24.12.03, 12:15
Ludzie oglądajcie w święta wydanie światowe "Idola" podobno (jak piszą w
prasie) Wojewódzki robi z siebie debila. Czekam na komentarze. (Jak mnie ten
gość wk... to nie macie pojęcia).
Obserwuj wątek
    • naka Re: IDOL 24.12.03, 12:24
      Spoko Figo - jak starczy czasu bede ogladac !!
      • Gość: Maciek Re: IDOL IP: *.ssss.gouv.qc.ca 24.12.03, 13:41
        Ja tez nastawiam sie na ogladanie Idola wieczorem 25-go.
      • nin15 Re: IDOL 24.12.03, 13:43
        idola widziałem raz i nie było tam wojewódzkiego.
        pamiętam gościa z radiowej trójki i nieodżałowanego Brumu. chciałbym żeby te miętki chłopaczki z zetek i rmfów mieli taki gust muzyczny jak ten gościu.
        nie kumam po co udziela się w polszmacie. pewnie zbiera na dom i nowy samochód. widac każdy musi kiedyś skur...

wesołych świat wszystkim.
    • kawu Re: IDOL 25.12.03, 21:59
      I robi! Osobiście oglądam jego program... Lubię jego program... Ale jak teraz
      wygląda nasz kraj w oczach innych? I jeszcze ta polemika Ali z nim...
      Ech...
      • figo15 Re: IDOL 29.12.03, 08:22
        I jak wam się podobał krawat Samoobrony symbolizujący "ludzi, którym się nie
        powiodło" oraz dwie flaszki wódki (teraz już na pewno mają nas za nałogów).
        • nin15 Re: IDOL 29.12.03, 09:23
          miał wystapic z brylantyna we włosach i przedstawic się jako fan Sinatry.
          przecież chlamy przy byle okazji, w wyborach głosujemy na samoobronę i lsd. nie ma więc o co droczyc się na kubusia.
          • naka Re: IDOL 29.12.03, 10:10
            • nin15 Re: IDOL 29.12.03, 10:20
              wojewódzki wizytówka naszego pięknego kraju???!!!! bez przegięcia. kogo on reprezentuje? najwyżej siebie. nikt go nie wybierał. co najwyżej paru kolesi z polszmatu. podobnie jak to spiewajace pudło, którego makijaż postarza co najmniej o 10 lat.
              w innych krajach oglada to miej więcej taka sama publicznośc jak u nas. nie przejmowałbym się.
            • nin15 Re: IDOL 29.12.03, 10:22
              wojewódzki wizytówka naszego pięknego kraju???!!!! bez przegięcia. kogo on reprezentuje? najwyżej siebie. nikt go nie wybierał. co najwyżej paru kolesi z polszmatu. podobnie jak to spiewajace pudło, którego makijaż postarza co najmniej o 10 lat.
              w innych krajach program ma mnij wiecej tego samego typu publicznośc jak u nas. nie przejmowałbym się.
              • ziontrain Pindol? 29.12.03, 10:40
                Wolę wojewódzkiego niż ta janosz (janos?, janas?, córka trenera janasa?)
                • lynch1 cytat z innego forum 29.12.03, 10:53

" większośc ludzi wypowiadajacych się na ten temat jest już tak dalece przesiaknieta tym gównem,że nie stać ich na głębsza refleksję poza powierzchowna oceną zachowania klowna,który w tym wszystkim i tak robi najlepsza robote, pokazujac absurd jakim jest ten program (choć wątpie, iż celowo;) a rozrywka, jak to z definicji wynika do refleksji nie zmusza niestety, choć pamietam czasy, kiedy muzyka była sztuką a nie tylko rozrywką. "
                  • Gość: Maciek Re: cytat z innego forum IP: *.ssss.gouv.qc.ca 29.12.03, 15:06
                    No wiec, nie majac dostepu do stacji ktora transmitowala anonsowany a jakze na
                    tym forum przez samego wykonawce striptease Figo , ogladalem Idola. Zenujace
                    bylo zachowanie wiekszosci sedziow, szczegolnie Kanadyjczyka, Polaka i
                    Amerykanina, sic !! Polak probowal byc orginalny i poza zwyklymi pyskowkami
                    wdrapal sie nawet z nogami na oparcie foteli wymachujac konczynami manifestujac
                    w ten sposob swoj entuzjazm po wystepie Belga, ktory zaspiewal, ulubiona
                    rowniez i przeze mnie, Nirvanke !! Wojewodzki ogladal pewnie przed kilku laty
                    transmisje z Oscarow kiedy to Bellini z entuzjazmu ze dostal Oscara wdrapal sie
                    z nogami na krzesla. Wojewodzki chcial to pewnie powtorzyc !! Ale w jego
                    wykonaniu nie bylo to az takie orginalne, niestety.
                    Co do reprezentantki Polski - Alex, bedac subtelny w mojej ocenie, przyznam ze
                    nie zaimpresjonowala mnie zbytnio. A te jej ponizej krytyki pyskowki z jurorami
                    odebraly cala reszte uroku z ewentualnego wrazenia jakie moze jej wystep i
                    zrobilby na widzach. Przypuszczam, ze zasada: " co wolno wojewodzie....." jest
                    tej panience obca !!
                    Moj faworyt to Brytyjczyk - Willy Young. Moze aparycja nie grzeszy; no i troche
                    taki jakby pedalkowaty; ale za to ma ciekawy glos. Co prawda nie jestem za
                    beczeszczeniem klasykow, ale jego wykonanie kultowego "common baby light my
                    fire" Jima Morrissona bylo calkiem calkiem do przyjecia.
                    A wasi faworyci ??? Moze zaczniemy obstawiac, co ??
                    • naka Re: cytat z innego forum 29.12.03, 17:44
                      • Gość: Maciek jeszcze o idolu...... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 29.12.03, 18:21
                        Acha, zapomnialem wam powiedziec ze prowadzacy Idola, Ben Mulroney
                        to.........Kanadyjczyk, syn jednego z poprzednich premierow Kanady!!!
                        • figo15 Re: jeszcze o idolu...... 30.12.03, 12:40
                          Styl Wojewódzkiego przypomina mi pewnego bardzo opalonego posła Samoobrony
                          (ciekawe, kto od kogo czerpie). Należy komuś przyłożyć jak najbardziej po
                          chamsku, bo kontrowersja się sprzedaje, a brakuje troszkę w głowie aby wymyśleć
                          coś inteligentnego.
                          Wczoraj wracają z imprezki skacząc po kanałach trafiłem na show Powiatowego,
                          który zaprosił do siebie Tomka Lisa (dziwię się, że przyjął zaproszenie).
                          Wyglądało na to, że Kubuś bardzo się boi Tomka. Powiatowy strasznie zważał, na
                          to co mówi, bo doskanle wiedział, że Lisowi inteligencją nie dorówna. Przytoczę
                          tu wypowiedź mojego kolegi : konkurencyjny acz sięgający Lisowi co najwyżej
                          połowy kostki i to w sandałach. Wojewódzki - Lis 0 : 10. To moja ocena.
                          • nin15 Re: jeszcze o idolu...... 30.12.03, 12:48
                            ? Re: Najlepsze disco w okolicach wabrzeźna
                            figo15 12.12.2003 15:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Nie łażę na dyskoteki w przeciwieństwie do ciebie nin, chociaż spodziewałem się
                            po tobie innej postawy. Nie wiedziałem, że jesteś fanem disco.
                            • Gość: Maciek Re: jeszcze o idolu...... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 31.12.03, 13:40
                              Nie zapomnijcie ogladac w czwartek ( mimo posylwestrowego kaca ) finalu Idola !
                              Swoja droga intryguje mnie jak uplasuje sie pyskata Alex.
                              • figo15 Re: jeszcze o idolu...... 06.01.04, 08:41
                                No i nie obejrzałem. Były jakieś ekscesy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka