ellenai 20.12.03, 15:53 chodzi o miasto a nie o plemie indian, heehhe,ostatnie zakupy mnie czekaja,bo swieta tuz ,tuz,wiec nie bedzie mnie na necie,cmok:(musze jakos sie obejsc bez was:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 15:55 acha...moze ktos sie ze mna zabierze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 16:37 ja ide czekaj tylko się ubiore ;) uwielbia łazić po sklepach i robić zakupy jakiekolwiek :))) szczególnie ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 16:51 bosssssssh giks nawet nie wyobrazasz sobie jak chcialbym miec tu ciebie na te zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ale byloby fajnie razem polazic po sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 16:56 no ja nie lubie chodzić sama a nie mam z kim tego robić Maat tego wręcz nienawidzi... on to jak musi to bierze co potrzeba i wychodzi a ja to lubię oglądać i niekoniecznie kupować bo nie zawsze jest $$$ ale pomacać można i przymierzyć nie;) a nóż się trafi jaki mikołaj czy coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 17:02 hehe faceci nie lubia zakupow, oj nieeeeeeeee, to kara boska dla nich,ja lubie tez popatrzec, kasa nie zawsze jest ale jest ok:) giks mi tu ciebie trzebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 17:07 oj tak ale są tacy co czasem udaje się ich wyciągnąc na łażenie po sklepach. Ja to bym poszła choćby dlatego, że miłe towarzystwo jest. Miałam kiedyś takiego znajomego co łaził ze mną po sklepach równo i w dodatku sam mi wybierał i doradzał co ładne itd. ehh skarb :) szkoda, że emigrował .... :( a ja już do Ciebie ide zaczekaj zaraz będe zerknij no przez okno czy mnie nie widać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cheyenne i zakupy swiateczne 20.12.03, 17:09 ja juz ide, spiesz sie giksik,cmooooooooooki kochana:)))))))))0do nastepnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: cheyenne i zakupy swiateczne 21.12.03, 12:10 ellenai napisała: > acha...moze ktos sie ze mna zabierze?????? Belle Elle, nie podpuszczaj...;-) Czekaj na mnie w Tihuanie, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cheyenne i zakupy swiateczne 21.12.03, 16:06 oooooo basman sie pojawil:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: cheyenne i zakupy swiateczne 21.12.03, 18:50 Elle, widzę, że wróciłaś szczęśliwie:-) Eh, jak ja bym tak zapuściła się na dłuuuuuuuugie zakupy! Sama radość! Wszystko sie udało??? Bagażnik pełny a kieszenie puste, hehehe Pozdrawiam. Szczęście wkrada się do środka przez drzwi, które niechcący zostawiłeś otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: cheyenne i zakupy swiateczne 21.12.03, 20:43 Jak sie zakupy udaly elle? fajnie bylo? co kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: cheyenne i zakupy swiateczne 22.12.03, 23:18 heh grekaa to sie wybieraj,pojdzemy razem na zakupy,basman ty tez.Pokupilam reszte prezentow gwiazdkowych i aparat cyfrowy,to mnie cieszy najbardziej,aparacik jest super, z dobra rozdzielczoscia i zoomem:) superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) a kieszen faktycznie lzejsza jest przez to:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: cheyenne i zakupy swiateczne 24.12.03, 16:22 uhu, to ja zazdroszcze tego aparatu,przyslij jakie zdjecia na skrzynke:) Odpowiedz Link Zgłoś