Dodaj do ulubionych

POCZTA POLSKA - to uczciwa firma

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:03
Wczoraj spotkała mnie niespodzianka - dostałem przekaz pieniężny i dalej na
pocztę - nie miałem pojęcia co to jest. okazało się że Poczta polska oddaje
mi 3 zł za mylnie pobraną opłatę prowizyjną za gaz. Troszeczkę rozśmieszyło
mnie to, ze czekałem w kolejsce za 3 zety.
Ale za to jaka ucziwa firma - komu by sie teraz chciało tak dbać o klienta.
jestem naprawdę zaskoczony - mile.
Obserwuj wątek
    • Gość: Figo Re: POCZTA POLSKA - to uczciwa firma IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:13
      Stary nie badź naiwny. I tak kasuja jak za zboże. Raz w życiu oddadza ci 3 zł i na tym koniec (a może mieli kontrolę, czy cuś). Jak dostanę paczkę to też mi przysyłaja jakiś świstek żebym napisał czy Pan był miły, czy nie wział za dużo kasy itp. W dupę z tym. Nie wierzę żadnej instytucji. Jak mam coś zapłacic to jestem bardziej dociekliwy od porucznika Borewicza
    • Gość: KAB Re: POCZTA POLSKA - to uczciwa firma IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:16
      Może pomyłka wyniknęła na skutek tego, że panie dostały komputery. Byłem
      świadkiem przerażającej sceny, w której pan informatyk tłumaczył pani w okienku
      obsługę programu bodajże do przyjmowania kasy (program skrajnie debilny tzw.
      juzer frendli). Pani wyglądała jakby jej całą rodzinę na jej oczach zabijali.
      Ciekawe ile tego dnia miała wpadek z kasą?
      • Gość: PEGAS Re: POCZTA POLSKA - to uczciwa firma IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:36
        Co sie dziwiwszKAB - jak te panie jeszcze nie tak dawno liczyły na liczydłach i
        maszynkach do liczenia, a tutaj magiczne słowo komputer paraliżuje całe systemy
        nerwowe naszych pań z poczty.
        • Gość: KAB Re: POCZTA POLSKA - to uczciwa firma IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:42
          Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Co sie dziwiwszKAB - jak te panie jeszcze nie tak dawno liczyły na liczydłach
          i
          >
          > maszynkach do liczenia, a tutaj magiczne słowo komputer paraliżuje całe
          systemy
          >
          > nerwowe naszych pań z poczty.

Mogli je chociaż na jakieś dwuletnie kursy obsługi tego programu posłać. Piszę
          programu, bo z pewnością system został tak spreparowany, że program startował
          automatycznie (inna sytuacja nie mieści mi się w głowie).
          Jako żywo staje text z Misia inkasenta gazowego:
          - To zasadniczo to pan musi się na tym znać
          - No teraz to już nie, bo mamy KOMPUTER, ale on się i tak zawsze mysli przy
          dodawaniu. Nie było miesiąca żeby się nie pomylił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka