Dodaj do ulubionych

Wabrzezno w internecie

IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 23.06.02, 05:58
Czy znacie jeszcze inne linki, poza tym ktory podaje ponizej, gdzie mozna znalezc cos o
Wabrzeznie ??
www.wabrzezno.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: KAB Re: Wabrzezno w internecie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 13:09
      Dziasiaj natknąłem sie przez przypadek;-))) na dwa adresy, które gorąco polecam:
      1/ www-users.mat.uni.torun.pl/~jacman
      2/ www.kki.net.pl/lowno/
      No i jakie są Wasze wrażenia? Macie jakieś pomysły i propozycje dla łebmajstrów
      owych stron piszcie. No i wypadałoby do nich napisać coby umieścili linki do tego
      forum, wszak promować się należy.
      Mi osobiście najbardziej podobało się motto ze strony głównej punktu drugiego;-)
      A Wam?
    • Gość: KAB Re: Wabrzezno w internecie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 11:37
      A ja cały czas z uporem maniaka dźwigam ten krzyż;-)) Właśnie natknąłem się w
      wyszukiwarce (jak zwykle przypadkiem:-)) na ciekawy adres kafejki internetowej w
      Wąbrzeźnie. Adres niestety nieaktywny, ale wyszukiwarka opisywała tą stronę
      jako "Strona kafejki internetowej z Wąbrzeźna oraz kanału #interlook. Zapraszamy.
      www.interlook.prv.pl/". Zachęcony odpaliłem m-irca, i wszedłem na kanał
      #interlook i #wabrzezno. O zgrozo:-)))))))))))))) Nikogo nie było, ale były nicki
      osób tam przebywających. Zapamiętałem cipulkę i kutasika (inne o podobnym
      wydźwięku), nie wiem dlaczego:-)))))) Wąbrzeźno w internecie!!! Miasto sexu i
      biznesu.
      • Gość: Maciek Re: Wabrzezno w internecie IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 13.07.02, 04:26
        Gość portalu: KAB napisał(a):
        ) Wąbrzeźno w internecie!!! Miasto sexu i biznesu.>

Masz racje; bo sex to byl i bedzie zawsze dobry business :))
    • Gość: ???? Re: Wabrzezno w internecie IP: 80.51.243.* 22.04.03, 20:52
      ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka