luk.osa 22.02.06, 12:30 dzisiaj okolo 12 nad Markami - Pustelnikiem latała mewa. Nie zachowywała sie normalnie! Mogła być zararzona ptasią gryp. Kołowała nad markami, do teraz a w tej chwili znikła mi z oczu zrobiłem jejej zdjęcie ale komurą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalidor Re: Mewa nad Pustelnikiem 22.02.06, 12:41 Czy w ramach prewencji moge odstrzelic kanarka sasiadki? Odpowiedz Link Zgłoś
luk.osa Re: Mewa nad Pustelnikiem 22.02.06, 13:43 NIE ! To nie jest pewne że ta mewa była zarażona! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekzmarek Re: Mewa nad Pustelnikiem 22.02.06, 17:36 Dla przestrogi innych ptaków aby sie nie zarażały H5N1 moge zrobić pokazowy proces i powiesić jakiegoś wróbla.Może wtedy ptaki będą ostrożniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ssens Re: Mewa nad Pustelnikiem 23.02.06, 09:43 koniecznie wyżuć komure , albo zdaj do bakutilu. mewy latajonce nad pustelnikiem som zararzone ptasim hifem. one wirusa pszesyłajom sfojim wzrokiem.sam poddaj sie badaniom , mogło ci to spotkanie szkut narobić. na pszyszłość mósisz bardziej ówarzać ,bondź ostrorzniejszy, wrug czówa Odpowiedz Link Zgłoś
luk.osa Re: Mewa nad Pustelnikiem 23.02.06, 15:16 Możecie se nie żartować !! PS : nie ówarzać tylko UWAŻAĆ bo uwaga ! Ile ty masz lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekzmarek Re: Mewa nad Pustelnikiem 23.02.06, 17:54 Sorki mój pies dorwał sie do klawiatury... Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.fred Re: Mewa nad Pustelnikiem 23.02.06, 21:41 luk.osa napisał: > PS : nie ówarzać tylko UWAŻAĆ bo uwaga ! Naprawdę? Nie wolno pisać "ówarzać" a "komura" i "zararzona" to już wolno? A gdzie tolerancja? Postmodernista z Pana że hej, Panie Lukosa! Z wyrazami Stary Zgred Fred Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 Re: Mewa nad Pustelnikiem 13.03.06, 13:17 Ptasia grypa to nie problem. Dużo bardziej zaraźliwa jest kacza paranoja. Wystarczyły dwa chore kaczory aby zarazić ponad połowę społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś