Dodaj do ulubionych

cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 19:10
TY, KRAJEWSKI TY JESTEŚ PORĄBANY. PRZYJEŻDZASZ Z JAKIEJŚ DZIURY DO MAREK I
CHCESZ NIMI RZĄDZIĆ, WYZYWAJĄC SZYSTKICH OD ŁOBUZÓW.TAK W OGÓLE TO Z TEJ
GAZETY TO PRZYPOMINASZ MI ŚWISTAKA.TAKA NIEZNANA CZEKOLADKA JAK TY MOŻE
NIEDŁUJO SIE DOCHRAPAĆ ZA TE OSZCZERSTWA NA BURMISTRZA... a TAK WOGÓLE
PAMIĘTASZ , W KTÓRYMŚ Z NUMERÓW TWOJEJ GAZETY NAPISAŁEŚ LIST ZE SKARGĄ DO
JEGO EKSCELENCJI KAZIMIERZA ROMANIUKA. w PEWNYM MOMENCIE NAPISAŁEŚ:"(...)
PRZEDSTAWICIELE WŁADZ MIASTA(WIECIE O KOGO CHODZI)SPRZEDALI(...)" - TO JEST
LISTO DO KAZIMIERZA ROMANIUKA CZY TYLKO NA POKAZ?

Z POWARZANIEM
MIESZKANIEC MAREK
Obserwuj wątek
    • Gość: pietka Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 27.11.02, 19:44
      Według mnie to tylko niedowartościowanie i nieumiejętność pogodzenia się z
      porażką. Ale może się mylę. Chodzi oczywiście o postępowanie j.k.
      pzdr Piotr
      • Gość: MMX Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 21:11
        > Według mnie to tylko niedowartościowanie i nieumiejętność pogodzenia się z
        > porażką. Ale może się mylę. Chodzi oczywiście o postępowanie j.k.

Ale mądre! Ty za to doskonale poradziłeś sobie z porażkami. Napisz jak to się
        robi. Naprawdę nic nie boli?
        • Gość: Raffix Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.braun.de 27.11.02, 21:20
          Juz nie myslcie tyle o p. Krajewskim pod wieczor, bo jeszcze Wam sie przysni :-)
          A moze dla odprezenia zaproponujecie jakis temat "nieKrajewski"?
        • Gość: pietka Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: 195.117.224.* 27.11.02, 21:33
          Gość portalu: MMX napisał:

> > Według mnie to tylko niedowartościowanie i nieumiejętność pogodzenia się z
          >
          > > porażką. Ale może się mylę. Chodzi oczywiście o postępowanie j.k.
          >
          > Ale mądre! Ty za to doskonale poradziłeś sobie z porażkami. Napisz jak to się
          > robi. Naprawdę nic nie boli?

MMx-ie, ale ja nie robię z tego wielkiego internetowego halo i staram się
          unikać ich w przyszłości a nie szukam winnych (innych).
          pzdr piotr
          • Gość: MMX Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 23:48
            > MMx-ie, ale ja nie robię z tego wielkiego internetowego halo i staram się
            > unikać ich w przyszłości a nie szukam winnych (innych).

Sorry za zbyt emocjonalną reakcję, ale w pierwszej chwili wziąłem Cię za osobę,
            która wręcz uwielbia przegrywać i ma za złe innym, że postępują inaczej.
    • Gość: Jerzy Krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 22:19
      I kto tu jest porąbany? Nawet mój 10-letni syn Łukasz wie, że "Z poważaniem"
      piszę się przez "ż", bo wymienia się na słowo "powaga".

Gość portalu: WHIPLASZ napisał:

> TY, KRAJEWSKI TY JESTEŚ PORĄBANY. PRZYJEŻDZASZ Z JAKIEJŚ DZIURY DO MAREK I
      > CHCESZ NIMI RZĄDZIĆ, WYZYWAJĄC SZYSTKICH OD ŁOBUZÓW.TAK W OGÓLE TO Z TEJ
      > GAZETY TO PRZYPOMINASZ MI ŚWISTAKA.TAKA NIEZNANA CZEKOLADKA JAK TY MOŻE
      > NIEDŁUJO SIE DOCHRAPAĆ ZA TE OSZCZERSTWA NA BURMISTRZA... a TAK WOGÓLE
      > PAMIĘTASZ , W KTÓRYMŚ Z NUMERÓW TWOJEJ GAZETY NAPISAŁEŚ LIST ZE SKARGĄ DO
      > JEGO EKSCELENCJI KAZIMIERZA ROMANIUKA. w PEWNYM MOMENCIE NAPISAŁEŚ:"(...)
      > PRZEDSTAWICIELE WŁADZ MIASTA(WIECIE O KOGO CHODZI)SPRZEDALI(...)" - TO JEST
      > LISTO DO KAZIMIERZA ROMANIUKA CZY TYLKO NA POKAZ?
      >
      > Z POWARZANIEM
      > MIESZKANIEC MAREK
      • Gość: amba Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 10:41
        Nawet moja 14-to letnia córka wie,że o godzinie 22 dzieci leżą w łóżeczkach i
        zasypiają,a rodzice życzą im miłych snów.Proszę nie "używać" 10-cio latka jako
        tarczy,dla Jego dobra.To niebezpieczne.Mówię to w trosce,bez złośliwości:-)Ale
        Pan pewnie i to wie lepiej.Wie inaczej.Pozdrawiam.
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.marketingserwis.pl 28.11.02, 17:44
          Droga Ambo!
          Akurat wczoraj Łukasz siedział ze mną przy komuterze do 22.30. On lubi czytać
          nawet do 23. Choć przyznam, że zwykle staram się, by szedł spać przed 22.
          Odkąd znowu uruchomiłem modem Łukasz uwielbia chaty z rówieśnikami, więc z
          zainteresowaniem spojrzał, co też inni ludzie wypisują o jego tacie. Był
          zaskoczony anonimowym obrażaniem innych osób.
          Ala, jak Pani pewnie zauważyła, ci anonimowi obrażacze uważają się za
          kulturalnych ludzi, a mnie bezkarnie wyzywają od prostaków i tym podobnych.
          A Pani, odnoszę takie wrażenie, trzyma jeden front z tymi "kulturalnymi ludźmi".
          Pozdrawiam
          Jerzy Krajewski

Gość portalu: amba napisał(a):

> Nawet moja 14-to letnia córka wie,że o godzinie 22 dzieci leżą w łóżeczkach i
          > zasypiają,a rodzice życzą im miłych snów.Proszę nie "używać" 10-cio latka
          jako
          > tarczy,dla Jego dobra.To niebezpieczne.Mówię to w trosce,bez złośliwości:-)
          Ale
          > Pan pewnie i to wie lepiej.Wie inaczej.Pozdrawiam.
          • Gość: amba Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 18:45
            Panie Jerzy,proszę mnie nie identyfikować z żadnymi frontami.To Pana
            subiektywne oceny,ma Pan do nich prawo oczywiscie.Ja staram sie zachowywać
            równowagę i samodzielność myślenia.Najbardziej gorący,przedwyborczy okres ta
            grupa ma już za sobą.Przeżyliśmy coś nowego dla wszystkich i wyszliśmy z tego
            bogatsi w nowe doświadczenia.Było-minęło.Ja mam naprawdę wiele różnych ważnych
            spraw do zrobienia,nawet na tym Forum.Odzywam się kulturalnie,czasem nawet
            staram się być dowcipna,nie robić błędów ortograficznych i
            stylistycznych.Myslę,że są tu osoby ,które lubią ze mną gadać i ja Je
            szanuję.Jednak frontów -jak Pan to nazwał to tu nie ma.Ktoś kogoś lubi,albo nie
            lubi.Ktoś z kimś rozmawia,albo nie rozmawia.TO CAŁA PRAWDA O TEJ
            GRUPIE.Pozdrawiam Pana i jesli Pan sobie tego nie życzy,mogę się do Nigo nie
            odzywać.
            • Gość: Jerzy Krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.marketingserwis.pl 28.11.02, 19:04
              Szanowna Pani Ambo!
              Przepraszam za ustawianie Pani we froncie. Ale gdy tak człowiek czyta o
              sobie "czub" czy "psychol" to może się jednak zdenerwować. Szczególnie, gdy
              piszą tak ludzie wydawałoby się w miarę rozsądni.
              Schamiałem przez tą politykę. Jeszcze raz przepraszam.
              Pozdrawiam
              Jerzy Krajewski

> Panie Jerzy,proszę mnie nie identyfikować z żadnymi frontami.To Pana
              > subiektywne oceny,ma Pan do nich prawo oczywiscie.Ja staram sie zachowywać
              > równowagę i samodzielność myślenia.Najbardziej gorący,przedwyborczy okres ta
              > grupa ma już za sobą.Przeżyliśmy coś nowego dla wszystkich i wyszliśmy z tego
              > bogatsi w nowe doświadczenia.Było-minęło.Ja mam naprawdę wiele różnych
              ważnych
              > spraw do zrobienia,nawet na tym Forum.Odzywam się kulturalnie,czasem nawet
              > staram się być dowcipna,nie robić błędów ortograficznych i
              > stylistycznych.Myslę,że są tu osoby ,które lubią ze mną gadać i ja Je
              > szanuję.Jednak frontów -jak Pan to nazwał to tu nie ma.Ktoś kogoś lubi,albo
              nie
              >
              > lubi.Ktoś z kimś rozmawia,albo nie rozmawia.TO CAŁA PRAWDA O TEJ
              > GRUPIE.Pozdrawiam Pana i jesli Pan sobie tego nie życzy,mogę się do Nigo nie
              > odzywać.
    • Gość: łukasz krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 22:21
      Prosze nie obrażać mojego taty.
      Łukasz Krajewski

Gość portalu: WHIPLASZ napisał:

> TY, KRAJEWSKI TY JESTEŚ PORĄBANY. PRZYJEŻDZASZ Z JAKIEJŚ DZIURY DO MAREK I
      > CHCESZ NIMI RZĄDZIĆ, WYZYWAJĄC SZYSTKICH OD ŁOBUZÓW.TAK W OGÓLE TO Z TEJ
      > GAZETY TO PRZYPOMINASZ MI ŚWISTAKA.TAKA NIEZNANA CZEKOLADKA JAK TY MOŻE
      > NIEDŁUJO SIE DOCHRAPAĆ ZA TE OSZCZERSTWA NA BURMISTRZA... a TAK WOGÓLE
      > PAMIĘTASZ , W KTÓRYMŚ Z NUMERÓW TWOJEJ GAZETY NAPISAŁEŚ LIST ZE SKARGĄ DO
      > JEGO EKSCELENCJI KAZIMIERZA ROMANIUKA. w PEWNYM MOMENCIE NAPISAŁEŚ:"(...)
      > PRZEDSTAWICIELE WŁADZ MIASTA(WIECIE O KOGO CHODZI)SPRZEDALI(...)" - TO JEST
      > LISTO DO KAZIMIERZA ROMANIUKA CZY TYLKO NA POKAZ?
      >
      > Z POWARZANIEM
      > MIESZKANIEC MAREK
      • Gość: Grace Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 09:38
        ja też myślę,że Pan Krajewski nie może pogodzić się ze swoją porażką wyborczą.
        Jak nadal będzie wypisywał takie bzdury o Panu Werczyńskim, to niebawem
        zostanie sam na tym forum. A korespondowanie samemu ze sobą nie należy do
        przyjemności,prawda?
        Uważam, że powinien Pan wyciągnąć właściwe wnioski ze swojego postępowania
        (i z porazki wyborczej - właściwa ocena wyborców).

Pozdrawiam
        G.
      • Gość: amba Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 20:49
        PROSZĘ NIE OBRAŻAĆ TU NIKOGO!!!!
        Miłych snów Łukaszu.Pozdrawiam-amba.:-)
      • Gość: amba Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 21:04
        Chyba mi się życzenia miłych snów dla Łukasza w złym miejsu
        umieściły.Przepraszam i pozdrawiam z uśmiechem.
    • Gość: mmm Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 10:05
      Wydaje mi się, że umysł Krajewskiego przypomina reaktor w Czarnobylu, tuż przed
      wybuchem. Tylko patrzeć jak nastąpi stopienie rdzenia. Ale to już jego kłopot i
      jego rodziny.
      • Gość: oikolo Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 16:32
        Szanowny panie mmm,kłopot masz z głowy bo umysłu nie posiadasz. Pozdrawiam
      • Gość: pikolo Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 16:34
        Szanowny panie mmm,kłopot masz z głowy bo umysłu nie posiadasz. Pozdrawiam
        • Gość: Raffix pax vobiscum IP: *.braun.de 28.11.02, 16:38
          Gość portalu: pikolo napisał(a):
          > Szanowny panie mmm,kłopot masz z głowy bo umysłu nie posiadasz. Pozdrawiam

Panowie, panowie, pax vobiscum. Powstrzymajcie sie prosze od tego typu tekstow,
          bo pomysle, zescie politycy :-))
          • Gość: albert ??? IP: *.home.net.pl 28.11.02, 17:16
            to fakt ten gosc KRAJEWSKI nie zasluguje na jakiekolwiek slowa krytyki!!
            to jakis prostak nie z marek!!

albert
            • Gość: amba Re: ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 19:07
              Albercie,ja też nie urodziłam sie w Markach.Czyżbyś zaczał lansować hasło MARKI
              DLA MARKOWIAN? Jestem pod wrażeniem Twojej wypowiedzi.Myślę,że inni "obcy"
              również.Kończę,bo tu szkoda gadać.Pozdrawiam:-(
              • Gość: albert Re: ??? IP: *.home.net.pl 29.11.02, 19:44

> Albercie,ja też nie urodziłam sie w Markach.Czyżbyś zaczał lansować hasło
                MARKI
                >
                > DLA MARKOWIAN? Jestem pod wrażeniem Twojej wypowiedzi.Myślę,że inni "obcy"
                > również.Kończę,bo tu szkoda gadać.Pozdrawiam:-(

witam.
                Marki dla markowian?? nie!!!! ale nie dla takich prostakow jak pan J.K.
                pozdrawiam
    • Gość: Artur Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 20:55
      Już kilka osób zaóważyło, że ten pan jest psychiczny i powinien leczyć się. Jad
      i kwas który rozsiewa jest tak niestrawny, że zatrółby niejednego. Powinno się
      mu zabronić korzystać z internetu. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych.
      • Gość: ozyrys Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.chello.pl 29.11.02, 21:16
        Co tu myśleś wystarczy popatrzyć i już wszystko wiadomo. A co niejeden sę spyta?
        Fajny gość. Tylko nie wiem dlaczego się wszyscy na niego tak uwzięli.Zamiast Go
        chwalić to ciągle ganią. Przecież nie wszyscy muszą łapać ryby w czystej
        wodzie. A jak się trochę tak pomąci to się może złapie coś większego ?.
        Nieprawdaż Panie Jerzy !
        Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących.
        • Gość: Józek Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 21:29
          Co tu myśleć,po prostu PSYCHOL
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 21:46
            Jak się nie ma argumentów, piszę się o przeciwniku "psychol". To jedyny
            argument baranów.

Gość portalu: Józek napisał(a):

> Co tu myśleć,po prostu PSYCHOL
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 21:44
        O! Kolejny baran bez argumentów.

Zatrułby to przez "u".

Gość portalu: Artur napisał(a):

> Już kilka osób zaóważyło, że ten pan jest psychiczny i powinien leczyć się.
        Jad
        >
        > i kwas który rozsiewa jest tak niestrawny, że zatrółby niejednego. Powinno
        się
        > mu zabronić korzystać z internetu. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych.
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: cO MYŚLĘ O J. KRAJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 21:48
        Normalni słowo zauważyło piszą przez "u".

Gość portalu: Artur napisał(a):

> Już kilka osób zaóważyło, że ten pan jest psychiczny i powinien leczyć się.
        Jad
        >
        > i kwas który rozsiewa jest tak niestrawny, że zatrółby niejednego. Powinno
        się
        > mu zabronić korzystać z internetu. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka