Dodaj do ulubionych

Najbardziej bzdurny program tiwi

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 07:36
Wczorak po 22 skacząc po kanałach tiwi trafiłem na program Club, w którym
emitowano program "Potyczki Jerry'ego Springera". Program polega generalnie
na tym, że facio zaprasza ludzi po to żeby swoim partnerom mówili, że ich
zdradzają lub opuszczają dla kogoś innego itd. I tak zaprosił laskę, która
poznała pewną parkę. Najpierw przespała się z facetem potem z jego partnerką.
No i ten facet ma powiedzieć swojej lasce że ją zdradził. Laska się wkurza
mówi że to koniec i nagle wchodzi ta laska która spała z obojgiem i mówi że
oprócz tego, że spała z tym chłopakiem to także z jego dziewczyną. Dziewczyna
mówi, że to nie jest zdrada, bo one oboje są kobietami. Publiczność szaleje
laski się wyzywają, w głośnikach ciągle "piiip", laski się zaczynają
naparzać, gościu nie wie co się dzieje, wkraczają bramkarze, ekstaza wśród
publiki.
Widzieliście coś bardziej bzdurnego???
Obserwuj wątek
    • Gość: NIN Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 09:03
      POLSAT, Polonia1, TV4, TVN7.
      • Gość: maciej Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 09:20
        Ja dodam jeszcze Romantica - pobija wszystkie wcześniejsze
        • Gość: Figo Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 09:48
          Ale opowiedzcie o audycji, najbardziej głupiej i bzdurnej jaką kiedykolwiek
          ogladaliście. Ja na przykład oglądałem kiedyś aranską listę przebojów na jakimś
          tam kanale (nie pamiętam nazwy) z satelity. Dałem radę gdzieś ok. 10 minut.
          Takich wyjców jeszcze chyba nie słyszeliście i co za język dźwięczny.
          • Gość: NIN Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 10:18
            Ciężko coś wybrać. Jest cała masa kretyńskich programów na TVN i Polsacie. Ja
            np. nie trawię Rozmów w toku. Dla mnie "obnażanie" się za kasę przed ludźmi
            jest gorsze niż "dawanie ciała". Baba prowadząca - koszmar, najgorszy typ
            dziennikarstwa. Dla mnie gorszy szajs niż BigBrother i telenowele.
    • Gość: maciej Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: *.Wabrzezno.com.pl 17.07.02, 20:33
      Śpewające fortepiany. mam wrażenie, że to wszystko jest takie sztuczne.
    • sant.ander Re: Najbardziej bzdurny program tiwi 17.07.02, 23:21
      Kiedyś na TVN był program "Urzekła mnie Twoja historia" z prowadzącym
      Miszczakiem, może nie był najbzdurniejszy, ale na pewno najnudniejszy.
      Poza tym "Zerwane więzi" i "Wybacz mi" to jedne z bardziej bzdurnych pozycji w
      telewizji.
      • Gość: maciej Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: *.Wabrzezno.com.pl 18.07.02, 00:19
        sant.ander napisał:

> Kiedyś na TVN był program "Urzekła mnie Twoja historia" z prowadzącym
        > Miszczakiem, może nie był najbzdurniejszy, ale na pewno najnudniejszy.
        > Poza tym "Zerwane więzi" i "Wybacz mi" to jedne z bardziej bzdurnych pozycji
        w
        I tutaj w całości sie z Tobą zgodzę - krótko mówiąc te programy to typowa
        komera-wyciskacze łez dla ludzi a to wszystko po to aby troche kasy nabić.
    • Gość: PEGAS Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: *.Wabrzezno.com.pl 29.08.02, 20:52
      Podobno od 1 września Polsat rezygnuje z disco polo i wprowadzi nowy reality
      show - będzie to program WILLA - gdzie na tydzień zamknie się znany VIPY. Min.
      swoją kandydaturę zgłosili Violetta Willas, Jerzy Urban i Skiba z Big Cyca. To
      będą dopiero jaja i chyba zacznę oglądać tego typu programy. A swoją drogą sam
      się sobie zaczynam dziwić dlaczego?
      • Gość: Figo Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 08:41
        Bo to będzie chyba śmieszne. Wyobraźcie sobie bogobojna Violetkę, a razem z nia Skibę (jeszcze mogliby mu dorzucic Konja), będzie jazda. Gorsze jest to, że w moim telewizorku nie ma Polsatu (a może to dobrze), chociaż nie bo się zaczyna niedługo Liga Mistrzów i trzeba będzie się przenieśc w inne miejsce (bar?), żeby obejrzec mecz.
    • Gość: PEGAS Re: Najbardziej bzdurny program tiwi IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.09.02, 14:27
      Wiadomości na TVP1 - sama kłamstwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka