Gość: zuzia IP: 213.76.128.* 30.07.03, 14:31 która się wam podoba w1.827.telia.com/~u82705365/laski/laskilaski.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boby Re: super LASKI IP: *.pl 30.07.03, 16:01 Trzy zakręcone laski całe w barwnych tatułażach.- sa super - polecam :):) hej Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: super LASKI 30.07.03, 17:39 lubie brunetki wiec wybieram te ktore sa ciemnego koloru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: super LASKI 31.07.03, 16:49 Wchodziłem na wątek z wypiekami na policzkach licząc na jakieś namiary na lokalne super laski :-) Te które obejrzałem też fajne, tylko jakieś drętwe i nieruchawe, znaczy stacjonarne zanadto... ---egzemplifikacja---chaosu------v-o-n---s-t-e-r-n----- Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: super LASKI 01.08.03, 08:13 wiedziałam, że panowie będą mięli wypieki na twarzy........chciałabym zobaczyć twoja minę, bo miny facetów u mnie w pracy były niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: super LASKI 01.08.03, 10:23 jesli chodzi o takie "stacjonatne laski" to kurcze super sprawa idziesz z taka na impreze mowisz stoj tutaj i zaka zywa to stoi albo nie a ta "nieruchawa troche" to stoi a i po drugie to ja cie bija to mozesz w obronie wlasnej uzyc swego osprzetu -0 tu polecam metalowe baddziej niz drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: super LASKI 01.08.03, 11:55 no i taka nic od ciebie nie chce, ani drogich perfumek, ani biżuterii, ani sie nie wstawi, a nieść ją łatwo bo lekka Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: super LASKI 01.08.03, 11:59 same korzysci plyna z uzytkowania takiej laski :) ale jednak chyba bym wolal taka ciepla i miekka i do ktorej mozna sie normalnie po ludzku zwrocic i pogadac troche... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: super LASKI 01.08.03, 16:46 dzieki ale nie staram sie za bardzo szukac same sie znajda jak maja sie znalezc. :) Odpowiedz Link Zgłoś