agafo 27.09.06, 16:07 czy ktos moze polecić jakiegoś w Markach- pilne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadek1947 Re: STOMATOLOG??? 28.09.06, 12:39 Re: STOMATOLOG??? grezak 29.06.06, 13:22 + odpowiedz nie polecam usług Edent na Piłsudskiego 143 • Re: STOMATOLOG??? pustelnicka 30.06.06, 11:18 + odpowiedz Na ul.Małej blisko Środkowej (II Pustelnik, prawie Struga) jest nowy gabinet. Dwie osoby mówiły mi że bardzo dobrze wyposażony i nie zbyt drogo. • Re: STOMATOLOG??? milka9926 02.07.06, 19:42 + odpowiedz polecam stomatologa przy ul. Ząbkowskiej obok sklepu MAZOWSZANKA nie znamnazwy ulicy. • Re: STOMATOLOG??? emiliusek 06.07.06, 09:50 + odpowiedz Przy Mazowszance jest dobry stomatolog, choć nie wiem jak jest teraz. Wspomnienia z dzieciństwa mam jednak nizbyt miłe. Pan był świetnym fachowcem, ale do dziecka potrzebna też jest delikatność, której mu brakowało. Polecam za to dentystę w... Ząbkach. Niegdyś był to zakład w Markach, niestety przenieśli się. Chodzę tam już... 12 lat i jestem zadowolona. Pani dentystka jest bardzo dobra, miła i świetnie leczy. Dzięki niej przestałam się bać tych wizyt. Dorota Gut Ząbki ul. Narutowicza 46 781- 54- 67 (niedaleko Makro). Plomba kosztuje 80 zł, z tego co wiem, to wszędzie w prywatnych gabinetach jest Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka1978 Re: STOMATOLOG??? 29.09.06, 11:37 Re: STOMATOLOG??? milka9926 02.07.06, 19:42 + odpowiedz polecam stomatologa przy ul. Ząbkowskiej obok sklepu MAZOWSZANKA nie znamnazwy ulicy. Nie polecam, chyba że zmieniła się pani stomatolog przez ostatni rok. Nigdy nie brałam znieczulenia u dentysty i tam też nie chciałam. Pani się zdenerwowała i narobiła mi takiego bólu że łzy ciekły mi po policzkach a ona z satysfakcją powtarzała "było wziąć znieczulenie, przecież to tylko pare złotych więcej". Okropnie nie miła, zajęta rozmową z koleżanką i drogo. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś