saramun 16.01.09, 17:23 Prosze wszystkich ktorzy urzadzali tam wesele (lub byli tam goscmi) o podzielenie sie swoimi wrazeniami. Bede wdzieczna za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
123nika123 Re: Hotel Restauracja Lwów na ulicy Bronowickiej 18.01.09, 11:50 Witam, ja byłam tam na weselu w zeszłym roku. Owszem lokal jest ładny, ale było ok 110 osób i było strasznie ciasno. Poza tym na dworze był upał a w restauracji nie dało sie włączyć klimatyzacji, bo od razu wszystkie korki wywalało a więc w sali do tańczenia była sauna...- okropne. Podobały mi się natomist tam miejsca na zewnątrz- można było usiąść pod parasolem na świeżym powietrzu. Odpowiedz Link
joannad-o Re: Hotel Restauracja Lwów na ulicy Bronowickiej 19.01.09, 10:27 Z opowiadań znajomych (normalnych) wiem, że na stołach znalazło się coś innego niz zamawiali Odpowiedz Link
saramun Re: Hotel Restauracja Lwów na ulicy Bronowickiej 19.01.09, 11:49 Dziekuje bardzo za wypowiedzi. Zmartwily mnie troche szczerze powiedziawszy :( Moze ktos jeszcze zechcialby cos dodac? Odpowiedz Link
wideofilm Re: Hotel Restauracja Lwów na ulicy Bronowickiej 19.01.09, 17:37 Poprostu szukaj innego lokalu. Odpowiedz Link
saramun Re: Hotel Restauracja Lwów na ulicy Bronowickiej 21.01.09, 12:00 Tylko na podstawie 2 opinii? Odpowiedz Link
wesolewesele ORGANIZACJA WESEL LUBLIN 21.01.09, 13:40 Pomoc w organizacji Wesela i Ślubu. Szybko, tanio, bezstresowo. LUBLIN Zapraszamy na naszą stronę: www.WesoleWesele.pl Odpowiedz Link