Dodaj do ulubionych

Restauracja Mistral

11.06.05, 12:49
Co myslicie o zorganizowaniu tam wesela. Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • an20 Re: Restauracja Mistral 13.06.05, 11:53
      Nikt nie zna tej restauracji?
      • rafal.redel Re: Restauracja Mistral 13.06.05, 12:04
        an20 napisała:
        > Nikt nie zna tej restauracji?
        Ja niestety nic nie pomogę, bo gdy chcieliśmy przetestować Mistrala i wybrać
        się tam na obiad, to akurat był zarezerwowany na chrzciny. Żadnych doświadczeń
        więc z Mistralem nie mamy.

Natomiast generalnie chyba jest na forum sytuacja (prawdopodobnie niestety
        naturalna), że więcej jest proszących o jakieś informacje niż skłonnych
        informacjami się dzielić.
        • an20 Re: Restauracja Mistral 13.06.05, 14:31
          Dzieki wogole za zainteresowanie :))
    • jobeel Re: Restauracja Mistral 13.06.05, 14:48
      Też bym chciała znać jakąś knajpkę w naszych okolicach (mareckich oczywiście),
      gdzie można byłoby wybrać się choćby w niedzielę z rodzinką na obiadek.
      Co do wesela: wiem, że na ul. Okólnej jest "dom weselny", wyglada fajnie, pod
      laskiem, duzy parking... Nie wiem nic na temat jakosci usług swiadczonych przez
      tę knajpkę, ale niebawem sąsiadów kuzyn bedzie miał tam swoje wesele, więc
      jakbyś była zainteresowana, to dowiem się małe co nieco i dam Ci znać.
      • an20 Re: Restauracja Mistral 14.06.05, 10:13
        O bede bardzo wdzieczna i z gory dziekuje:)
    • mirella67 Re: Restauracja Mistral 14.06.05, 14:47
      Miałam jedno doświadczenie z tym hotelem. Firma, w której pracowała umieściła
      tam swojego gościa z Niemiec na cały tydzień. Facet był bardzo zadowolony i pod
      niebiosa wychwalał tamtejszą kuchnię. Raz jadłam też z nim obiad - faktycznie
      wszystko smaczne i ładnie podane.Tyle mogę tylko dorzucić w tym temacie.
      • iry Re: Restauracja Mistral 14.06.05, 19:56
        Sorki, że tak późno, ale nie wpadam tu zbyt często. Stąd też i mitręga duża.
        Mistral - knajpka, ups, restauracja hotelowa, całkiem fajna. Potrafią zaskoczyć
        menuetem i organizacją. Raczej kameralna, bo i gabaryty nie pozwalają na
        więcej.Imprezy zamknięte, to chyba ich specyfika. Ogólnie - 7/10 (oczywiście w
        porównaniu z lokalami warszawskimi tej samej klasy, bo w Markach nic innego
        chyba nie ma). Ząbki i Zielonka mogą jednak mieć kontrpropozycję - powinnaś
        troszkę pojeździć.
    • tytus19 Re: Restauracja Mistral 14.06.05, 20:54
      NIE POLECAM. Nie tak dawno miesiąc temu jadłem tam obiad. Fatalny. Byłem z synem
      i w zasadzie on posłużył za odkurzacz, ale również strasznie narzekał.
      Poprzednio jadłem w Mistralu kilka lat temu i poszedłem z nadzieją że się coś
      zmieniło. I żeczywiście. Szefowa przytyła a szef posiwiał. NIE POLECAM. Tak się
      składa że jadam często w restauracjach, więc mam porównanie. Ceny jak w
      zajeżdzie królewskim a jakość baru na wileńskim. Może na wesela kto inny gotuje.
      Ale to jest stały problem naszego miasta.
      Marki Marki to największa wieś
      nie ma tu co wypić
      nie ma tu co zjeść.
      Nie ma tu nic gdzie człowiek by poszedł z rodziną i znajomymi. No poza
      kościołami. Tych jest dużo. Fajne domy wese4lne mają w Kobyłce Zielonce Ząbkach.
      Do wyboru do koloru. Życzę powodzenia.
      • an20 Re: Restauracja Mistral 14.06.05, 21:40
        W Kobylce bylam i Zielonce ale tam mi sie nie podobaja sale. Ta w Mistralu mi
        sie nawet podoba. Przedstawili mi wstepne menu i kilka pozycji mi nie pasowalo,
        wiec poprosilam o zmiane, bardzo sie na to krzywili i stad bylo moje pytanie.
        Cale szczescie nie dalam zaliczki ani nic takiego, wiec moge szukac dalej.
        • leo261 Re: Restauracja Mistral 15.06.05, 13:19
          Witam
          Proponuje abys pojechala do Zielonki do klubu jezdzieckieg, ktory nazywa sie
          GALOP. Naprawde fajne miejsce, dobre jedzenie. Warto sprawdzic.
          Co do sali na Okolnej, to jezeli nie powstala inna to ta znajduje sie za
          starymi zakladami Fomar w strone Pustelnika i z tego co wiem zostala chyba
          przeksztalcona z jakiegos budynku gospodarczego (produkcyjnego) 2 lata temu nie
          wygladala fajnie.
          Podobno dobrym jedzeniem jakis czas temu szczycil sie hotel przy Radzyminskiej
          nie pamietam teraz nazwy, ale teraz to nie wiem. Ciekawe miejsce bo rozbudowane
          moze byc takze w Zielonce przed przejazdem nazywa sie U Jedrz... cos tam.
          Leo
          • xar-rax Re: Restauracja Mistral 16.06.05, 12:40
            Proponuje abys pojechala do Zielonki do klubu jezdzieckieg, ktory nazywa sie
            > GALOP. Naprawde fajne miejsce, dobre jedzenie.

GALOP jest położony przy trasie Zielonka-Wołomin naprzeciwko składów
            budowlanych tych za stacją benzynową przy trasie - miłe miejsce.
            Można również dobrze zjeść w restauracji Copacabana w Zielonce na końcu
            Fabrycznej naprzeciw Harleya Dawidsona przy rondzie. Miła obsługa, dobre
            jedzenie i sporo miejsca do tańczenia, parking. Powodzenia.
            Pozdrawiam xar :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka