grekaa 30.03.04, 12:33 kto jeszcze???? ja też należę do tych spłodzonych w wakacyjne, ciepłe noce:-) stąd jam też baran, no i jeszcze kgr - też baran - piszę za niego bo on jakąś fuszerkę odstawia;-) to jest nas trójka:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Jaca - baran 30.03.04, 17:29 o kurcze same barany na forum,jam ci spokojna wywazona waga! cmok wag tu wiecej chyba nie ma( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Jaca - baran 30.03.04, 18:46 a ja jestem, taki sobie malutki skorpionek,bardzo łagodny zresztą hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jaca - baran 30.03.04, 20:36 no prosze ,same rzutkie znaki zodiaku,tylko ja taka lagodna i spokojna cmok heheh Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Jaca - baran 30.03.04, 20:32 grekaa napisała: > jaca-baran I to jaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: rogaty?n/t 30.03.04, 20:37 baran w samym tego słowa znaczeniu ,a nie tylko z zodiaku Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Rehmmmm 31.03.04, 15:55 Ja jestem sierpniówka. Sierpniówki ponoć są najbardziej gorące i słodkie bo przez całe lato słońcem wygrzane.........hmmmmmmm......chyba mi się to niezbyt sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rehmmmm 31.03.04, 16:35 no to widac od razu ze cieplokrwista z ciebie sztuka okowito cmok:))))))))ten co sie znajdzie w twojej alkowie dopiero bedzie mial raj cmok hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Rehmmmm 31.03.04, 16:42 >co sie znajdzie w twojej alkowie dopiero bedzie mial raj ach Tobie Ellen tylko jedno w głowie hi hi hi a Okowitce chodziło o co innego hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Rehmmmm 31.03.04, 17:01 Hihi Aleks, to Elle trafiła...... to było o alkowie tyle, że pewnie lało jak ja się rodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rehmmmm 31.03.04, 17:15 lalo czy nie ,musialo byc cieplo! twoj czas nadjedzie,bo jak ja sie urodzilam to na zaraz snieg spadl podobno,taki wielki "zaspowy"a to byl 25 wrzesien, no i co ja mam powiedziec??????hehehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Rehmmmm 31.03.04, 19:12 to ty na Alasce sie urodziłaś????? nie wiedziałem,czy Ty jesteś tego pewna ????, może w listopadzie to byłabyś ta jak ja skorpionkiem hi hi Okowitko wiem o co Tobie chodziło tylko troszkę chciałem Was obie podpuscic hi ale Wy się nie dajecie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Rehmmmm 31.03.04, 20:15 tego nie jestem taki pewien,tylko musze pomyslec? czy jutro jest taki dzień,w którym można robic ludzi w konia hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Rehmmmm 31.03.04, 20:38 moja córcia (?) też będzie sierpnióweczka, pewno lwica:-) eh, jak tak piszesz to aż boję się pomyśleć.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Rehmmmm 31.03.04, 21:14 ale jestem greka ciekawa twojego malenstwa! ale czemu sie boisz lwa?moj to lew i jest kochany:)okowita to lwica i tez cmokasna:)nie ma tak zle:) Odpowiedz Link Zgłoś