sloggi 27.04.05, 22:04 To nazwa nowego osiedla, które powstanie przy ul. 11-go Listopada. Inwestorem jest firma BFI. Domy 8 rodzinne, osiedle zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_1983 Re: Zielone Przedmieście 14.09.05, 22:27 czy ktoś coś wie więcej na temat tego osiedla??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Zielone Przedmieście 14.09.05, 23:40 olga_1983 napisała: > czy ktoś coś wie więcej na temat tego osiedla??? Zakładam, że te informacje już sprawdziłaś: marki.net.pl/str/50.php Odpowiedz Link Zgłoś
nadpliszkownik Re: Zielone Przedmieście 15.09.05, 08:49 Ładne te rysunki, ale rzeczywistość niestety trochę inna i nie chodzi mi o wygląd budynków tylko o działkę, na której jest to budowane. na pewno nie ma tam takich przestrzeni, jak mogłoby się wydawać i informacja o zabudowie jednorodzinnej. Owszem zabudowa jest, tylko że część z niej to zwyczajne rudery z bardzo ładnym bałaganem na podwórku, na które z niektórych mieszkań jest widok z okien. Oczywiście są to moje subiektywne odczucia z gosobistych z przed kilku miesięcy (wtedy z nowo budowanych budynków stały 2 i brakowało jeszcze trochę do ich skończenia) Być może coś sie w tym temacie zmieniło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diodone Re: Zielone Przedmieście 15.09.05, 21:55 Byłam tam miesiąc temu,nie wiem co mnie napadło.Czułam dziki strach-intuicja,zmęczenie, ale to mi się czasem zdarza i salwowanie się ucieczką zawsze było słuszne.Nie potrafię tego nigdy wytłumaczyć.... Oprócz tego nie było tam żadnego pracownika.Sprawdzaliśmy potem tę firmę,lepiej nie pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś