25.09.04, 23:43
TAK CZYTAM I PONOWNIE NASUWA MI SIĘ PYTANIE: czy towarzystwo przyjacił kętrzyna -to wogle działa?
czy coś robią konkrtenego dla miasta?

moim pomysłem jest by zorganizować jakieś kwesty na jakiś zbozny cel.
niedługo jest swięto zmarłych-więc mozna pomysleć ,zorganizować kwestę na cmentarzach by uratować jakiś pomnik ...
przecież niejesteśmy rdzennymi mieszkańcami tych ziem,nasi dziadkowie przyjechali z całej polski w ramach przesiedlenia,więc od ponad pół wieku-to jest nasze miasto..
Kiedyś mieszkali tu inni ludzie,mieli swoje zabytki, swoje kultowe miejsca,które szanowali-więc przyjżyjmy się temu bliżej, zróbmy coś od siebie.
Obserwuj wątek
    • gorka.poznanska Re: yoolcia 25.10.04, 22:20
      Tak, znajdzmy jakies serwer i zalozmy nastepne forum dla mieszkancow
      Ketrzyna ... Ludzie musza w koncu ze soba rozmawiac ;-))
      • yoolcia1 Re: yoolcia 04.11.04, 17:01
        przecież rozmawiamy!!!!!!!!!!!!
        wystarczy by wymienili admina na forum UMK-bo jest do bani!!!!!!
        tam jest więcej ludzi niż tu- za to adnim powinien iść na kuronia :)))
        • gorka.poznanska Re: yoolcia 04.11.04, 22:48
          yoolcia1 napisała:

> przecież rozmawiamy!!!!!!!!!!!!
          Ja tego monologu, ktory uprawiam na tym forum od tygodni rozmowa bym nie
          nazwal ...

> wystarczy by wymienili admina na forum UMK-bo jest do bani!!!!!!
          > tam jest więcej ludzi niż tu- za to adnim powinien iść na kuronia :)))

No to przeniescie sie z UMK'a tutaj. Pan Zamek jest w porzo - nic nie mowi,
          tzn. ma wszystkie niezbedne cechy dobrego admina ;-)

• zamek :)) do Górki 04.11.04, 23:59
            Zamek jest tu codziennie...
            • gorka.poznanska Re: :)) do Górki 05.11.04, 00:09
              Alez Pan ... blyskawiczny ...
              • yoolcia1 Re: :)) do Górki 05.11.04, 10:07
                no właśnie!
                monolog.....nic nowego..każdy z nas.. co jakiś czas próbuje reanimować to forum
                -odnośnie forum UMK- to nie bardzo je lubię..a o tym forum mało kto wie...
                pan ZAMEK-musi błyskawicznie reagować :)))
                pozdrawiam.....
                • gorka.poznanska Forum - reaktywacja 09.11.04, 00:31
                  Chyba nie mamy szans na reaktywacje. 4 aktywnych forumowiczow, to ciut za malo,
                  zeby odtworzyc gatunek :-( Intuicja mi mowi, ze masa krytyczna to ponad 10
                  osob... Ale Ketrzyn jest widocznie za maly, zeby taka liczbe zawodnikow
                  wystawic :(
                  • yoolcia1 Re: Forum - reaktywacja 10.11.04, 22:24
                    zobacz co dzieje sięna mrągowskim forum-tam to dopiero nuuuuda...
                    admin z forum UMK-proponuje rozsyłać linki..po znajomych...
                    a może my będziemy roznosić ulotki po domach...:))
                    albo niczym Jehowi...będziemy zaczepiać ludzi na ulicach i namawiać na udział w forum...hihihiihh
                    • gorka.poznanska Re: Forum - reaktywacja 11.11.04, 09:39
                      A pisaliscie, ze admin UMK jest taki beznadziejny. A tu prosze, stara sie
                      rozruszac swoje forum. To mu sie liczy na plus. Watpie, by oczekiwal, zeby
                      zaczepiac nieznajomych itd...
                      • yoolcia1 Re: Forum - reaktywacja 11.11.04, 10:02
                        ja myślę,żę goście forum..powinni się zintegrować w jakimś pubie....
                        alkohol łagodzi obyczaje i rozwiązuje języki....(ja wtedy świetnie mówię po japońsku)
                        bo na trzeźwo -to widać jak jest:))
                        • gorka.poznanska Re: Forum - reaktywacja 13.11.04, 14:16
                          Yoolcia,
                          A wyobrazalas sobie, jak by wygladala ta impreza, gdybysmy chcieli zachowac
                          proporcje forumowe?

Przy stoliku siedzielibysmy sami, ja i ty. Na piec minut przysiadlby sie
                          Amadeusz. Z daleka pomachalby nam Zamek, a w tzw. miedzyczasie w bialej koszuli
                          i z oliwka w reku nadlecialaby Nestusia-dziewica, zeby sie o droge zapytac...
                        • zamek Re: Forum - reaktywacja 13.11.04, 15:44
                          yoolcia1 napisała:

> (ja wtedy świetnie mówię po japońsku)
                          Jako-tako?
                          • amadeuszk Re: Forum - reaktywacja 13.11.04, 16:04
                            He,he .... ciekawy obraz spotkania, ale cóż tak wygląda forum, Ja mam podobny
                            problem tylko na forum UMK. Pierwszy mój wpis na forum, był właśnie tutaj, ale
                            potem przeniosłem się na UMK, gdyż wydawało mi się że ma się nieźle i ma jaką
                            taką frekwencję. A teraz ... mam wrażenie że jestem tam prawie sam. Innym
                            aktywnym uczestnikiem jest Yomarin, który wcześniej próbował działać tutaj,
                            ale .... Próbowałem już wszystkiego,podobnie jak On wcześniej tutaj,
                            proponowałem różne tematy, od poważniejszych do bardziej humorystycznych i
                            odzew jest raczej znikomy. A szkoda ... bo to naprawdę jest fajna możliwość
                            wyrażania swojego zdania. Można zawsze zmienić forum na takie na którym zawsze
                            coś się dzieje, ale to już nie to samo ... co kętrzyńskie, to kętrzyńskie.

Pozdrawiam wszystkich aktywnych forumowiczów.
                            • yoolcia1 Re: Forum - reaktywacja 13.11.04, 17:03
                              hmmm i cóż jam powiedzieć....hmmm.
                              górko poznańska-czy to jakaś nieśmiała propozycja spotkania ??
                              może.....zaczątek romansu?(HHIHHHIIII)
                              zresztą jak nie spróbujemy to nie zobaczymy...hihhihi
                              LUDZIE,GÓRKA POZNAŃSKA ORGANIZUJE SPOTKANIE DLA AKTYWNYCH GOŚCI NASZEGO PORTALU!!!!!!!ZAPRASZAM :))) W IMIENIU GÓRKI POZNAŃSKIEJ...:)))
                              • gorka.poznanska Re: Forum - reaktywacja 13.11.04, 18:58
                                yoolcia1 napisała:
                                > zresztą jak nie spróbujemy to nie zobaczymy...hihhihi

Yoolcia - toz to brzmi jak oswiadczyny !
                                No swiat na glowie stanal - dziewczyny publicznie oswiadczaja sie facetom na
                                forum...
                                No waham sie jeszcze, zeby Ci odpowiedziec TAK. No wiesz, zona, dzieci ... Nie
                                bedzie Ci to przeszkadzac?
    • amadeuszk Re: yoolcia 13.11.04, 20:09
      Ty to Chłopie masz szczęście ... dziewczyny same Ci się oświadczają :)) i to na
      forum, przy komplecie publiczności ... Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę :))
      GRATULACJE !!!
      • yoolcia1 Re: do górki poznańskiej 13.11.04, 21:37
        górko ty moja :))))
        żona mi wogle nie przeszkadza ,a dzieci-no przecież wszystkie dzieci nasze są...czyż nie?(wogle to dużo ich tam naklepałeś???)
        albio inaczej:dzieci i szklanek nigdy za wiele!
        już tęsknię.....pa,słońce ty moje:))))
      • yoolcia1 Re: do Amadeuszka.. 13.11.04, 21:39
        pozwól,że zrzucę na twe barki obowiązek drużbanta!
        wiesz,nie odmawia się-bo to pecha młodej parze przynosi....hihhi
        nic się nie martw-górka za wszystko płaci:))
        • yomarin Re: do Amadeuszka.. 14.11.04, 13:58
          A weselicho jakies bedzie? Jesli tak to czuje sie zaproszony :)
          • yoolcia1 Re: górka poznańska-płaci! 14.11.04, 15:53
            Przecie mówie ,że płaci...górka.....

koledzy więcej wiary!
    • gorka.poznanska Re: yoolcia 14.11.04, 18:59
      No chyba nie wywine sie.
      Yoolcia publicznie owinela mi glowe chusta i zakrzyknela: Moj Ci on!

Witaj wiec w moim haremie podwiko ...
      • yoolcia1 Re: do górki 14.11.04, 19:50
        górko...teraz to chyba powinniśmy być na priv???
        • gorka.poznanska Do Yoolci 16.11.04, 22:03
          Yoolcia,
          Sprawdz poczte na gazecie.

Poczuwajac sie do roli mezczyzny na tym forum, udalem sie na polowanie do
          pobliskiego zoo i swoim szybkostrzelnym aparatem "Zorka 5" ustrzelilem grubego
          zwierza. I Ci go przeslalem na szczescie.

• yoolcia1 Re: Do górki 17.11.04, 00:23
            słoń na szczęscie?-górko ty mi wystarczysz...hihiihh
            mam nadzieję,że wystarczysz..hmm...

całuski...
    • amadeuszk Re: yoolcia 15.11.04, 12:09
      Drużbą, będę drużbą !!! A ja myślałem że takie internetowe małżeństwa to tylko
      w gazetach opisują, a tu masz !! Samo życie, najprawdziwsza prawda!!! A jakąś
      transmisję z nocy poślubnej planujecie?
      • yoolcia1 Re: no i zwiał!! 18.11.04, 07:21
        No tak...jak to na feceta przed ślubem -górka był-tylko teoretycznie zabujany.
        a co do czego -to jakoś zamilkł a i postów nie sle.....
        faceci!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka