Dodaj do ulubionych

...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi

IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 17:58
,,,,,chodzi mi oczywiscie o tysiac wpisow na tym forum. Moze z tej okazji
zrobimy jakas internetowa imprezke?
Obserwuj wątek
    • Gość: ins Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 17:59
      winno byc LOMIANKI - sorry za przejezyczenie.....
      • Gość: Raffix Re: ...doganiamy Lomianki! IP: *.braun.de 18.06.02, 18:03
        Impreza internetowa z okazji 1000 postów - obowiązkowo. Może wpadną wówczas dawno
        nie widziani na tym forum Markowianie - MIK, RaBoKs, MPL...
        • Gość: Raffix Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... IP: *.braun.de 18.06.02, 18:08
          Na wirtualną imprezę z okazji tysiąca wpisów zaprosimy też gości spoza Marek:
          Sloggi'ego, Jolę zza Lasu - miejmy nadzieję, że nie odmówią.
          Może wpadną też inni?
          Ale - z drugiej strony - nie szykujmy jeszcze zaproszeń. Zostało jeszcze ponad
          100 wpisów.
          • b_a_c_h_a Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... 18.06.02, 18:34
            Witam szczegolnie Raffixa, ktory zaprosil Zyrardow na obchodzenie tysiecznego
            wpisu.
            Mam nadzieje, ze moja skromna osoba przyczynilam sie do szybszego swietowania.
            Pozdrawiam WSZYSTKICH.
            • Gość: Raffix Re: Impreza IP: *.braun.de 18.06.02, 18:43
              Miło Bacha, że wpadłaś. My jeszcze do imprezy nie gotowi ale za kilka dni (jak
              dobrze pójdzie) pora będzie poświętować. Nie zapomnij wtedy nas odwiedzić!
              Serdecznie pozdrowienia!

• b_a_c_h_a Re: Impreza 18.06.02, 20:20
                Gość portalu: Raffix napisał(a):

> Miło Bacha, że wpadłaś. My jeszcze do imprezy nie gotowi ale za kilka dni (jak
                > dobrze pójdzie) pora będzie poświętować. Nie zapomnij wtedy nas odwiedzić!
                > Serdecznie pozdrowienia!

Czy "wtedy" moze oznaczac JUZ DZIS???
                A czy macie juz plan imprezy???
                • Gość: Raffix Re: Impreza IP: *.braun.de 18.06.02, 20:49
                  b_a_c_h_a napisał(a):
                  > Czy "wtedy" moze oznaczac JUZ DZIS???
                  Któż to może wiedzieć, chociaż szanse jakby nieduże :-)
                  > A czy macie juz plan imprezy???
                  Planu jeszcze nie ma. Sądzę, że powinna to być impreza typu "garden party" -
                  wszak my ludzie podmiejscy :-)
                  Gospodarzami byliby forumowicze mareccy. Może na przykład następujący podział
                  obowiązków:
                  Ins - jako osoba zagraniczna mógłby np. przyrządzać (opisywać) ciekawe drinki,
                  takie jak to piją w USA
                  Gaja - oczywiście proponowałaby przeróżne dania warzywne z grilla (jako, że jest
                  ona przesympatyczną wegetarianką, nie muszę dodawać, że wszystkie potrawy w
                  czasie imprezy byłyby bezmięsne). Gaja, co Ty na to?
                  Raffix (czyli ja) - może spróbowałbym zabawiać gości cytatami z poezji?
                  Jarek - masz pomysł, co jeszcze byłoby potrzebne gościom na imprezie?
                  Co o tym sądzicie?
                  • b_a_c_h_a Re: Impreza 18.06.02, 20:52
                    > Planu jeszcze nie ma. Sądzę, że powinna to być impreza typu "garden party" -
                    > wszak my ludzie podmiejscy :-)
                    > Gospodarzami byliby forumowicze mareccy. Może na przykład następujący podział
                    > obowiązków:
                    > Ins - jako osoba zagraniczna mógłby np. przyrządzać (opisywać) ciekawe drinki,
                    > takie jak to piją w USA
                    > Gaja - oczywiście proponowałaby przeróżne dania warzywne z grilla (jako, że jes
                    > t
                    > ona przesympatyczną wegetarianką, nie muszę dodawać, że wszystkie potrawy w
                    > czasie imprezy byłyby bezmięsne). Gaja, co Ty na to?
                    > Raffix (czyli ja) - może spróbowałbym zabawiać gości cytatami z poezji?
                    > Jarek - masz pomysł, co jeszcze byłoby potrzebne gościom na imprezie?
                    > Co o tym sądzicie?

a czy ja bede mogla sie tylko przysluchiwac/poczytywac??
                    Nigdy nie bylam w Markach (tak mi sie przynajmniej wydaje. no chyba, ze
                    przejazdem)
                    czy tez bede mile widziana na garden-party?
                    • Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 20:56
                      b_a_c_h_a napisał(a):
                      > a czy ja bede mogla sie tylko przysluchiwac/poczytywac??
                      > czy tez bede mile widziana na garden-party?
                      Oczywiście, że będziesz mile widziana - Markowianie to lud gościnny. Jako nasz
                      gość możesz np. włączać się do chóralnych śpiewów, komentować opisywane potrawy i
                      napoje, ponarzekać na komary itd, itp.

> Nigdy nie bylam w Markach (tak mi sie przynajmniej wydaje. no chyba, ze
                      > przejazdem)
                      Marki przejazdem nie wyglądają - trzeba przyznać - najkorzystniej. Ale pracujemy
                      nad tym :-)
                      • b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:00

> Oczywiście, że będziesz mile widziana - Markowianie to lud gościnny. Jako nasz
                        > gość możesz np. włączać się do chóralnych śpiewów, komentować opisywane potrawy
                        > i
                        > napoje, ponarzekać na komary itd, itp.

o rany! ale mi wymyslasz zadania. A ja myslalam, ze wcisne sie "na kaczora" i
                        tylko bede korzystac. W Ty cos ode mnie wymagasz :((( To ja moze lepiej przyniose
                        magnetofon?
                        >
                        > Marki przejazdem nie wyglądają - trzeba przyznać - najkorzystniej. Ale pracujem
                        > y nad tym :-)

Czy to w Markach przy ulisy (od strony Wawy) stoi taki zielony budynek a po lewej
                        stronie (naprzeciwko tego budynku) jest zdaje sie Makro? (chyba cos pomerdalam)

• Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 21:03
                          b_a_c_h_a napisał(a):
                          > Czy to w Markach przy ulisy (od strony Wawy) stoi taki zielony budynek a po lew
                          > ej
                          > stronie (naprzeciwko tego budynku) jest zdaje sie Makro? (chyba cos pomerdalam)
                          >
                          hmmm...
                          Makro oczywiście jest, na samej granicy Marek - jadąc Radzymińską na wschód od
                          mostu Śląsko-Dąbrowskiego to po prawej stronie. Ale ten zielony budynek? Zabiłaś
                          mi ćwieka. Muszę poradzić się bardziej zasiedziałych Markowian.
                          • b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:11

> Makro oczywiście jest, na samej granicy Marek - jadąc Radzymińską na wschód od
                            > mostu Śląsko-Dąbrowskiego to po prawej stronie. Ale ten zielony budynek? Zabiła
                            > ś mi ćwieka. Muszę poradzić się bardziej zasiedziałych Markowian.

no to moze niekoniecznie ten budynek jest zielony :(
                            ale co jest po drugiej strony ulicy?

• Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 21:13
                              b_a_c_h_a napisał(a):
                              > no to moze niekoniecznie ten budynek jest zielony :(
                              > ale co jest po drugiej strony ulicy?
                              Po drugiej stronie jest kolejne centrum handlowe, składające się z M1
                              (Real+MediaMarkt), Praktikera, Decathlonu oraz Ikei.

• b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:18
                                > Po drugiej stronie jest kolejne centrum handlowe, składające się z M1
                                > (Real+MediaMarkt), Praktikera, Decathlonu oraz Ikei.

w takim razie musialam sie pomylic i mysle o jakiejs innej podwarszawskiej
                                miejscowosci
                                a moze to czas na odwiedzenie Marek? :)))

• b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:19
                                > Po drugiej stronie jest kolejne centrum handlowe, składające się z M1
                                > (Real+MediaMarkt), Praktikera, Decathlonu oraz Ikei.

w takim razie musialam sie pomylic i mysle o jakiejs innej podwarszawskiej
                                miejscowosci
                                a moze to czas na odwiedzenie Marek? :)))

• Gość: Raffix Re: Plan Imprezy IP: *.braun.de 18.06.02, 21:24
                                  b_a_c_h_a napisał(a):
                                  > w takim razie musialam sie pomylic i mysle o jakiejs innej podwarszawskiej
                                  > miejscowosci
                                  > a moze to czas na odwiedzenie Marek? :)))
                                  Drugie Makro jest po zachodniej stronie Warszawy (ale jeszcze w jej granicach) -
                                  może to z tamtym Ci się pomyliło?
                                  Oczywiście zdecydowanie powinnaś odwiedzić Marki. Chociaż trzeba być z Markami
                                  związanym by docenić ich specyficzną urodę :-) Ale tak na poważnie: są też
                                  miejsca bardzo urokliwe, tylko niekoniecznie przy głównej ulicy.

• b_a_c_h_a Re: Plan Imprezy 18.06.02, 21:27
                                    > Drugie Makro jest po zachodniej stronie Warszawy (ale jeszcze w jej granicach)
                                    > może to z tamtym Ci się pomyliło?
                                    > Oczywiście zdecydowanie powinnaś odwiedzić Marki. Chociaż trzeba być z Markami
                                    > związanym by docenić ich specyficzną urodę :-) Ale tak na poważnie: są też
                                    > miejsca bardzo urokliwe, tylko niekoniecznie przy głównej ulicy.

zdarzylam juz dzis doiwedziac tak reklamowana przez Ciebie strone Marek
                                    czekam na dallsze fotki by dowiedziec sie czegos o tych - jak piszesz -
                                    urokliwych miejscach :)
                                    i to tyle na dzis. musze isc :(
                                    odezwe sie jutro i podgonie wam licznik. bardzo mi zalezy by zalapac sie na ta
                                    imprezke :)

• Gość: ins Re: Impreza IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:13
                      bacha - nie bylas w Markach, a jezeli juz to chyba tylko przejazdem? Marek nie
                      da sie tak-tylko przejechac - cale miasto lezy przy glownej ulicy, i jedziesz,
                      jedziesz, jedziesz..........chyba z osiem kilometrow ....Raffxie , chyba mam
                      racje? - czy to moze 9 kilometrow??????
                      • b_a_c_h_a Re: Impreza 19.06.02, 10:41
                        > bacha - nie bylas w Markach, a jezeli juz to chyba tylko przejazdem? Marek nie
                        > da sie tak-tylko przejechac - cale miasto lezy przy glownej ulicy, i jedziesz,
                        > jedziesz, jedziesz..........chyba z osiem kilometrow ....Raffxie , chyba mam
                        > racje? - czy to moze 9 kilometrow??????

czy te 8-9 km to ma oznaczac, ze to tak DUZO czy tak malo? :))

• Gość: ins Re: Impreza IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:03
                poprosilem forumowiczow z Lomianek aby sie wpisywali na strone Marek... ciekawe
                jaki bedzie odzew...
            • ins Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... 18.06.02, 20:47
              witam szanowna internautko!
              • b_a_c_h_a Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... 18.06.02, 20:50
                ins napisał(a):
                > witam szanowna internautko!

a witam witam markowianinow???
                tak to sie mowi/pisze?
                warszaw-warszawiak
                zyrardow-zyrardowianin
                a jak to jest z Markami?

• Gość: xtender Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... IP: *.image.ru / *.image.ru 19.06.02, 15:09
                  b_a_c_h_a napisał(a):

> ins napisał(a):
                  > > witam szanowna internautko!
                  >
                  > a witam witam markowianinow???
                  > tak to sie mowi/pisze?
                  > warszaw-warszawiak
                  > zyrardow-zyrardowianin
                  > a jak to jest z Markami?
                  >
                  >
                  >

Pisze sie markowiak.
                  Pzdr
                  • sloggi Re: Markowianin i Markowianka - proste :) 19.06.02, 16:19
          • Gość: ins Re: Na wirtualną imprezę z okazji 1000 wpisów... IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 18:35
            racja , racja.
    • Gość: gaja Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 21:02
      Gdzie proponujesz tą imprezkę?
      • Gość: gaja Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 21:10
        Ja nie choruję na widok dań mięsnych, tylko odwracam głowę. Jeżeli masz ochotę
        na zwierzątko, proszę bardzo.
        • Gość: Raffix Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.braun.de 18.06.02, 21:19
          Gość portalu: gaja napisał(a):
          > Ja nie choruję na widok dań mięsnych, tylko odwracam głowę. Jeżeli masz ochotę
          > na zwierzątko, proszę bardzo.
          Gaju, czy ta wypowiedź była skierowana do mnie czy do Ins'a? Bo kolejność
          wypowiedzi coś nam się w tym wątku zamieszała :-)
          Jeśli o mnie chodzi to nasza wirtualna impreza powinna być zdecydowanie
          wegetariańska - bez tego uważam, że nie wszyscy dobrze by się bawili. A jak nie
          wszyscy dobrze się bawią to co to za impreza?
    • Gość: ins W jakim stroju? IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:10
      pytanie :czy na imprezie obowiazuja stroje wieczorowe, czy mozna tez przyjsc w
      szortach i klapkach? ( w sumie i tak nas nikt nie bedzie widzial,ale tak
      przekornie pytam...)

• Gość: ins Przwodniczacy komitetu organizacyjnego imprezy IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 18.06.02, 23:21
      Moim zdaniem nalezy powolac komisje, wraz z przewodniczacym.....................
      Raffix, nie wstydz sie i przejmij paleczke przewodniczacego.....

(Raffix - this one is for you - I do not drink anything other than light beer,
      and some wine. Therefore, I do not know any drink mixes).
      • Gość: Raffix Re: Przwodniczacy komitetu organizacyjnego imprezy IP: *.braun.de 19.06.02, 09:35
        Gość portalu: ins napisał(a):
        > Moim zdaniem nalezy powolac komisje, wraz z przewodniczacym...................
        > Raffix, nie wstydz sie i przejmij paleczke przewodniczacego.....
        Od razu jakieś formalne struktury? Dobrze, że chociaż skarbnika nie trzeba, bo by
        się awantury zaczęły :-)

> (Raffix - this one is for you - I do not drink anything other than light beer,
        > and some wine. Therefore, I do not know any drink mixes).
        (Well... so we are in trouble. I am also very poor in this area :-( We need to
        find another candidate.)
    • sloggi Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi 19.06.02, 13:24
      To nasz Łomianki są dla Was wzorem ?
      Miło nam, zaglądajcie czasem do "konkurencji" :))))
      • Gość: ins Re: ...doganiamy Lomainki!Juz niedlugo bedzie 1000 wpi IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 24.06.02, 18:32
        konkurencje nalezy zawsze szanowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka