Dodaj do ulubionych

Wąbrzeskie dupcie

IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 21.11.02, 18:37
Czołem,
byłem kiedyś w Wąbrzeźnie i nie ma tam żadnej fajnej laski. Są tylko jakieś
stare baby i lodociągacze.Proszę o odpowiedź- tylko przemyślane.

Pozdrowienia i jak się uda pozdrówcie Robin Hooda.
Obserwuj wątek
    • Gość: NIN Re: Wąbrzeskie dupcie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.11.02, 07:25
      Gość portalu: ferde napisał(a):

> Czołem,
      > byłem kiedyś w Wąbrzeźnie i nie ma tam żadnej fajnej laski. Są tylko jakieś
      > stare baby i lodociągacze ....

.... czyli generalnie odpowiadala ci atmosfera tego miasta. Czekamy na dalsze wypowiedzi - tylko przemyślane. Inicjacja wypadła okazale. pzdr
      • Gość: KAB Re: Wąbrzeskie dupcie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 08:28
        Gość portalu: NIN napisał(a):

> Inicjacja wypadła okazale. pzdr

Nieco się co prawda oślinił, ale są widoki na przyszłość;-)
        • Gość: PEGAS Re: Wąbrzeskie dupcie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 22.11.02, 08:43
          To po co tutaj przyjeżdżasz jak tylko w Wąbrzeźnie są stare baby i lodo.....
          Zmień miasto na Bydgoszcz np
          • Gość: Figo Re: Wąbrzeskie dupcie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.12.02, 15:06
            Przyjechał chłop potrenowac ciagnięcie ;-))))))))) I jak było????? Jakieś wrażenia artystyczne????
            • Gość: PEGAS Re: Wąbrzeskie dupcie IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 05.12.02, 22:20
              Po czterech godzinach puscił .....pawia.......
    • antypegasnininneglaby Re: Wąbrzeskie dupcie 12.12.02, 13:01
      Gość portalu: ferde napisał(a):

> Czołem,
      > byłem kiedyś w Wąbrzeźnie i nie ma tam żadnej fajnej laski. Są tylko jakieś
      > stare baby i lodociągacze.Proszę o odpowiedź- tylko przemyślane.

Nad czym tu kurwa myśleć. Laski są, tylko ciągnąc nie ma komu. A może chciałbys
      swoją wsadzić w jakąś dupcię? Popytaj najpierw sąsiadów, a dopiro potem kuwa
      ruszaj w Polske.
    • Gość: PEGAS Re: Wąbrzeskie dupcie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:29
      Teraz chodzą grubo poubierane, że ciężko wyczuć czy to dupcia czy anty - dupcia.
      • Gość: Figo Re: Wąbrzeskie dupcie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.01.03, 08:14
        Masz ryj jak głab. (sorki dla wrażliwców i artsytów)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka