majk-a2 28.02.09, 18:20 Czy ktoś może był w salonie Metamorfoza przy Piłsudskiego(visavie) Marcpolu.Proszę o jakąś opinię.Czy jest tam tylko fryzjer czy równiez kosmetyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
07patrycja Re: Salon Metamorfoza 28.02.09, 18:39 Szczerze nie polecam jeśli chodzi o kosmetyczkę to niedawno otworzyli fajny salon na Jutrzenki nazwy nie pamiętam to jest niedaleko kościoła na pustelniku. A do fryzjera chodzę na małachowskiego w zielonym bloku i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Salon Metamorfoza 28.02.09, 20:42 Ja byłam tylko "na paznokciach". Z usługi była zadowolona, ale nie podobało mi się zachowanie p. Małgosi u której robiłam te paznokcie (zresztą właścicielki salonu). Nie jestem przesadnie wymagająca, ale myślę, że w takim salonie to powinno być sympatycznie... A tam mam wrażenie, że każdy klient jak wchodzi to jest traktowany w stylu "Czego?". Poza tym dyskusje właścicielki z matką przy klientach (tzn mnie pozostawiały wiele do życzenia). A już szczytem było jak syn właścicielki siedząc praktycznie cały czas przy nas podczas zabiegu skomentował dziewczynę, która wyszła z solarium "Tłusta baba" i matka- właścicielka nic nie zareagowała... To był mój ostatni raz w tym salonie. Może innym to nie przeszkadza. Ale mi ogromnie. Uważam, że w pewnych zawodach trzeba mieć trochę ogłady... Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo PS 28.02.09, 20:50 A na Jutrzenki polecam. Byłam na depilacji. Przeżyłam;) A tak serio w stosunku do moich wcześniejszych doświadczeń to było wręcz bosko. Myślę, że wiele zależy od umiejętności właśnie kosmetyczki. No i niedługo znów się wybiorę na coś fajnego. A kosmetyczka to wg mnie kraina łagodności;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzany Re: Salon Metamorfoza 24.03.09, 13:45 Witam ! Polecam Manicurzystkę dojeżdza do domu 512-138-609 Odpowiedz Link Zgłoś