kalidor 13.06.07, 15:29 Przy pawilonach na głównej ulicy, zaraz za ulica Fabryczna wybudowany cos w rodzaju parkinkgu. Slyszalem plotke, ze ma to byc nowy przystanek. Ktos cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorra1 Re: Pytanie 13.06.07, 22:13 Tam jest parking, który faktycznie był potrzebny żeby dostać się do banku albo sklepu. Ale z tego co widzę, to parkują tam samochody przez cały dzień (pracownicy?) albo stawiają pacjenci przychodni. To bez sensu, parking powinien być wyłącznie dla klientów banku i sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
xar-rax Re: Pytanie 14.06.07, 08:38 Nie jest to parking lecz przystanek autobusowy. Jeżeli masz wątpliwości zadzwoń do wydziału komunikacji Urzędu Miasta. Dlaczego jeszcze nie ma tablicy jakie autobusy tam będą sie zatrzymywać nie wiem. Żaden przystanek autobusowy nie jest miejscem parkingowym dla pracowników pobliskich instytucji. Pozdrawiam xar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jobeel Re: Pytanie 14.06.07, 09:26 Ja rownież uważam, że to parking. Kiedyś rozmawialam z paniami ze sklepu vis a vis, ktore potwierdziły, że "walczą" o takowy w urzędzie. Ponadto są tam wyrażnie podzielone miejsca parkingowe, na których zaparkowane były samochody, jeden przy drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
xar-rax Re: Pytanie 14.06.07, 15:40 > Ja rownież uważam, że to parking. Kiedyś rozmawialam z paniami ze sklepu vis a > vis, ktore potwierdziły, że "walczą" o takowy w urzędzie. Ponadto są tam > wyrażnie podzielone miejsca parkingowe, na których zaparkowane były samochody, > jeden przy drugim. Panie o nic nie walczyły w urzędzie są zbyt wygodne. Pan Sienkiewicz a to jest jego sklep musiał swego czasu zdjąć z miejskiego drogowskazu soją prywatną reklamę. Samochody stoją bo jeszcze nie ma ustawionych znaków. Będzie tam przystanek autobusowy i postawione znaki drogowe. A żaden przystanek nie jest miejscem parkingowym. Pozdrwaiam xar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomt3 Re: Pytanie 14.06.07, 18:30 Również słyszałem że ma to być przystanek,i w podobno niesymetryczny,czyli po drugiej stronie nie będzie,jak to zazwyczaj bywa. Odpowiedz Link Zgłoś