wegetarianką, nie muszę dodawać, że wszystkie potrawy w > czasie imprezy byłyby bezmięsne). Gaja, co Ty na to? > Raffix (czyli ja) - może spróbowałbym zabawiać gości cytatami z poezji? > Jarek - masz pomysł, co jeszcze byłoby potrzebne gościom na imprezie? > Co o tym sądzicie? a czy ja bede mogla sie tylko przysluchiwac/poczytywac?? Nigdy nie bylam w Markach (tak mi sie przynajmniej wydaje. no chyba, ze przejazdem) czy tez bede mile widziana na garden-party? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 20:56 b_a_c_h_a napisał(a): > a czy ja bede mogla sie tylko przysluchiwac/poczytywac?? > czy tez bede mile widziana na garden-party? Oczywiście, że będziesz mile widziana - Markowianie to lud gościnny. Jako nasz gość możesz np. włączać się do chóralnych śpiewów, komentować opisywane potrawy i napoje, ponarzekać na komary itd, itp. > Nigdy nie bylam w Markach (tak mi sie przynajmniej wydaje. no chyba, ze > przejazdem) Marki przejazdem nie wyglądają - trzeba przyznać - najkorzystniej. Ale pracujemy nad tym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:00 > Oczywiście, że będziesz mile widziana - Markowianie to lud gościnny. Jako nasz > gość możesz np. włączać się do chóralnych śpiewów, komentować opisywane potrawy > i > napoje, ponarzekać na komary itd, itp. o rany! ale mi wymyslasz zadania. A ja myslalam, ze wcisne sie "na kaczora" i tylko bede korzystac. W Ty cos ode mnie wymagasz :((( To ja moze lepiej przyniose magnetofon? > > Marki przejazdem nie wyglądają - trzeba przyznać - najkorzystniej. Ale pracujem > y nad tym :-) Czy to w Markach przy ulisy (od strony Wawy) stoi taki zielony budynek a po lewej stronie (naprzeciwko tego budynku) jest zdaje sie Makro? (chyba cos pomerdalam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 21:03 b_a_c_h_a napisał(a): > Czy to w Markach przy ulisy (od strony Wawy) stoi taki zielony budynek a po lew > ej > stronie (naprzeciwko tego budynku) jest zdaje sie Makro? (chyba cos pomerdalam) > hmmm... Makro oczywiście jest, na samej granicy Marek - jadąc Radzymińską na wschód od mostu Śląsko-Dąbrowskiego to po prawej stronie. Ale ten zielony budynek? Zabiłaś mi ćwieka. Muszę poradzić się bardziej zasiedziałych Markowian. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:11 > Makro oczywiście jest, na samej granicy Marek - jadąc Radzymińską na wschód od > mostu Śląsko-Dąbrowskiego to po prawej stronie. Ale ten zielony budynek? Zabiła > ś mi ćwieka. Muszę poradzić się bardziej zasiedziałych Markowian. no to moze niekoniecznie ten budynek jest zielony :( ale co jest po drugiej strony ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 21:13 b_a_c_h_a napisał(a): > no to moze niekoniecznie ten budynek jest zielony :( > ale co jest po drugiej strony ulicy? Po drugiej stronie jest kolejne centrum handlowe, składające się z M1 (Real+MediaMarkt), Praktikera, Decathlonu oraz Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:18 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Po drugiej stronie jest kolejne centrum handlowe, składające się z M1 > (Real+MediaMarkt), Praktikera, Decathlonu oraz Ikei. w takim razie musialam sie pomylic i mysle o jakiejs innej podwarszawskiej miejscowosci a moze to czas na odwiedzenie Marek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:19 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Po drugiej stronie jest kolejne centrum handlowe, składające się z M1 > (Real+MediaMarkt), Praktikera, Decathlonu oraz Ikei. w takim razie musialam sie pomylic i mysle o jakiejs innej podwarszawskiej miejscowosci a moze to czas na odwiedzenie Marek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 21:24 b_a_c_h_a napisał(a): > w takim razie musialam sie pomylic i mysle o jakiejs innej podwarszawskiej > miejscowosci > a moze to czas na odwiedzenie Marek? :))) Drugie Makro jest po zachodniej stronie Warszawy (ale jeszcze w jej granicach) - może to z tamtym Ci się pomyliło? Oczywiście zdecydowanie powinnaś odwiedzić Marki. Chociaż trzeba być z Markami związanym by docenić ich specyficzną urodę :-) Ale tak na poważnie: są też miejsca bardzo urokliwe, tylko niekoniecznie przy głównej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:27 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Drugie Makro jest po zachodniej stronie Warszawy (ale jeszcze w jej granicach) > może to z tamtym Ci się pomyliło? > Oczywiście zdecydowanie powinnaś odwiedzić Marki. Chociaż trzeba być z Markami > związanym by docenić ich specyficzną urodę :-) Ale tak na poważnie: są też > miejsca bardzo urokliwe, tylko niekoniecznie przy głównej ulicy. zdarzylam juz dzis doiwedziac tak reklamowana przez Ciebie strone Marek czekam na dallsze fotki by dowiedziec sie czegos o tych - jak piszesz - urokliwych miejscach :) i to tyle na dzis. musze isc :( odezwe sie jutro i podgonie wam licznik. bardzo mi zalezy by zalapac sie na ta imprezke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: Impreza IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:13 bacha - nie bylas w Markach, a jezeli juz to chyba tylko przejazdem? Marek nie da sie tak-tylko przejechac - cale miasto lezy przy glownej ulicy, i jedziesz, jedziesz, jedziesz..........chyba z osiem kilometrow ....Raffxie , chyba mam racje? - czy to moze 9 kilometrow?????? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Impreza 19.06.02, 10:41 > bacha - nie bylas w Markach, a jezeli juz to chyba tylko przejazdem? Marek nie > da sie tak-tylko przejechac - cale miasto lezy przy glownej ulicy, i jedziesz, > jedziesz, jedziesz..........chyba z osiem kilometrow ....Raffxie , chyba mam > racje? - czy to moze 9 kilometrow?????? czy te 8-9 km to ma oznaczac, ze to tak DUZO czy tak malo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: Impreza IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:03 poprosilem forumowiczow z Lomianek aby sie wpisywali na strone Marek... ciekawe jaki bedzie odzew... Odpowiedz Link Zgłoś
ins Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... 18.06.02, 20:47 witam szanowna internautko! Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... 18.06.02, 20:50 ins napisał(a): > witam szanowna internautko! a witam witam markowianinow??? tak to sie mowi/pisze? warszaw-warszawiak zyrardow-zyrardowianin a jak to jest z Markami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtender Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... IP: *.image.ru / *.image.ru 19.06.02, 15:09 b_a_c_h_a napisał(a): > ins napisał(a): > > witam szanowna internautko! > > a witam witam markowianinow??? > tak to sie mowi/pisze? > warszaw-warszawiak > zyrardow-zyrardowianin > a jak to jest z Markami? > > > Pisze sie markowiak. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 18:35 racja , racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 21:02 Gdzie proponujesz tą imprezkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 21:10 Ja nie choruję na widok dań mięsnych, tylko odwracam głowę. Jeżeli masz ochotę na zwierzątko, proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.braun.de 18.06.02, 21:19 Gość portalu: gaja napisał(a): > Ja nie choruję na widok dań mięsnych, tylko odwracam głowę. Jeżeli masz ochotę > na zwierzątko, proszę bardzo. Gaju, czy ta wypowiedź była skierowana do mnie czy do Ins'a? Bo kolejność wypowiedzi coś nam się w tym wątku zamieszała :-) Jeśli o mnie chodzi to nasza wirtualna impreza powinna być zdecydowanie wegetariańska - bez tego uważam, że nie wszyscy dobrze by się bawili. A jak nie wszyscy dobrze się bawią to co to za impreza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins W jakim stroju? IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:10 pytanie :czy na imprezie obowiazuja stroje wieczorowe, czy mozna tez przyjsc w szortach i klapkach? ( w sumie i tak nas nikt nie bedzie widzial,ale tak przekornie pytam...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Przwodniczacy komitetu organizacyjnego imprezy IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:21 Moim zdaniem nalezy powolac komisje, wraz z przewodniczacym..................... Raffix, nie wstydz sie i przejmij paleczke przewodniczacego..... (Raffix - this one is for you - I do not drink anything other than light beer, and some wine. Therefore, I do not know any drink mixes). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Przwodniczacy komitetu organizacyjnego imprezy IP: *.braun.de 19.06.02, 09:35 Gość portalu: ins napisał(a): > Moim zdaniem nalezy powolac komisje, wraz z przewodniczacym................... > Raffix, nie wstydz sie i przejmij paleczke przewodniczacego..... Od razu jakieś formalne struktury? Dobrze, że chociaż skarbnika nie trzeba, bo by się awantury zaczęły :-) > (Raffix - this one is for you - I do not drink anything other than light beer, > and some wine. Therefore, I do not know any drink mixes). (Well... so we are in trouble. I am also very poor in this area :-( We need to find another candidate.) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi 19.06.02, 13:24 To nasz Łomianki są dla Was wzorem ? Miło nam, zaglądajcie czasem do "konkurencji" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 24.06.02, 18:32 konkurencje nalezy zawsze szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś