IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.06.02, 11:56
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że dla rozruszania forum Burmistrz
naszego miasta postanowił w porozumieniu z Zarządem ufundować nagrodę dla
osoby, która zamieści najwięcej swoich informacji na naszym forum. I tu
niespodzianka: ma to być odlane w brązie miniatorowe popiersie szefa jednego z
wiodących w mieście zakładów pracy (trwają dyskusje którego).
Wąbrzeźniacy do dzieła !
Obserwuj wątek
    • maatti Re: Nagroda 11.06.02, 13:04
      Gość portalu: NIN napisał(a):

> Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że dla rozruszania forum Burmistrz
      > naszego miasta postanowił w porozumieniu z Zarządem ufundować nagrodę dla
      > osoby, która zamieści najwięcej swoich informacji na naszym forum. I tu
      > niespodzianka: ma to być odlane w brązie miniatorowe popiersie szefa jednego z
      > wiodących w mieście zakładów pracy (trwają dyskusje którego).
      > Wąbrzeźniacy do dzieła !

brazowe popiersie:) niezle:)
      Matti

• Gość: KAB Re: Nagroda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:52

> "ma to być odlane w brązie miniatorowe popiersie szefa jednego z
      > wiodących w mieście zakładów pracy (trwają dyskusje którego)"

No to może udzielimy pomocy i rozpiszemy na łamach forum konkurs na wiodący
      zakład pracy w Wąbrzeźnie. UWAGA! Promocja własnych firm surowo zabroniona:)))
      Zobaczymy co z tego wyniknie? Zapraszam do zabawy!!!

• Gość: NIN Re: Nagroda IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.06.02, 14:58
        Stawiam na EKOSYSTEM, zbiórka śmieci, rozrzucanie obornika po
        trawnikach ......... bliskie mi klimaty.
        • Gość: KAB Re: Nagroda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:34

> Stawiam na EKOSYSTEM, zbiórka śmieci, rozrzucanie obornika po
          > trawnikach ......... bliskie mi klimaty.

No i pięknie! Nareszcie jakiś wątek rozwija się w prawidłowym kierunku, a nie
          tylko iloma to wątkami i postami prześcigamy okoliczne miasta. Mam nadzieję, że
          to nie koniec!!!
          Mój typ to Urząd Pracy. Uzasednienie:
          - miła i kompetentna obsługa
          - stale wzrastająca liczba klientów

• Gość: Maciek Re: Nagroda IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 12.06.02, 18:46
            Gość portalu: KAB napisał(a):
            > to nie koniec!!!
            > Mój typ to Urząd Pracy. Uzasednienie:
            > - miła i kompetentna obsługa
            > - stale wzrastająca liczba klientów

Cale szczescie ze wzrastajaca liczba klientow; bo juz myslalem ze napiszesz
            - stale wzrastajaca liczba.....personelu :))

• Gość: PEGAS Re: Nagroda IP: *.Wabrzezno.com.pl 12.06.02, 21:36
              Ja natomiast proponuje wąbrzeski ZOZ, w końcu to jedna z wiekszym firm i w
              dodatku tak bardzo noszona na łamach róznych madiów - patrz np. afera z
              pogotowiem ratunkowym. Taka nagroda niwątpliwie poprawiłaby wizerunek ZOZ-u jak
              i samych pacjentów. No bo w końcu skoro ZOZ, dostaje nagrody to musi tutaj byc
              świetnie.
              • Gość: KAB Re: Nagroda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 09:21
                Gość portalu: PEGAS napisał(a):

Taka nagroda niwątpliwie poprawiłaby wizerunek ZOZ-u jak
                >
                > i samych pacjentów. No bo w końcu skoro ZOZ, dostaje nagrody to musi tutaj byc
                > świetnie.

Myślę, że przede wszyskim liczba zachorowań w mieście radykalnie by spadła
                (popiersie które leczy?). Natomiast istnieje realne zagrożenie, że wzrosła by
                liczba pacjentów spoza Wąbrzeźna. Któż po takiej akcji promocyjnej w
                ogólnopolskich mediach nie chciałby leczyć się właśnie tutaj. Plusem tejże akcji
                na pewno jest również oszczędność na paliwie w pogotowiu. Chory woli zadzwonić
                po taxi albo doczołgać się sam, niż czekać albo dzwonić po karetkę.
                Jedynym minusem jest to, że ZoZ bedzie zmuszony zwiększyć zatrudnienie. Niezbędna
                będzie osoba od public relations. Chociaż właściwie przy stale wzrastającym w
                mieście bezrobociu myślę, że znajdzie się ktoś z rodziny pracowników ZOZ, którego
                będzie można wcisnąć na to miejsce. Wiadomo co swój to swój...:(((

• Gość: NIN Re: Nagroda IP: gateway.d* / 10.3.36.* 13.06.02, 16:15
                  Zgadzam się ze stwierdzeniem, że co swój to swój.
                  W związku z tym przedsiębiorstwa komunalne i instytucje miejskie oraz powiatowe
                  powinny być w dobie prywatyzacji oddane w ręce zo bardziej znaczących rodów w
                  naszym mieście.
                  Idziesz powiedzmy do Sanepidu oddać kał, za tydzień stawiasz się po wyniki i
                  okazuje się, że według nich masz nosówkę i musisz zgłosić się do weterynarza na
                  przyjęcie zastrzyku usypiającego (bo Pani pomyliła probówki).
                  Idziesz wtedy wkurzony do domu, wyzywasz cały system i wszystkich biednych
                  ludzi tam pracujących. Po prywatyzacji będziesz miał jednego wroga: szacowną
                  rodzinę X, kóra przejmie wpływy w Sanepidzie. I jeszcze jedno: nikomu nie
                  przyjdzie do głowy żebranie o pracę w takiej instytucji, jeśli nie będzie miał
                  powiązań z rodziną panującą. Zaoszczędzi to bezrobotnym niepotrzebnych nerwów i
                  złudnych nadzieji co do tego, że liczy się wiedza i umiejęności, a nie
                  znajomości (rym niezamierzony).
    • Gość: iqra Re: Nagroda IP: 80.51.243.* 22.04.03, 21:00
      i kto to byl?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka