Dodaj do ulubionych

Noworoczne postanowienia

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 16:48
O której godzinie można zacząć ustalać noworoczne postanowienia? Ja mam na
razie jedno - zrobić wszystko, by w 2003 roku mieszkać więcej w domu.
Czy Wy macie już jakieś postanowienia? (o ile nie są zbyt osobiste).
Obserwuj wątek
    • Gość: toban Re: Noworoczne postanowienia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 17:20
      Mam postanowienie takie: rzucić palenie!
      Bardziej osobiste też mam, nie bardzo chcę go zdradzać, ale w skócie chodzi o
      to by być lepszym człowiekiem;-)
      • Gość: Hirek Re: Noworoczne postanowienia IP: *.chello.pl 03.01.03, 15:02
        Najlepsze postanowienia jakie może być dla palaczy!
        3mam za Ciebie kciuki!
        Pozdrawiam.
    • Gość: Hirek Re: Noworoczne postanowienia IP: *.chello.pl 03.01.03, 15:03
      Mam postanowienia, ale ich nie zdradzę:-) :-P
      Pozdrawiam.
    • Gość: Gaja Re: Noworoczne postanowienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 07:54
      Ja mam caaałą litanię postanowień, ale takim filarem wszystkiego są:
      systematyczność i konsekwencja. A z paleniem rozprawiłam się pod koniec
      ubiegłego roku - mam nadzieję skutecznie :)
      • Gość: Raffix Re: Noworoczne postanowienia IP: *.braun.de 04.01.03, 12:20
        Gość portalu: Gaja napisał(a):
        > Ja mam caaałą litanię postanowień, ale takim filarem wszystkiego są:
        > systematyczność i konsekwencja. A z paleniem rozprawiłam się pod koniec
        > ubiegłego roku - mam nadzieję skutecznie :)

Moje gratulacje! Papieros i wegetarianizm - to jakos nie ukladalo mi sie w
        jedna calosc. Zycze wytrwalosci.
        • Gość: amba Re: Noworoczne postanowienia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 15:12
          No dobra,to ja też publicznie:
          1)Nie jadać po godzinie 19
          2)Rzucić palenie
          Więcej grzechów nie pamiętam.....:-)
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: Noworoczne postanowienia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 23:23
            Nie mam nałogów, jeżeli nie liczyć czytania gazet, które żona uważa za mój
            nałóg (i coś w tym jest).
            Postanowienia?
            1. Więcej czasu spędzać z moimi synami.
            Nim zauważyłem Łukasz wyrósł na poważnego dziesięciolatka. Pod choinkę zamiast
            kolejnej gry komputerowej kupiłem mu piłkarzyki na sprężynach. Gdy Łukasz sie o
            tym dowiedział, twierdził, że będę musiał go błagać, by ze mną w nie zagrał. W
            noc wiligilijna gra w piłkarzyki bardzo mu się spodobała. W pierwszy dzień
            świąt rano przyszedł do mojego łóżka z prośba byśmy zagrali. Na początku
            ogrywałem go, ale teraz daje mi wycisk. Dziś wygrał ze mną dwa mecze po pół
            godziny.
            2. Okazywać więcej czułości żonie. Zaniedbałem ją przez wybory. Ciągle ma do
            mnie żal, że zaniosłem sprawę przeciw Werczyńskiemu do prokuratury. Śnią jej
            się okropne rzeczy.
            3. Rozsądniej oceniać szanse podejmowanych działań.
            W piątek kolega powiedział, że samodzielne wydawanie ogólnopolskiego
            miesięcznika "Twój Pieniądz" było ułańską szarżą. Miał rację. Nie przegrałem
            ułańskiej szarży, bo z zyskiem odsprzedałem prawa do "Twojego Pieniądza", ale
            ryzyko klęski było wielkie.
            Podobną ułańską szarżą był udział w wyborach na burmistrza Marek. Oddział
            rozbity, przeciwnik nadal potężny.
            Pozdrawiam
            Jerzy Krajewski
            • Gość: Hirek Re: Noworoczne postanowienia IP: *.chello.pl 06.01.03, 01:12
              Bardzo dobre postanowienia o synach i o żonie. Rodzina jest najważniejsza!
              Pozdrawiam.
    • sarmatia Re: Noworoczne postanowienia 05.01.03, 23:33
      Witam wszystkich w nowym roku!

Ja postaram się w nowym roku mniej nałogowo korzystać z internetu

Pozdrawiam
      sarmatia
      • Gość: Hirek Re: Noworoczne postanowienia IP: *.chello.pl 06.01.03, 01:13
        Tak dawno Cię nie było, a tu takie postanowienie!
        Wiem, na własnym przykłądzie, że internet mocno uzależnia. Ale jak więcej osób
        powtórzy Twoje postanowienie noworoczne to Forum padnie!
        Pozdrawiam.
    • rafal.redel Re: Noworoczne postanowienia 03.01.04, 23:22
      Moje zeszłoroczne postanowienie zrealizowałem (choć nie wiem, czy uda się je
      przeciągnąć na cały rok 2004). A jak z Waszymi?
      Czy macie jakieś nowe na rok, co właśnie nadszedł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka