msp1 01.12.03, 09:50 Hirek, dobrze się czujesz? Pozdraiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wictor Re: Co z Hirkiem? 01.12.03, 10:57 Dostrzegam w działaniu Hirka przemyślane, pozytywne działanie. Pozdrawiam, Wictor Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Co z Hirkiem? 01.12.03, 12:25 Nie do końca wiem, o co Ci Msp1 chodzi. Niezależnie od tego, jaka intencja Ci przyświeca to zauważ, że czytanie wszystkich wypowiedzi na forum nie jest obowiązkowe - jeśli coś Ci przeszkadza, możesz sobie nawet założyć filtr w dziale "moje forum". Ja osobiście wypowiedzi Hirka czytuję (no, może z wyjątkiem niektórych o sporcie, bo uważam sport za bardzo niezdrowy :-)) i cieszę się, że tu pisuje. Po prostu dzieli się tym, co myśli, co zobaczył itp. - to moim zdaniem jest pozytywne zjawisko, w odróżnieniu od wpisywania się na forum tylko wtedy, gdy się chce komuś dogryźć albo kogoś wyśmiać. Hirku! Nie daj się zniechęcić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel p.s. 01.12.03, 14:55 p.s. No i (mam nadzieję dla większości oczywiste) rozróżnienie: Hirek nikogo nie obraża (w odróżnieniu), zatem w zupełności wystarczy go nie czytać skoro komuś nie odpowiada, zamiast zakładać dziwne wątki z pytaniem o samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
iry Re: p.s. 01.12.03, 16:46 Wydaje mi się Rafale, że zbyt nerwowo... w obronie Hirka stajesz. Mam nadzieję, że wypowiedź msp1 powinno się potraktować w kategoriah (raczej) humorystycznych. Wynika to z faktu, że jak Hirka nie ma, to już Go nie ma długo. A jak się pojawia, to zasypuje (i dobrze!) nas nowymi wątkami. Przyznasz sam, że te chwile "aktywności Hirka", w porównaniu z ciszą w eterze mogą wzbudzić niepokój?:-))). Przynajmniej ja, tak to odebrałem, i mam nadzieję ,że się nie mylę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: p.s. 01.12.03, 22:04 Może rzeczywiście zbyt nerwowo... ale dziwią mnie złośliwości tego typu. No chyba, że - jak powiadasz - w kategoriach humorystycznych rzecz powinienem traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
iry Re: p.s. 02.12.03, 13:04 Tak sobie Rafale kombinuję, że Twoje zdziwienie powstało na skutek ostatnich "zajść" i , byc może, obowiazku jakiego się podjąłeś. Zawsze w grupie tych, co to już od niepamiętnych czasów...., można było spodziewac się drobnych i delikatnych zwrotów, które odbierane przez innych, mogły przybierać nie właściwą postać. Nikt, nigdy, nie zwrócił się do Ciebie słowami "...dobrze się czujesz?..." , gdy coś zrobiłeś lub zaproponowałeś ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: p.s. 02.12.03, 13:41 iry napisał: > Tak sobie Rafale kombinuję, że Twoje zdziwienie powstało na skutek > ostatnich "zajść" i, byc może, obowiazku jakiego się podjąłeś Możesz mieć rację. Postaram się bardziej "wyluzować" i nie traktować zbyt powaznie mojego nowego obowiązku :-)) > Nikt, nigdy, nie zwrócił się do Ciebie słowami "...dobrze się czujesz?..." , > gdy coś zrobiłeś lub zaproponowałeś ? Racja, na pewno nie raz, nie dwa - chociaż ludzie szanujący innych zwykle w takich sytuacjach wyjaśniają o co im chodzi, co im konkretnie przeszkadza a nie poprzestają tego typu pytaniach poddających w wątpliwość samopoczucie rozmówcy. Ale - jak powiedziałem - postaram się wyluzować. Tak więc pozdrawiajmy się od dziś hasłem "a w domu wszyscy zdrowi?" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hirrek Re: Co z Hirkiem? 01.12.03, 22:13 Czuję się jak najbardziej wyśmiecie. Może troszkę niewyspany, ale poza tym wszystko OK. Dzięki za troskę! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iry Re: Co z Hirkiem? 02.12.03, 12:57 No i właśnie o to "idzie"! Jak powiada moja najmłodsza pociecha, powinieneś się troszkę "wysypać" (czyt.:wyspać).No, chyba,że to nie wyspanie z racji naukowych lub rozrywkowych powodów powstało. Wówczas -ciągnij dalej, i nie odpuszczaj!!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś