Dodaj do ulubionych

Salon Metamorfoza

28.02.09, 18:20
Czy ktoś może był w salonie Metamorfoza przy Piłsudskiego(visavie)
Marcpolu.Proszę o jakąś opinię.Czy jest tam tylko fryzjer czy
równiez kosmetyka?
Obserwuj wątek
    • 07patrycja Re: Salon Metamorfoza 28.02.09, 18:39
      Szczerze nie polecam jeśli chodzi o kosmetyczkę to niedawno otworzyli fajny
      salon na Jutrzenki nazwy nie pamiętam to jest niedaleko kościoła na pustelniku.
      A do fryzjera chodzę na małachowskiego w zielonym bloku i jestem zadowolona
      • figaroo Re: Salon Metamorfoza 28.02.09, 20:42
        Ja byłam tylko "na paznokciach". Z usługi była zadowolona, ale nie podobało mi
        się zachowanie p. Małgosi u której robiłam te paznokcie (zresztą właścicielki
        salonu). Nie jestem przesadnie wymagająca, ale myślę, że w takim salonie to
        powinno być sympatycznie... A tam mam wrażenie, że każdy klient jak wchodzi to
        jest traktowany w stylu "Czego?". Poza tym dyskusje właścicielki z matką przy
        klientach (tzn mnie pozostawiały wiele do życzenia). A już szczytem było jak syn
        właścicielki siedząc praktycznie cały czas przy nas podczas zabiegu skomentował
        dziewczynę, która wyszła z solarium "Tłusta baba" i matka- właścicielka nic nie
        zareagowała... To był mój ostatni raz w tym salonie.
        Może innym to nie przeszkadza. Ale mi ogromnie. Uważam, że w pewnych zawodach
        trzeba mieć trochę ogłady...
        • figaroo PS 28.02.09, 20:50
          A na Jutrzenki polecam. Byłam na depilacji. Przeżyłam;) A tak serio w stosunku
          do moich wcześniejszych doświadczeń to było wręcz bosko. Myślę, że wiele zależy
          od umiejętności właśnie kosmetyczki. No i niedługo znów się wybiorę na coś
          fajnego. A kosmetyczka to wg mnie kraina łagodności;)
    • mama_zuzany Re: Salon Metamorfoza 24.03.09, 13:45
      Witam ! Polecam Manicurzystkę dojeżdza do domu 512-138-609
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka