Dodaj do ulubionych

Dębowy Park

06.06.16, 22:12
Czytałam dyskusje ludzi, którzy dali się nabrać na kłamstwa firmy Banaszek Nieruchomości parę lat temu i z tego co zauważyłam potrafili się zorganizować i wyegzekwować swoje prawa. Niestety ja tez dałam się nabrać i kupiłam mieszkanie u tego pseudo biznesmena, niestety mamy fajne przegrody balkonowe, pewnie większość już zauważyła, jakie są, ekologiczne i komponują się z całością ( to pani architekt tak dba o wizerunek osiedla). Pani Renata podpisując akt notarialny w obecności notariusza obiecywała mi, ze jeśli przegrody nie zostaną zamontowane do 31 maja 2016 to z własnych pieniędzy zapłaci mi umowną karę! Niestety to kolejne kłamstwo, jak można ignorować prawo? Można, pan Banaszek ma w czterech literach akt notarialny. Coraz mniej osób kupuje mieszkania u tego dewelopera, ale ci co już kupili to może wzięli by się w garść i zaczęli egzekwować swoje prawa. Ja nie chcę okradać dewelopera, po prostu chcę otrzymać to za co zapłaciłam. W bloku jest brudno, wykończenie klatek schodowych to obciach na całego, listewki ozdobne przy windzie zostały wbite chyba młotkiem. Jak długo można znosić takie olewanie. Pan Banaszek za darmo nie dał nam tych mieszkań, płaciliśmy i to sporo za taką jakość! Co prawda usłyszałam, że mogłam kupić sobie apartament jak mi się nie podoba, szkoda tylko, ze pani A. nie powiedziała mi tego jak podpisywałam umowę wstępną.
Wszyscy, którzy chcieli by znaleźć jakieś rozwiązanie tej mało komfortowej sytuacji zapraszam do dyskusji, może ktoś ma jakiś pomysł, może ktoś z mieszkańców wcześniejszych bloków ma jakąś podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • jugnehalmu Re: Dębowy Park 24.05.19, 19:18
      Wiosna zapewni dobre wynagrodzenie i godne starzenie. Płaca minimalna powinna wynosić w Polsce 1000 euro.#wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka