Dodaj do ulubionych

TVN Style, Cejrowski - "Po mojemu"

30.04.13, 18:28
W ostatnim odcinku było o porodach domowych. Była tam jedna położna, nie pamiętam nazwiska. Chyba to był odcinek 8. Powtórka będzie w środę o 19.45 i nie wiem kiedy jeszcze (chyba w czwartek) - w tych stacjach powtarzają program kilka razy. Jak ktoś chce i ma ten kanał - niech ogląda. Ja jako nieobeznana w temacie się nie wypowiem o zawartości merytorycznej.
Obserwuj wątek
    • klarci Re: TVN Style, Cejrowski - "Po mojemu" 01.05.13, 15:27
      tvnplayer.pl/programy-online/po-mojemu-wojciech-cejrowski-odcinki,45/odcinek-7,S04E07,19398.html
      jak dla mnie wyszło super smile
      Pani Kasia świetnie, także swoją osobą i postawą, przedstawiła pd, na ile pozwolił czas oczywiście. o postawie Cejrowskiego - co można więcej napisać, ponad to, że była świetna smile
      • fizula Re: TVN Style, Cejrowski - "Po mojemu" 06.05.13, 16:06
        Dla mnie ten link jest nieaktywny- zna ktoś działający? Byłabym wdzięczna.
        • ewa_anna2 Re: TVN Style, Cejrowski - "Po mojemu" 06.05.13, 23:47
          Nie sprawdzałam, ale...
          www.tvnstyle.pl/programy/po-mojemu-wojciech-cejrowski,5008.html
        • nisiabu Re: TVN Style, Cejrowski - "Po mojemu" 07.05.13, 21:05
          też nie mogę znaleźć właściwego linka, może skoro ma być powtórka w telewizji to na razie jest niedostępny...
          • hab_ek Re: TVN Style, Cejrowski - "Po mojemu" 08.05.13, 10:02
            też szukałam - generalnie dostępny jest tylko ostatni i to tylko przez pewien czas oraz poprzednie sezony.... także albo powtórka w TV, albo czekanie do przyszłego roku sad

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka