woland1 17.05.05, 08:26 Centrum napraw samochodowych ASO CHWALIBÓG na ul. Fabrycznej co mozecie powiedzieć na temat tego warsztatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pntn [...] 02.06.05, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rebell3000 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 08.06.05, 19:19 Warszat jest O.K Odpowiedz Link Zgłoś
pntn Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 02.06.05, 23:54 BÓG to może i go pochwali, ale nie w tym zyciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nirv2 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 06.09.05, 14:13 lol nie zostawiajcie tam nigdy swojego samochodu... mam tam samochód po lekkim wypadku jush prawie miesiąc, stoi naprawiony od tygodnia ale nie moge go odebrać bo nie załatwili papierkowej roboty. jak nie bedzie do końca tygodnia do odbioru to tam pojade i nie ręcze za swoje czyny. dzisiaj cały dzien nie odbierają telefonu - to ma byc profesjonalna firma ? Odpowiedz Link Zgłoś
zielu52 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 16.12.06, 10:35 nirv2 napisał: > to tam pojade i nie ręcze za swoje Z tymi czynami to uważaj bo to zakapiory. Nie idź sam. Odpowiedz Link Zgłoś
z.stasiak Re: ASO Chwalibóg - co możecie powiedzieć? 24.02.14, 12:53 Bez cienia wątpliwości i wahania P O L E C A M ten warsztat. Czułem się zadbany i nie miałem wątpliwości, że klient jest tu szanowany. Naprawa przebiegła zgodnie z planem. Samochód odebrałem wypieszczony i pachnący. Zdzisław Stasiak - Zielonka Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1930 Re: ASO Chwalibóg - co możecie powiedzieć? 20.12.16, 13:36 Krewny czy znajomy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaczyniak Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 09.09.05, 14:14 jeśli chodzi o serwis to polecam na ul. Białołeckiej w Warszawie (niedaleko Trasy Toruńskiej) bodajże ESO Białołęka, specjalizują sie w Oplu ale robią też i inne. Jeżdże do nich i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
nifi Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 10.09.05, 23:28 Nie polecam! Kiedyś chciał mi wmówić że pęknięta przednia szyba "już była gdy wiechał samochód na warsztt" ale mu udowodniono, na podstawie zdjęć rzeczoznawcy, który przyjechał do niego do warsztatu oglądać mojego rozbitka że było inaczej. W końcu stwierdził, mówiąc że maska była niedomknięta i wiatr mocny zawiał uderzając w szybę. Na dodatek jego pracownicy wzieli sobie zestaw specjalnych końcówek tzw. "bitów" ze schowka z kabiny. Ch. wypierał się krótko, i w końcu z własnego portfela z bólem wielkim wysupłał chyba z 15PLN i z cynicznym uśmiechem dodał: "odkupisz sobie i kwita". Na koniec dodam że nie dotrzymuje ustalonego terminu odbioru samochodu - wiem z autopsji i komentarzy kolegi, który również miał tę wątpliwą przyjemność z Panem Ch. Omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzam79 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 05.10.05, 20:34 TOTALNA LIPA - Zostawiłem samochód na 3 dni aby pomalowali i zawesili zderzaki, bo chciałem sprzedać auto. Samochód stał tydzien zderzaki pomalowali w zupełnie innym odcieniu (wpierał mi, że lakier ściemnieje), zderzaki przykręcili na zwykłe blacho-wkręty (co po 2 miesiącach odpadło), a oryginalne mocowania wyrzucili. Zapłaciłem za to 700zł, a samochód, żeby sprzedać musiałem zejść z ceny 2000zł - Czysty zysk. !!!!NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emul3890 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 29.10.05, 22:37 U pana Chwalibóg naprawiałem Audi A6 i uważam że samochód jest solidnie i fachowo zrobiony. Do naprawy dostałem także 10% rabat, a samochód został wg. mnie zrobiony w bardzo szybkim czasie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
azar232 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 06.11.05, 18:14 Wg. mnie pełny profesionalzim posiadją certyfikat jakości ISO i uważam że go przestrzegają. Z naprawy jestem mojego auta jestem bardzo zadowolony. I mogę szczerze polecić firme ASO Chwalibóg. Odpowiedz Link Zgłoś
fred331 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 20.11.05, 10:11 Naprawiałem w warsztacie juz trzeci samochód niemam żądnych zastrzeżeń co do naprawy. Polecam Aso Chwalibóg :) Odpowiedz Link Zgłoś
papaj75 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 11.12.05, 22:58 Nie zgodze sie z negatywną opinia, naprawiaja flote całej firmy w której pracuje. Uważam ze są terminowi i na czas naprawy dostajemy auta zastępcze. Jakościowo są bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ala261 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 12.12.05, 18:59 Ci pozytywnie nastawieni do tego xxxxx Chwalibóga chyba są jego pracownikami Odpowiedz Link Zgłoś
glinka123 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 21.04.06, 21:59 Miałem wątpliwą przyjemność naprawy samochodu w tym warsztacie.Trafiłem tam poprzez sieć naganiaczy Pomocy Drogowej.Ani dobrze,ani szybko niezbyt dokładnie.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena2441 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 22.07.06, 17:21 U pana Chwalibóg naprawiałem auto marki Daewoo Leganza. Do wymiany był przedni zderzak oraz lewy błotnik. Naprawa została wykonana w dość szybkim czasie, co do samej naprawy nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cfc Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 25.05.07, 14:23 Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Zamiast nowych części, zużyte, zaszpachlowane. Zamiat nowej chłodnicy klimatyzacji, stara. Zastępcze punto (nie wiem skąd wymyślili te "kilkadziesiąt" na stronie) to taki rzęch, że wolałem jeździć autobusem. Szef to ewidentny cwaniak pełną gębą. Żerują na ludzkim nieszczęściu. Pamiętajcie ludzie: w razie wypadku, nie dajcie się namówić sępom co się zlatują. Już niech lepiej policja odholuje na swój parking a Wy sobie na spokojnie odbierzecie jak już zorientujecie się gdzie warto. Nie polecam Automatycznej Stacji Okradania Chwalibóg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaro7601 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 21.07.07, 22:58 Witam. Ja natomiast szczerze muszę powiedzieć, że ASO Chwalibóg to wbrew temu co piszecie, to jednak jest fachowa stacja obsługi. Biorąc pod uwagę fakt, że naprawa trwa tam o nawet 1 miesiąc krócej niż w ASO, to jednak jaki jest ale JEST ten samochodzik zastępczy. w serwisie ASO kazali mi płacić 120 zł netto za dobę i to dopiero jest oszustwo a afiszują się że auto jest za darmo!!! Co prawda auto odebrałem dwa dni po terminie ale klimę nabili GRATIS!!!(w ramach spóżnienia). Więc bądzcie czujni jak Was wyrolują w tzn. ASO!!! Tam to dopiero potrafią ia klienta mają za... ale przekonacie się dopiero jak będziecie płacić a wasze portfele zrobią się dużo chudsze. Natomiast jeśli chodzi o odholowanie waszego auta na parking policyjny, to powiem że nie macie zielonego pojęcia ile to kosztuje! Ale to Wy decydujecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grazka39 Re: ASO CHWALIBÓG - co możecie powiedzieć? 03.06.07, 20:53 Po przeczytaniu tych informacji widzę że mam ogromny problem i aż sie boję pomyśleć co będzie dalej.Mam tam autko po wypadku tylko ze do kasacji i chcą je odkupić ale wiem że w takiej sytuacji napewno ich propozycja będzie tylko dla nich kożystna .Muszę to wszystko dobrze przemyśleć i zabierać wraczek bo inaczej odszkodowania na parking mi nie wystarczy.....a to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
hotjurantcik [...] 31.08.07, 01:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoee5 Re: aso chwalibóg - co możecie powiedzieć? 05.09.07, 11:31 Grazka39 i co zrobiłaś? ja mam taką samą sytuację. dopiero przeczytałam i sama nie wiem co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
grazka39 Re: aso chwalibóg - co możecie powiedzieć? 09.09.07, 15:31 Hej nie miałam żadnych problemów wrak odkupili za cenę jaka mi odpowiadała gotowkę wypłacili od ręki a za parking dostałam zwrot od ubezpieczyciela.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoee5 Re: aso chwalibóg - co możecie powiedzieć? 13.09.07, 07:56 Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryho63 Chwalibóg nie daj Bóg 20.12.16, 20:21 Nie polecam !!! Po dwóch latach od wypadku (kolizja z dzikiem) pomimo że miałem AC to wycena dokonana przez Link 4 była dla warsztatu za niska i musiałem dopłacić ponad 1000 zł(wszystko bez faktury) Miało być tip top a tymczasem przy banalnej wymianie żarówki okazało się że pozostawiono mi stary reflektor i nadkole. Efekt jest taki że zacisk - sprężynka samoróbka pana mechanika zdeformowała się przy wyjmowaniu starej żarówki i pozostaje mi jeździć bez 1 światła mijania lub wymienić reflektor za 900 zł. Omijajcie z daleka i nie dajcie zaciągnąć się przez nachalnych laweciarzy z tego warsztaty podczas wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1930 Re: Chwalibóg nie daj Bóg 23.12.16, 17:51 Firma ma takie praktyki, należy na to uważać i pytać o wszystko za co i ile trzeba zapłacić, żeby potem nie wyszło że przyjdzie zapłacić 1000zł, 2000zł czy więcej. Nie dajcie się w razie czego zwieść na "miłych" laweciarzy z tej firmy. W razie się zjawią pogonić i zadzwonić do swojego TU, żeby wezwał pomoc drogową. A i parking warsztatu w Markach - jest droższy niż parking w centrum Stolicy. Firma godna pożałowania. Omijać z daleka i jak w tytule nie daj Bóg. jerryho63 napisał: > Nie polecam !!! Po dwóch latach od wypadku (kolizja z dzikiem) pomimo że miałem > AC to wycena dokonana przez Link 4 była dla warsztatu za niska i musiałem dopł > acić ponad 1000 zł(wszystko bez faktury) Miało być tip top a tymczasem przy ba > nalnej wymianie żarówki okazało się że pozostawiono mi stary reflektor i nadkol > e. Efekt jest taki że zacisk - sprężynka samoróbka pana mechanika zdeformowała > się przy wyjmowaniu starej żarówki i pozostaje mi jeździć bez 1 światła mijania > lub wymienić reflektor za 900 zł. Omijajcie z daleka i nie dajcie zaciągnąć si > ę przez nachalnych laweciarzy z tego warsztaty podczas wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś