bonga_dax1 16.08.10, 20:51 Dostałam dziś dopplera! Podoba mi się to "podsłuchiwanie". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaakaa Re: karj-oka dzięki :) 16.08.10, 21:43 Tylko się nie uzależnij od tego podsłuchiwania To jednak ultradźwięki. Zdaniem Odenta nie muszą być obojętne dla malucha, więc warto nie przesadzać. Tak, na wszelki wypadek. Odpowiedz Link
bonga_dax1 kto teraz w terminie :)? 17.12.10, 10:52 Dopplerek się przydawał przed porodem, do samego porodu położna przywiozła swój. Tak więc, kto teraz jest blisko terminu? "Szczęśliwy", bo napasiony biciem serduszek naszych dzieci dopplerek czeka na nowy adres. Odpowiedz Link
aldakra Re: kto teraz w terminie :)? 17.12.10, 14:35 Ja poznanianka z terminem kwietniowym i chętnie bym dopplera przejęła Odpowiedz Link
karj-oka hej bonga:) 19.12.10, 13:53 Cieszę się bardzo, że doppler się przydał i... cieszę się bardzo, że pamiętasz o naszej umowie i podajesz dalej. Dziękuję! Mam nadzieję, że następne (współ)właścicielki także będą pilnowały by doppler służył kolejnym forumkom PD i zbierał bicia serc naszych dzieci Odpowiedz Link
bonga_dax1 Re: kto teraz w terminie :)? 10.01.11, 15:22 aldakra - podaj mi na priv swój adres. Myślałam, że może zgłosi się jeszcze ktoś z wcześniejszym terminem, ale nikt się nie ujawnia, to nie ma co dłużej czekać Odpowiedz Link