Gość: Maciek IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 23.06.02, 05:58 Czy znacie jeszcze inne linki, poza tym ktory podaje ponizej, gdzie mozna znalezc cos o Wabrzeznie ?? www.wabrzezno.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAB Re: Wabrzezno w internecie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 13:09 Dziasiaj natknąłem sie przez przypadek;-))) na dwa adresy, które gorąco polecam: 1/ www-users.mat.uni.torun.pl/~jacman 2/ www.kki.net.pl/lowno/ No i jakie są Wasze wrażenia? Macie jakieś pomysły i propozycje dla łebmajstrów owych stron piszcie. No i wypadałoby do nich napisać coby umieścili linki do tego forum, wszak promować się należy. Mi osobiście najbardziej podobało się motto ze strony głównej punktu drugiego;-) A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Wabrzezno w internecie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:37 A ja cały czas z uporem maniaka dźwigam ten krzyż;-)) Właśnie natknąłem się w wyszukiwarce (jak zwykle przypadkiem:-)) na ciekawy adres kafejki internetowej w Wąbrzeźnie. Adres niestety nieaktywny, ale wyszukiwarka opisywała tą stronę jako "Strona kafejki internetowej z Wąbrzeźna oraz kanału #interlook. Zapraszamy. www.interlook.prv.pl/". Zachęcony odpaliłem m-irca, i wszedłem na kanał #interlook i #wabrzezno. O zgrozo:-)))))))))))))) Nikogo nie było, ale były nicki osób tam przebywających. Zapamiętałem cipulkę i kutasika (inne o podobnym wydźwięku), nie wiem dlaczego:-)))))) Wąbrzeźno w internecie!!! Miasto sexu i biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wabrzezno w internecie IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 13.07.02, 04:26 Gość portalu: KAB napisał(a): ) Wąbrzeźno w internecie!!! Miasto sexu i biznesu.> Masz racje; bo sex to byl i bedzie zawsze dobry business :)) Odpowiedz Link Zgłoś