imzd 24.10.07, 15:49 Poszukuję opini o sz. społecznych w Toruniu. Czy jest gdzieś jakiś ranking podstawówek w Toruniu? (nie tylko społecznych) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbie-torun Szkoły podstawowe 25.10.07, 10:01 wszytskie społeczne są barzdo dobre ale do salezjanów i słowackiego trzeba zapisać na 4 lata naprzód , bardzo oblegane miejsca są w edukacji ale czesne duzo wyższe, natomiast dodatkowo jest śniadanie wliczone i świetlica aż do 17.oo a z podstawówek państwowych to najsłabsze wyniki ma Nr 1 na starówce, słaba też na Łąkowej i agresywne dzieciaki tam się tarfiają(nie znam numeru) na Rudaku-mała szkółka typu wiejskiego, o innych nie znam opinii Odpowiedz Link
zlota_jagodka Re: Szkoły społeczne w toruniu 25.10.07, 11:49 Co roku publikowany jest ranking, pewnie gdzieś można wygooglać. Na pierwszym miejscu od wielu lat jest słowacki. Drugie ostatnio należało do szkoły muzycznej. W pierwszej piątce była też chyba jakaś katolicka szkoła (to chyba ta co barbie pisze salezjanów) i państwowa 24 na Ogrodowej (ja tam chodziłam i rzeczywiście jest niezła), więcej nie pamiętam. A do Słowackiego to 4 lata wcześniej to mało zapisy z rocznika 2006 już są na ukończeniu. Paranoja! Odpowiedz Link
magdoska1 Re: Szkoły społeczne w toruniu 26.10.07, 14:43 rankingi szkół na podstawie wyników z egzaminów tylko musisz poszperać tam bo dokładnie nie wiem strona to www.scholaris.edu.pl/cms/ www.scholaris.edu.pl/cms/index.php/regions/index?cat_id=208 Odpowiedz Link
kama1978k Re: Szkoły społeczne w toruniu 29.10.07, 11:01 Hmmm... właśnie dzwoniłam do SP im Słowackiego. Aktualnie przyjmują zapisy dzieci z rocznika 2007!!!! Zostałam zapisana na listę rezerwową - jestem na 9 miejscu. Rozważam jeszcze Edukację na Bolta. A czy o opiniach nt SP im Witkacego na Żółkiewskiego ktoś słyszał? Pozdrawiam Odpowiedz Link
barbie-torun Szk. Witkacego nie istnieje 29.10.07, 14:19 szkoła prywatna im. Witkacego nie istnieje już 3 lata w jej budynku są jakieś kursy, liceum menadżerskie, szkoły policealne itp Odpowiedz Link