chani-nr1 20.12.05, 23:31 jakie macie forumowicze? bo ja poza pracą w Sylwka, to jeszcze nie wiem dokładnei gdzie spędzę ten dzień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruczesobie Re: Plany sylwestrowe 21.12.05, 00:36 dziecko chore,facet chory,dziadki chore...katastrofa...może wyzdrowiejemy to gdzieś pojedziemy?/zakopane może??o ile pojawią się oznaki zdrowienia u dwu pierwszych i oznaki gotowości do opieki nad pierwszym przez trzecich... i o ile się nie zarażę w międzyczasie...;} Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Plany sylwestrowe 21.12.05, 15:03 eee.. .spoko... do 31-go jeszcze zdążysz się wykurowac i dzieciaczki tesh:) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny0 Wynajem sali 21.12.05, 20:36 Ciekawe czy jeszcze mozna wynajac jakas sale i za ile. Wiecie moze cos o jakiejs ? Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Plany sylwestrowe 23.12.05, 10:30 Z tego co zrobiłam rozeznanie - ceny w chrzanowie za sylwka wahaja się od 240-360 od pary... i raczej trudno jest sie gdzies jeszcze wcisnąć. O wolnej sali nie słyszałam. Ja osobiscie spośród wyjątkowej masy ciekawych ofert;p wybieram się na imprezę do Tarnowa (chyba:D) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny0 Re: Plany sylwestrowe 24.12.05, 00:57 Dzieki. Za takie pieniadze to lepiej zorganizowac sobie cos w domu. Az do Tarnowa ? To musi sie naprawde niezle zapowiadac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Plany sylwestrowe 24.12.05, 21:32 jakies 3 -4 lata temu bawiłam się tylko w Tarnowie, gdzie grano rewelacyjną muzykę i były swietne klimaty... wkręcił mnie w to mój ówczesny i obecny Facet (który właśnie z Tarnowa pochodzi, a którego koledzy grali) i tak się złożyło, że akurat jeden z jego kolegów będzie grał... a ponieważ to nasz 5 Sylwester, to musi byc dobre granie i przednia zabawa, czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny0 Re: Plany sylwestrowe 25.12.05, 04:39 No to faktycznie nie dziwie sie, w wyprobowana paczko to pojechalbym nawet na koniec swiata. To tylko formalnosc ale i tak zycze przedniej zabawy :). Odpowiedz Link Zgłoś