Dodaj do ulubionych

znowu forum padło

13.09.04, 19:22
czy mi się wydaje czy znowu nasze forum padło?
nikt nie pisze(prócz mnie)hihhiiih
to ja tu próbuję jakoś rozruszać szanowne towarzystwo..i NIC
Pozdrawiam wieczornie....
Obserwuj wątek
    • amadeuszk Re: znowu forum padło 14.09.04, 13:00
      No tak bywa, ale po nocy przychodzi dzień:)) Proponuję zaglądać też czasami na
      forum kętrzyńskie na oficjalnej stronie Urzędu Miasta Kętrzyn
      members.lycos.co.uk/ke3n/phpBB2/index.php . Tam też nie jest najlepiej
      z "frekwencją" ale można powiedzieć że żyje i ma się całkiem nieźle,lepiej niż
      te tutaj, gdyż o tym nie każdy wie.
      • usher1 Re: znowu forum padło 14.09.04, 15:22
        Tak niestety bywa, popieram amadeuszka:D Forum na oficjalnej stronie UMK jest o
        wiele częściej odwiedzane od tego forum. Ja sam chyba przejde całkowicie na UMK
        forum:D Myślę, że tam bedzie o wiele lepszy klimat:) Nie wiem co wy o tym
        sądzicie. Czy jest sens w ogóle na siłe coś pisać:D
        • xisk Re: znowu forum padło 14.09.04, 17:08
          no tak.... a wszyscy tylko narzekaja..... mam nadzieje, ze jak juz skonczy sie
          lato i bedzie robic sie szybko ciemno i bedzie zimno, to wiecej ludzi bedzie
          uzywac netu i czasem zajrzy na "nasze forum" i zobaczy rozpaczliwe proby
          rozruszania tego forum ;)
          pozdro dla wszystkich!
          • yoolcia1 Re: znowu forum padło 15.09.04, 16:23
            witajcie!
            no więć chcę powiedzieć,że nie mogę się zalogować do tamtego forum.coś się chrzani!!!!!!
            • amadeuszk Re: znowu forum padło 15.09.04, 18:35
              A to dziwne ... A jak to się objawia to "chrzanienie"? Może będę wiedział o co
              chodzi. Przecież wystarcza podać login i hasło tak jak tutaj, albo spróbuj może
              założyć nowe konto np yoolcia2
          • amadeuszk Re: znowu forum padło 15.09.04, 18:44
            xisk napisał:

> no tak.... a wszyscy tylko narzekaja..... mam nadzieje, ze jak juz skonczy
            sie
            > lato i bedzie robic sie szybko ciemno i bedzie zimno, to wiecej ludzi bedzie
            > uzywac netu i czasem zajrzy na "nasze forum" i zobaczy rozpaczliwe proby
            > rozruszania tego forum ;)
            > pozdro dla wszystkich!
            Ja tam zaglądam tu równie często jak na tamte forum...więcej mam
            do "gazetowego" większy sentyment mimo że nie piszę tu regularnie. Po prostu
            częściej jest martwe niż żyje. Dlatego zgadzam się z Usherem że ciężko jest
            tworzyć coś na siłę.
            • yoolcia1 Re: znowu forum padło 16.09.04, 12:43
              objawy nielogowania się były takie:(zapomniałam wlączyć capsa...)-o,ja głupia nimfomanka....hiihihii
              tamte forum jakoś dziwnie chodzi-niepodoba mi się:((

P.S. niedźwiedzia odwrócili nosem w stronę banku.....hmm..ciekawe dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka