olcia9619 22.03.07, 20:21 mam pytanie. jestem nowym mieszkancem marki.wiem ze jest w markach trzech ginekologów kobiet pani Markowska Urszula, Łęcka Jolanta, I pani Czeczelska. Czy wie ktoś czy to dobrzy ginekolodzy. Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hunke Re: ginekolog 02.08.07, 09:44 Czy ktoś mi może podać namiar do tej pani doktor. Czy przyjmuje ona prywatnie, gdzie i kiedy i ile kosztuje wizyta. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12327 Re: ginekolog 02.08.07, 15:18 ja chwalę sobie panią Łęcką, przyjmuje w przychodni "ESCULAP" na fabrycznej. Czy przyjmuje prywatnie- tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
smietankowa Re: ginekolog 03.08.07, 10:26 Czy to ostatnie nazwisko to miało być Pani B.Czeczelewska? Jeśli tak to sama chętnie się dowiem gdzie przyjmuje - świetny fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
gosiajot Re: ginekolog 12.08.07, 13:56 Dr łęcka - super lekarz i człowiek. Od paru lat do niej chodzę i wszystkim ją polecam. Przyjmuje w Esculapie, ale również prywatnie, tyle że w Warszawie, okolice Pl.Bankowego. Odpowiedz Link Zgłoś