madziula84 08.03.04, 09:57 Czy ktos wie cos o tym ciele ktore ostatnio wykopano w okolicach Bozej Woli? podobno ksiadz w niedziele cos mowil po mszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: odnalezione cialo 08.03.04, 12:00 tak na mysl mi od razu przyszlo...: - co siostry przewoza?? - tylko... cialo. - widze... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: odnalezione cialo 10.03.04, 22:03 wie ktos cos na temat ciala o ktorym napisala Madzia? moze warto bylo by sie tym zajac? ex_pert moze Ty cos slyszales? Madziu...napisz cos wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: odnalezione cialo 11.03.04, 00:49 nic nie słyszałem bo nie byłem w niedzielę w kościele ;) a co to za ciało to będzie wiadomo jak odnajdą głowę ... ...to taki czarny humor, ale przypomniała mi się akcja jak wyłowili takiego nowodworskiego fafarafę z Narwii i dopiero żona poznała ciało po tatuażach (głowa się chyba nie odnalazła - podobno zabrali ją dla zleceniodawcy) Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: odnalezione cialo 11.03.04, 09:31 Z tego co wiem to najprawdopodobniej sa to zwloki z 1999r.I na podstwie czaszki zrobili portret ofiary.To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: odnalezione cialo 11.03.04, 09:38 czyżby właścicielem wyłowionego ciała (bez głowy był Pan o inicjałacg I.H.) A tak poza tym ,to na podstawie szczątków ciala (w tym głowy, bo facet zamordowany został okołp 1990 - 1999 r.) zrekonstruowano twarz której portret (zraw z różnymi wariantami fryzury+zarostu) wisi w gablocie koło starego kościoła (tu gdzie ogłoszenia slubne). Ja faceta nie znam. Może ktoś z osiedla, bo bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: odnalezione cialo 11.03.04, 16:38 a u nas nikt nic nie wywiesil... nawet x.proboszcz nie zechcial wspomniec o tym fakcie na ogloszeniach. albo ja tak ogloszen slucham...nie wiem... dzieki za zajecie sie sprawa ciala forumowi dochodzeniowcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: odnalezione cialo 11.03.04, 18:46 Trochę makabryczny wątek wyszedł ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: odnalezione cialo 15.03.04, 12:36 O ile dobrze pamiętam, to były kiedyś plany żeby ghdzieś na Bożej Woli zrobić cemntarz. Teraz to zaczyna się jakoś układać... Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: odnalezione cialo 16.03.04, 10:07 Tak,tak.Choc mieszkam tam od 2 lat tez o tym slyszalam.To mialo byc na polach sasiadujacych z moim osiedlem.Słyszałas Zuziu? zastanow sie zanim sie wprowadzicie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: odnalezione cialo 16.03.04, 12:16 na pewno nie na mojej działce!!!!!!! tak że może wykopali go bliżej twojej Odpowiedz Link Zgłoś
slavek2 Re: odnalezione cialo 16.03.04, 12:42 To chyba moje ciało, tak jakoś ostatnio czuję sie bezcieleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: odnalezione cialo 16.03.04, 17:58 mozesz sie jakos okreslic, jak to jest blakac sie bez ciala?? Odpowiedz Link Zgłoś