Dodaj do ulubionych

czy ktos jezdzi na rowerze?

IP: *.pl 28.07.03, 10:19
jest ładna pogoda, więc można jeździć na rowerze po okolicach NDM.
tylko wydaje mi się, że albo mało ludzi w Nowym Dw. ma rower - albo
po prostu nie ma na to chęci aby jeździć.
czy ktoś się zgadza ze mną?>
Obserwuj wątek
    • paladin Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 28.07.03, 10:38
      nie jezdza,bo im sie nie chce
      ja owszem
      nie ma nic lepszego do roboty to jezdze
      jezdza rowerem jednostki
      czasami nawet fajne te "jednostki"
      jeden z niewielu milych aspektow gdy jezdzi sie po NDMie i MTv
      • Gość: zuzia Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: 213.76.128.* 28.07.03, 11:00
        jeżdzę prawie codziennie po pracy, czasem sama, czasem nie.
        • Gość: blazej19 Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: *.pl 28.07.03, 14:18
          nie boisz sie sama jeździć ?
          ostatnio wcześnie robi sie ciemno, brrrr....

kolega rowerowy.
      • Gość: zuzia Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: 213.76.128.* 28.07.03, 11:02
        polecam trasę wałem wiślanym w stronę Warszawy (kawałek za osiedlem młodych
        zrobiono tam rezerwat przyrody) aż do Rajszewa (a tam multum ŻÓŁTKÓW)a jak ktoś
        chce to dalej.
        • paladin Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 28.07.03, 11:25
          tam chyba nawet na wale zrobili jakas trase rowerowa bo wysypany jest jakis
          szlak piaskiem.
          niby tereny mile dla oka ale zdecydowanie wole jezdzic po szosie z powodow
          znacznie zmniejszonych predkosci na wale.
          • Gość: zuzia Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: 213.76.128.* 28.07.03, 11:32
            fakt, jest usypana piaskowa droga dla rowerów (fajna ubita)
            • paladin Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 28.07.03, 11:37
              jakos nie mialem okazji dalej pojechac niz do nastepnego zjazdu ta droga.
              a wczesniej to zawedrowalem w okolice pol golfowych w rajszewie.
              powinno byc wiecej tras rowerowych w NDM bo naprawde region dosyc ciekawy
              turystycznie.ale wiadomo ze lepiej podwyzszyc sobie pensje niz pomyslec o
              trasie dla mieszkancow...
              a w lesie czasami jezdzisz?
              • von_stern Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 28.07.03, 13:45
                Ja też polecam las, są fajne dołki, górki i inne atrakcje. Tylko trzeba mieć
                względnie mocny rower, bo już różne przypadki tam widziałem (dlatego nie
                polecam zestawu las+kolażówka, bo kończy się to bliższym zapoznaniem ze
                strukturą gleby :)
                Podobno jest też jakaś trasa prowadząca do rurociągu przyjaźń. Był tam ktoś?

-----------------v-o-n---s-t-e-r-n--------------------

"jeszcze raz powtórzę: lubię Was,
                chciałbym z Wami podpalić świat"
    • Gość: laski Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: *.pl 28.07.03, 14:19
      wszystko huj!!!

i tak nie ma gdzie jeździć po NDM

nara
    • Gość: zuzia Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: 213.76.128.* 28.07.03, 14:40
      polecam także drogę na Bożą Wolę, potem skręt (jeszcze przed przejazdem) w
      ładną drogę z szarej kostki do Janówka (chyba nowego) i prosto. Dojedziemy do
      momentu, gdy żużlókw mała rozchodzi się w prawo i prosto-my w prawo i
      dojeżdzamy do dużej żużlówki, jedziemy aż do pierwszego skrętu z lewo (stoi tam
      tablica z nazwą wsi ale nie pamietam) i potem prosto aż do laku za skierdami
      (jest tam "nowa" żwirownia (niby prywatna - 2 zł/dzień opalania i kąpania)ale
      dość fajnie). I tam można pojeździć po lasku.
      • paladin Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 28.07.03, 17:17
        na nowej zwirowni nie bylem jeszcze ale po okolicach o
        ktorych pisalas jezdze, no bo niby gdzie mam jezdzic??
        czasami modlin czasami jeszcze zakrocze do zakroczymia...
        • wondol Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 30.08.03, 15:30
          A ja polecam całkiem miłą knajpkę na skrzyżowaniu w Janówku obok sklepu, w
          której to można odpocząć po ciężkiej jeździe, zregenerować siły, orzeźwić się
          kufelkiem zimnego piwka. W środku klimaty mazurskie, w pozytywnym tego słowa
          znaczeniu :))

pozdro
          wondol
    • wondol Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 30.08.03, 15:32
      Tak nawiasem mówiąc to nasza kochana władzuchna mogłaby zająć się produkcją
      ścieżek rowerowych. Przydałyby się z pewnością.

pozdro

wondol
      • paladin Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 01.09.03, 13:26
        oczywiscie ze mogla by sie zajac ale kogo to obchodzi???

a ludzie przyjazni w tej kanjpie?
        • wondol Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 01.09.03, 16:10
          Jeszcze się nie zdażyło byśmy wrócili stratni o zęby ;))

a piwko od 3do 4

pozdrawiam

wondol
          • Gość: siwy Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 16:29
            Hehe. To widzę Panie, że reklamujesz! Dobrze, dobrze może kiedyś tak większą
            brygadką...
            Pozdrawiam
    • Gość: massix Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: 193.59.174.* 11.09.03, 12:52
      Ładne tereny macie i narzekacie. Jestem z Marek, ale często podjeżdżam w Wasze
      okolice. Polecam przejażdżkę po wale nad Narwią od strony Wisły do zapory w
      Dębem i zpowrotem np. przez forty w Janówku. Albo lasy pomiechowskie. Tyż
      piknie.

Pozdrawiam NDM
      • paladin Re: pochwalic sie chcialem 16.09.03, 16:44
        wczoraj z von Stern'em bylismy w Nasielsku
        pogoda byla dosc ladna to poogladalismy rowniez widoki na okolicznych wsiach.
        pzejazdzka nawet byla fajna
        • von_stern Re: pochwalic sie chcialem 17.09.03, 13:37
          Ewentualnych naśladowców przestrzegam, że do Nasielska jest zdecydowanie
          daleko. Jakieś 60 km w obie strony. Gdybym wiedział wcześniej, to nie wiem czy
          bym się wybrał :) Ale faktycznie widoki ładne, trasa spokojna, samochodów
          prawie nie ma, a jak są to głównie maluchy.No i jest kawałek naprawdę równej,
          nowej drogi.
          • paladin Re: pochwalic sie chcialem 17.09.03, 16:54
            tak, nowa droga jest kul.
            tylko ze malo pobocza jakos co i tak w jezdie nie przeszkadza bo rzeczywiscie
            ruch niewielki...
      • Gość: Siasiek Re: czy ktos jezdzi na rowerze? IP: 80.51.73.* 27.10.03, 17:06
        Heloł. Jestem szczerze zdziwiony że nikt nie wspomniał o Puszczy Kampinowskiej.
        Polecam wycieczki np. do Granicy, gdzie jest małe muzeum puszczy. Trzeba jechac
        drogą do Blonia, potem skręcić w prawo do Starej Dąbrowy. Od tego momentu
        wycieczka staje sie zajebista z powodu leśnych klimatów i malego ruchu
        samochodowego. Minąwszy Gorki, tuż przed Kampinosem trzeba skręcić w prawo. A
        potem juz tylko rekreacja na ławce pod drewnianym daszkiem... albo zwiedzanie
        muzeum i fajnego skansenu. Jeśli ktos lubi"dac do pieca", to mozna czmychnac
        dalej, do Zelazowej Woli aby postraszyc turystow i zakochane pary. Albowiem po
        pokonaniu tego dystansu , szczególnie latem kolarz niezle się prezentuje i
        pachnie przecudnie hehe. Mam to przetestowane. Puszcza stanowczo jest rowerowym
        rajem...
    • zuzaleczka Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 07.10.03, 12:02
      ciekawe czy będzie jeszcze mniej osób jeżdzących na rowerach gdy wprowadzą OC
      na rowery. oni są nienormalni
      • paladin Re: czy ktos jezdzi na rowerze? 07.10.03, 16:22
        hehe

jasne przeciez rowerzysci jezdza jak wariaci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka