Dodaj do ulubionych

Banaszek splajtował ?

11.09.12, 14:13
Witam,

Mam pytanie czy firma Banaszek splajtowała ?

Widzę, że na budowach Dębowego Parku oraz Kameralnego nic się nie dzieje od maja.

Dębowy Park miał być oddany w grudniu 2012 a tymczasem tam nie ma nikogo od wielu tygodni.

Kameralne to w ogóle dramat, ponoć połowe mieli oddać w czerwcu 2012 a dwa pierwsze budynki wciąż nie oddane, podwórka jak lej po bombie.
Pozostałe budynki straszą tylko szkieletami, same cegły na fundamentach.

Ponoć budowa hotelu pochłonęła jakieś olbrzymie środku, ludzie na mieście mówią, że firma jest bankrutem i nikt u nich nie chce kupowac mieszkań.

Wie ktoś coś o tym ?
Obserwuj wątek
    • kowalndm Ty wogóle wiesz gdzie jest to osiedle? 15.09.12, 09:28
      > Dębowy Park miał być oddany w grudniu 2012 a tymczasem tam nie ma nikogo od wie
      > lu tygodni.

Ty wogóle wiesz gdzie jest to osiedle? Od maja nawet w soboty ludzi na budowie jak mrówek. Oddanie będzie spokojnie w terminie. Oczywiście w tym etapie tylko 3 bloki, następne dopiero w następnym roku.
      Co do segmentów to nie wiem, widocznie większy popyt na mieszkania jest niż na domy, bo w tych trzech blokach to już tylko pojedyńcze mieszkania zostały.
      • wlatcamuch Re: Ty wogóle wiesz gdzie jest to osiedle? 16.09.12, 21:41
        kowaldnm - ja dziękuję za taką odpowiedz, rozumiem, że to ktoś z pracowników tej firmy.

Ludzi jak mrówek to tam nie ma, mieszkam obok, widziałem wczoraj 6 (słownie sześć) osób.
        A na blokach robotnicy pojawili się 2 tygodnie temu, po 3 miesięcznej przerwie.
        Oddane w terminie ? Termin to jest grudzień tego roku, gratuluję poczucia humoru.
        O różnych cudach słyszałem, ale żeby w 2 miesiące blok wykończyć to śmiech na sali.
        Bo od listopada przyjdą morzy i bye bye.

Kameralne - połowa ponoć sprzedana a postępów brak.

Raz jeszcze - dziękuje za wypowiedzi pracowników, nie interesują mnie one.
        • w.riker Re: Ty wogóle wiesz gdzie jest to osiedle? 24.09.12, 08:35
          wlatcamuch napisał:
          > Ludzi jak mrówek to tam nie ma, mieszkam obok, widziałem wczoraj 6 (słownie sześć) osób.
          > A na blokach robotnicy pojawili się 2 tygodnie temu, po 3 miesięcznej przerwie.
          > Oddane w terminie ? Termin to jest grudzień tego roku, gratuluję poczucia humoru.

Mam wrażenie, że to Ty masz coś wspólnego z tą firmą i podbijasz temat... No bo skąd byś wiedział czy termin oddania tych trzech bloków to grudzień czy marzec 2013?

Może wiesz też kiedy planują wybudować kolejne 3 bloki w DP I i II oraz kiedy rozpoczynają budowę Osiedla Dębowy Park III?
          • tuptuslomianki Re: Ty wogóle wiesz gdzie jest to osiedle? 16.10.12, 09:59
            Wydaje mi się że nie jest bankrutem, byłam na osiedlu i sprawdzałam czy dużo się dzieje, no i się dzieje- jest na budowie kilka ekip budowlanych które zapewniały mnie że termin oddania nie ulega zmianie, mam nadzieje że wprowadze się w marcu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka