zlota_jagodka 01.02.13, 15:43 Nowy wątek ogłoszeniowy, na nowy rok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie-torun czapki, kurtki, buty (6-12lat) 30.10.13, 12:42 *baleriny czarne 38,5 po 1 córce - 7 zł *kurtka jesienna ocieplana z kapturem, granat sportowa dla chłopca, małe rozprucie na rękawie ok 2cm, mozna naszywkę dorobic będzie pasować, rozm.140-146cm, nowa raz czy dwa założona i wisi w szafie, nowa ok 50 zł, oddam za 12zł * kurtka zimowa z kapturem,ciepła, dla dziewczyny rozm S ok. 152/164 cm, kolor szary z gryzmołami lekkimi, też po 1 córce, 15 zł * czapka zimowa dla dziewczynki lat 8 kolor biały z lekkim zielonym haftowanym kwiatkiem + szal z tym samym nadrukiem- 10 zł * czapka jasno niebieska polarkowa dla dziewczynki 8-10 lat + szal w komplet - 10 zł * czapka z polarku beżowo bordowa chłopięca na 6-8 lat - 7 zł * czapka dla chłopca beżowo-czerwona z 2 czarnymi pomponami - 7zł * sweterek dla chłopca na 7-8 lat,kolor khaki, dekolt w serek - 5 zł fotki na maila piszcie na priv Odpowiedz Link
aga.kotek Re: Tablica ogłoszeń 2013 - sprzedam/ kupię/ zami 20.12.13, 13:44 witam..nie będę pisać co mam do sprzedania bo jest tego taka ilość że zapisałabym się.. mam wszystko dla chłopca w wieku od 2-3,5 roku..od stóp do głów..kurtki..buty..sandały...kalosze.szlafrok..czapki..bluzki długi rękaw..krótki..spodni miliony..spodenki..cały przekrój wszystkich pór roku.. jakies dwa kartony..najchętniej sprzedałabym jednej osobie by nie rozdzielac tego..ubranka zadbane..nie znoszone..z domu gdzie się nie pali..zdjęcia całości mogę wysłać na priv jakby ktoś był z Was zainteresowany. o kontakt proszę na adres aguw@vp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
enut ROWER DLA DZIEWCZYNKI sprzedam 11.04.14, 20:28 Mam do sprzedania rower dla dziewczynki Kross Nollee 20 cali kolor fuksja uzywany jeden sezon, stan bdb zdjecie katalowe www.bikekatalog.pl/2010//rowery/822/Kross.Nollee.3SP/ rower jest bez przerzutki Wiecej informacji na priva enut@gazeta.pl Odpowiedz Link
framaga32 zjeźdżalnię do domu lub ogrodu sprzedam 16.04.14, 11:14 olx.pl/oferta/zjezdzalnia-little-tikes-trzy-stopnie-do-3-lat-CID628-ID3Fg4T.html Odpowiedz Link