Dodaj do ulubionych

Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 23:37
Internet bezprzewodowy w Markach i Pustelniku I - sprawdzimy zasięg i
ustalimy optymalne warunki techniczne i finansowe. Podłączenie do sieci w
terminie kilku dni.
Informacje: strony.wp.pl/wp/aka-net/
Kontakt: aka-net@wp.pl 502 635 500
Obserwuj wątek
    • Gość: onix Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 16:59
      w markach to moze wypalic
    • Gość: rorvik Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 20:37
      A co ze Strugą (okolice ulicy Granicznej)? Znalazło by się tu paru chętnych.
      rorvik
    • Gość: aka-net Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 10:30
      Trzeba zrobić wywiad techniczny.
      Struga - sprawa jest otwarta na dzień dzisiejszy.
      • Gość: rorvik Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 193.0.117.* 09.04.03, 13:54
        W takim razie czekam na jakieś wieści.
        Pozdrawiam
        rorvik
        • Gość: Sec Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 195.136.50.* 14.04.03, 23:14
          Gość portalu: rorvik napisał(a):

> W takim razie czekam na jakieś wieści.
          > Pozdrawiam
          > rorvik

ul. Wrzosowa, Graniczna, Zielona, juz jest dostep, moge go po wizji lokalnej
          zorganizowac, mam zestawione lacze i je udostepniam

w razie co piszcie jorgus@eranet.pl
        • jorgusw Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I 14.04.03, 23:14
          Gość portalu: rorvik napisał(a):

> W takim razie czekam na jakieś wieści.
          > Pozdrawiam
          > rorvik

ul. Wrzosowa, Graniczna, Zielona, juz jest dostep, moge go po wizji lokalnej
          zorganizowac, mam zestawione lacze i je udostepniam

w razie co piszcie jorgus@eranet.pl

• Gość: onix Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 19:37
      a lapiecie okrzei
      • Gość: AKA-NET Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 09:29
        Struga - sprawa jest otwarta na dzień dzisiejszy.
        Sprawa Okrzei i Granicznej
        • Gość: onix Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 195.136.50.* 11.04.03, 14:46
          ok
        • Gość: onix Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 195.136.50.* 11.04.03, 14:46
          ok
          ok
    • Gość: toban Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.local.berlin 16.04.03, 10:34
      Jak z podłączeniem na Okólnej, chodzi mi zwłaszcza o odcinek na tyłach
      kościoła św. Izydora ?
      • Gość: piotrg4g Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.home.net.pl 17.04.03, 21:26
        cze toban!
        u mnie na mieszka I niema zasiegu ale zostawilem wiadomosc na skrzynce akanet o
        mozliwosci zalatwienia najwyzszego punktu w markach - ale nikt sie nawet do
        mnie nie odezwal. czyzby im nie zalezalo?? wysokosc zblizona do j.w.
        construction
        pozdrawiam piotr4g
        • Gość: am Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.plusgsm.pl 18.04.03, 10:38
          Gość portalu: piotrg4g napisał(a):

> mozliwosci zalatwienia najwyzszego punktu w markach - ale nikt sie nawet do
          > mnie nie odezwal. czyzby im nie zalezalo?? wysokosc zblizona do j.w.
          > construction
          > pozdrawiam piotr4g

Ja od 2 dni dzwonie na podany tel komórkowy i złasza sie tylko poczta głosowa. Nie odpowiedzieli na prośbę o kontakt. Ciekawe czy Inet bedzie tak samo działał
          am.
      • Gość: AKA-NET Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 18:14
        Gość portalu: toban napisał(a):

> Jak z podłączeniem na Okólnej, chodzi mi zwłaszcza o odcinek na tyłach
        > kościoła św. Izydora ?

Prosimy o kontakt mailowy z kontaktem telefonicznym, odezwiemy się po świętach
        w sprawie sprawdzenia zasięgu.
        • Gość: piotrg4g Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.home.net.pl 18.04.03, 22:11
          ok aka-net daj przynajmniej odp czy jestescie zainteresowani na lokalizacje
          przekaznika! bo niewiem co robic! u mnie niema zasiegu na blokach przy mieszka
          i na osiedlu domkow w okolicy zajaczka
          pozdrawiam
    • Gość: rafał Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:47
      czy macie zasię na ulicy Pomnikowej?
      • Gość: AKA-NET Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 16:41
        Prosimy o kantakt mailowy na na naszą pocztę.
        aka-net@wp.pl
    • Gość: joguś Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 13:46
      a czy macie zasięg w strudze?
      • Gość: joguś Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 15:23
        jorgusw mnie podlaczyl do swojego lacza.
    • Gość: joguś Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 13:51
      jak tam wasze kroki do przyszlosci?
      gdzie w strone m1 dochodzi wasz sygnal
      • Gość: aka-net Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 23:29
        Witaj, a jakim miejscem jesteś zainteresowany?
        • Gość: piotrg4g Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.home.net.pl 13.05.03, 21:07
          witam aka-net. kiedy stanie przekaznik w poblizu blokow na promiennej i mieszka
          I? czy poczyniliscie juz jakies kroki?
          pozdrawiam
          • Gość: toban Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.local.berlin 16.06.03, 14:47
            Aka-net nadal milczy w sprawie spółdzielni mareckiej i praskiej...no cóż:-(
    • Gość: olacynka Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 18:14
    • Gość: anmar Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 195.136.50.* 13.06.03, 10:07
      AAA
      • Gość: aaa Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 195.136.50.* 14.06.03, 10:13
        co on napisał?
        • Gość: amba Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 11:04
          Nie wiem co on napisał.

Mam natomiast prośbę wielką.Zaliczam sie do ludzi,którzy w temacie
          tepsa,internet bezprzewodowy,stałe łacze...nie mają poczucia humoru.Nie lubę
          walczyc z motorolką otwierając watek i czytając spam dopisany.Osobiście klucze
          na dachy (celem pomiaru zasięgu)dla aka-net załatwiałam,rozmowy toczyłam,czas
          traciłam bezowocnie jak widac.Inni ludzie takze z nadzieją na rzeczowe
          informacje czekają w tym wątku.O rozwagę wiec piszących prosze.
          Pozdrawiam.
    • Gość: Peter Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: *.ssmb.com 18.06.03, 10:13
      Gość portalu: AKA-NET napisał(a):

> Internet bezprzewodowy w Markach i Pustelniku I - sprawdzimy zasięg i
      > ustalimy optymalne warunki techniczne i finansowe. Podłączenie do sieci w
      > terminie kilku dni.
      > Informacje: strony.wp.pl/wp/aka-net/
      > Kontakt: aka-net@wp.pl 502 635 500

cytat z w/w strony:
      "
      Charakterystyka
      Szybkie łącze do 512 kbit/s w obie strony
      <cut>
      Abonament
      99,00 + 7% VAT
      "
      Jak dla mnie to jest jakieś niesamowite naciąganie na kasę ludzi cierpiących na
      brak stałego dostępu do netu. w obie strony tzn. od serwera akanetu
      do "frajera" dającego się złapać na taką ofertę. Z chęcią poznam dane
      techniczne łącza i sprzetu jakimi w/w firma dysponuje.
      Wszyscy od małych dostawców netu do monopolisty stosują te same metody
      zakłamania co z tego ze w miescie X załozonych jest np. 128 Neo+ i np. 128 sdi,
      doliczyc trzeba jeszcze z kilka dzierżawek synchronicznych a okazuje sie ze
      lacze miedzy miastem X a węzłem np. Warszawą jest 5 MBit w które trzeba upchac
      te wszystkie łącza Neo+, SDI i synchroniki.

uwaga do akanetu oplata stala 99zl netto jest w porzadku, ale nie wciskajcie
      ciemnoty ludziom z tym laczami do 512.

pozdrawiam

Peter
      • Gość: marcom-zabki Re: Internet bezprzewodowy - Marki + Pustelnik I IP: 62.233.129.* 19.06.03, 20:54
        instalujemy radio W Ząbkach
        możemy też instalować w MARKACH AŻ DO FABRYCZNEJ- MAMY KLIENTÓW OD STRONY
        ZĄBEK AŻ DO SZKOLNEJ
        ZAPRASZAM ZAINTERESOWANYCH
        TEL. 781-45-79
    • Gość: Max zasięg na strudze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 22:37
      czy sygnał z waszego nadajnika dochodzi do strugi okolice ulicy granicznej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka