Dodaj do ulubionych

lokalna statystyka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 15:13
Trzy wątki złożone dzisiaj przez Krajewskiego zebrały łącznie 10 wypowiedzi.
Pierwszy temat zawiera 5 listów w tym 4 Krajewskiego, drugi 3 wypowiedzi w
tym 2 Krajewskiego, ostatni natomiast to dwa posty autorstwa Krajewskiego.
Z tego prostego zestawienia wynika, że Krajewski rozmawia właściwie sam ze
sobą. Z drugiej strony nasz lokalny James Bond, nadal ma duże szanse zostania
rekordzistą w rozpoczynaniu nowych tematów.
Obserwuj wątek
    • Gość: SMS Re: lokalna statystyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 15:20
      Gdyby Krajewski mógł oddać tyle głosów w wyborach ile razy zabiera głos na
      Forum to dzisiaj mógłby zostać Prezydentem RP a nie Burmistrzem Marek.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: lokalna statystyka IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 16:07
        SMS o statystyce pojęcia nie masz. Do wygrania wyborów na prezydenta RP trzeba
        kilku milionów głosów, a formu Marki ledwo przekroczyło 3 tys.
        Gość portalu: SMS napisał(a):

> Gdyby Krajewski mógł oddać tyle głosów w wyborach ile razy zabiera głos na
        > Forum to dzisiaj mógłby zostać Prezydentem RP a nie Burmistrzem Marek.
    • Gość: Jerzy Krajewski Re: lokalna statystyka IP: *.marketingserwis.pl 04.11.02, 16:12
      Lokalny James Bond to ładnie brzmi. Dziękuję.
      Cieszę się, że moja osoba wzbudza na tym forum aż tak wielkie zainteresowanie.
      Znalazł się ktoś, kto liczy moje opinie (posty są dwa - wielkanocny i Adwent).
      Inni solidarnie bojkotują moje wypowiedzi. To też dobrze. Byle kto nie wzbudza
      takiej solidarności. :-)))))

Gość portalu: statystyk napisał(a):

> Trzy wątki złożone dzisiaj przez Krajewskiego zebrały łącznie 10 wypowiedzi.
      > Pierwszy temat zawiera 5 listów w tym 4 Krajewskiego, drugi 3 wypowiedzi w
      > tym 2 Krajewskiego, ostatni natomiast to dwa posty autorstwa Krajewskiego.
      > Z tego prostego zestawienia wynika, że Krajewski rozmawia właściwie sam ze
      > sobą. Z drugiej strony nasz lokalny James Bond, nadal ma duże szanse zostania
      > rekordzistą w rozpoczynaniu nowych tematów.
    • Gość: Hirek Re: lokalna statystyka IP: *.chello.pl 04.11.02, 18:41
      Jak na razie to dużo brakuje Bondowi do jedynego w swoim rodzaju, wspaniałego,
      niedoścignionego Markowianina RAFFIXA! (ta da! famfary! neony! fajerwerki!
      lasery! zimne ognie!)
      Założył już ok.190 wątków na tym forum. Jest tu od początku! I zostanie do
      końca! Prawda Raffix?
      Pozdrawiam.
      • raffix Re: lokalna statystyka 04.11.02, 18:54
        Gość portalu Hirek napisał:
        > Jak na razie to dużo brakuje Bondowi do jedynego w swoim rodzaju,
        > wspaniałego, niedoścignionego Markowianina RAFFIXA! (ta da! famfary! neony!
        > fajerwerki! lasery! zimne ognie!). Założył już ok.190 wątków na tym forum.
        Hirku, jaki tam ze mnie niedoscigniony Markowianin. Ciesze sie raczej, ze juz
        nie musze az tylu watkow zakladac, bo forum zaczyna zyc pelnia zycia - miedzy
        innymi dzieki ludziom takim jak Ty Hirku (nie umniejszajac bynajmniej roli
        innych forumowiczow).

> Jest tu od początku! I zostanie do końca! Prawda Raffix?
        Na razie sie nie wyprowadzam :-) Pomimo niezbyt przyjemnej kampanijnej
        zawieruchy - ktora oby jak najszybciej sie skonczyla - wciaz wierze, ze takie
        forum moze byc dobrym miejscem wymiany informacji i opinii dotyczacych spraw
        naszego miasta. Tu naprawde - oprocz kampanijnych obelg - zaczynaja sie dziac
        naprawde ciekawe i dobre rzeczy.
        • Gość: Hirek Re: lokalna statystyka IP: *.chello.pl 04.11.02, 19:18
          Dzięki Raffix.
          Co do "różności" wątków. Można niektóre pomijać i już.
          Ja też się dużo rzeczy dowiedziałem dzięki temu forum. Wędrowałem po Twoich
          linkach Raffixie i kilka rzeczy naprawdę mnie wciągnęło!
          Nasze forum jest The Best [z ang. najlepsze :-) ]
          Pozdrawiam.
          • raffix Re: lokalna statystyka 04.11.02, 19:29
            > Dzięki Raffix. Co do "różności" wątków. Można niektóre pomijać i już.
            Tylko czasem ciezko je pomijac, gdy forum celowo jest nimi zalewane i gdy watki
            te spychaja na dol wszystkie inne. Niekiedy jest sie wobec brutalnego przekazu
            po prostu bezradnym.

> Ja też się dużo rzeczy dowiedziałem dzięki temu forum. Wędrowałem po Twoich
            > linkach Raffixie i kilka rzeczy naprawdę mnie wciągnęło!
            Ciesze sie, ze watek "Markoviana" Ci sie spodobal.

> Nasze forum jest The Best [z ang. najlepsze :-) ]
            Better than all the rest? :-)
            • Gość: Hirek Re: lokalna statystyka IP: *.chello.pl 04.11.02, 19:48
              I don't care about rest, because I have what I want!
              Take care!
              • Gość: mmm Re: lokalna statystyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 20:35
                Przechodzimy na angielski? Nieładnie w towarzystwie używać obcego języka nie
                upewniwszy się, czy wszyscy go znają.
                • Gość: Hirek przeprosiny IP: *.chello.pl 04.11.02, 20:43
                  To się więcej nie powtórzy :-)
                  Pozdrawiam.
                  • raffix Re: przeprosiny 04.11.02, 20:52
                    > To się więcej nie powtórzy :-)
                    > Pozdrawiam.
                    Ja tez przepraszam. Ale "... better than all the rest" to byl cytat z piosenki
                    Tiny Turner, a myslalem, ze jako cytat to wolno...
                    • Gość: Hirek Re: przeprosiny IP: *.chello.pl 04.11.02, 20:55
                      Ale ściemnnniaccccz! :-)
                      Pozdrawiam.
                      • raffix Re: przeprosiny 04.11.02, 21:13
                        > Ale ściemnnniaccccz! :-)
                        kiedy naprawde.... :-)
                        • Gość: Hirek Re: przeprosiny IP: *.chello.pl 04.11.02, 22:19
                          A świstak siedzi i zawija w sreberka...
                          • Gość: słuchaczka z Ząbek Re: przeprosiny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 09:25
                            ... a łyżka na to .... Niemożliwe....
                            Jestem pełna podziwu dla forum Marek. Nie że takie ładne, ale że toleruje
                            takich ... Nie będę przeklinać.
                            • Gość: Zuldi- Marejka Re: przeprosiny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 09:43
                              Pojawienie się kobiety z zaprzyjaźnionego mi Ząbi City, spowodowło szybszy
                              obieg krwi w mym cielsku. Wreszcie jakieś nowa przedstawicielka piękniejszej
                              strony ludzkości. A właśnie, ile na naszym forum jest Babeczek? Prawniczka,
                              Aga, Majka, gaja 01(?), Amba (?).
                              Pozdrawiam Szczęki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka