1edi 02.03.09, 19:32 Proszę o pomoc w znalezieniu w Markach lub okolicy fryzjera dla psa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lllwiczka Re: gdzie tanio ostrzyc psa? 02.03.09, 19:49 podaję numer do "psiej fryzjerki" (chociaż kotami też się zajmuje):) : 511 173 779 pani ta dojeżdża do klienta, no a cena...za strzyżenie yorka zapłaciłam 40 zł. Bardzo miła kobieta, ma podejście i potrafi przekonać do siebie psa :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: gdzie tanio ostrzyc psa? 02.03.09, 21:19 A trochę większe teriery też strzyże/ trymuje. Bo ja bym może też skorzystała. Moja suka wygląda już jak sfilcowany misiek... Już wstyd z nią iść gdziekolwiek. A w Markach jest jeszcze salon "Smyczka", na początku jadąc od Warszawy. Ale chyba tam jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
lllwiczka Re: gdzie tanio ostrzyc psa? 02.03.09, 21:31 w salonie jak w salonie...podejrzewam, że na pewno drożej. A co do większych psów to pewnie też, najlepiej zadzwonić i się zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: gdzie tanio ostrzyc psa? 03.03.09, 12:07 Dzwoniłam. Za moją Figę pani krzyknęła 200zł. Owszem Figa większa ciut od yorka. Cena nie aż tak atrakcyjna, ale na pewno plusem jest to, że pani dojeżdża do domu. A 200zł to płaciłam w zeszłym roku we wspominanej przeze mnie "Smyczce". Odpowiedz Link Zgłoś